Canon IXUS 185 BK Dijital Fotoğraf Makinesi incelemesi ve Kullanıcı Yorumları

Canon IXUS 185 BK Dijital Fotoğraf Makinesi incelemesi ve Kullanıcı Yorumları

Fotoğrafın Dili Canon Ixus 185 Bk 

Fotoğraf çekmenin en kolay ve kaliteli yöntemini yansıtan Canon Ixus 185 Bk, eşsiz zoom yapısı ile istenilen mesafeden net görüntü yakalar. Harika tasarımı ile göze hitap eden bu makine ile her anı ölümsüzleştirin. Standart fotoğraf makinalarına göre çok kullanışlı ve küçük bir cihazdır. Oldukça hafif olması sebebiyle ise her yerde kolaylıkla taşınabilir. 

Ürünün diğer özelliklerinden bahsedecek olur isek, uzun pil ömrü ile yaklaşık olarak 200-210 çekim imkânı sunmaktadır. 0-40 derece aralığında kullanılabilen cihaz, %10-90 nem aralığında da aktif olarak kullanılabilmektedir. Hafıza kartı ve pili mevcut olan cihaz 126 gr ağırlığındadır. 20.0 megapixel zoom özelliği bulunan cihaz, geniş açılı olarak 8x ve 16x zoom yapabilmektedir. Digital image core (DIGIC) özelliği ile fotoğrafın çözünürlüğü, aydınlığı, hafıza kartı gibi birçok işlemi bir işlemci üzerinden yapmanızı sağlar. Easy auto seçeneği ile kamerayı basit bir şekilde kontrol edebilirsiniz. 32 sahne algılama özelliği bulunan cihaz ile sahneleme yapabilirsiniz. Görüntü kalitesi 720p olan filmler çekebilir ve oynatabilirsiniz. Date button ile görüntülere tarih ekleyebilirsiniz. Digital Is modu ile görüntü sabitler. 

CANON IXUS 185 BK KAMERA yorumları ile ilgili görsel sonucu

En kısa odaklama mesafesi 1 cm’dir. 9 noktalı yüz algılama özelliği bulunur. Odaklama özelliğinde ttl flaşa yer verilmiştir. Hız 2000 saniye aralığındadır. Af modları ise, Tek, Sürekli, Servo AF/AE, İzleme AF olarak yer almaktadır. Af modun ’da yardımcı ışını da bulunmaktadır. Beyaz dengesi seçeneğinde de ttl, otomatik yüz algılama, gün ışığı gibi seçeneklere yer verilmiştir. Ekran parlaklığı mevcut olan cihazda, info düğmesine basılı tutulduğu anda otomatik olarak parlaklık sağlanır. %100 ekran kapsamı bulunan cihaz, 6,8 cm (2,7 inç) LCD (TFT), yaklaşık 230.000 noktadır. Flaş modları mevcut olan cihazda, Otomatik ve Manuel Flaş Açık ve Kapalı, Yavaş Senkronizasyon seçenekleriyle flaş kullanımı yapılmaktadır. Yavaş senkronizasyon hızı, kırmızı göz azaltma, flaş pozlama telafisi, yerleşik flaş menzili ve harici flaş yer almaktadır. Fotoğraf çekim efektleri bulunan cihaz, tek, süreli ve zamanlayıcı özellikleri ile fotoğraf çekmeye yardımcıdır. Kayıt sıkıştırma özelliği ile görüntülerin veya videoların boyutlarının küçülmesini sağlar. 

Yorumlar için; Canon IXUS 185 BK Dijital Fotoğraf Makinesi Gerçek Kullanıcı Yorumları

Yorumla! Görüşleriniz bizim için önemli..

kapat