Fsp FSPB078 Powerbank Şarj Cihazı Yorumları

Fsp FSPB078 Powerbank Şarj Cihazı yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2015
    Kalite

    Şuanda Türkiyedeki en kaliteli Powerbank, 3,9 amper çıkış, 2,5a giriş amperi... Kalite isteyen alsın, ucuz isteyen başka ürün baksın

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2015
    powerbank

    geçen ay aldım ebat olarak büyük biraz 2 port usb girişi var led göstergesi ve hızlı sarj olma özelligi var bu nedenle çabuk 4 saat de full saj oluyor çok iyi bir ürün tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.07.2015
    dünya devi

    arkadaşlar fsp çok aşikar olunmayan bir marka bende çok bilmiyordum bu ürünü aldım kullanıyorum ve kısa bir araştırma yaptım Fsp dünya sıralamasında ilk sıralarda diğer ürünlerin ismi bile yok ve toshıba gibi bir firmanın bataryalarını üretiyor gözünüz kapalı alın derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2015
    FSP

    Çok kaliteli bir ürün iyiki almışım 2 adet usb çıkışı var biri 2.4 amper diğeri 1.5 amper 2 tane cihazınızı rahatlıkla şarj edebilirsiniz. Tasarım olarak da çok şık taşıması rahat s5 telefonumu 3 kere şarj ediyor. Herkese öneririm.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fsp FSPB078 Powerbank Şarj Cihazı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fsp FSPB078 Powerbank Şarj Cihazı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat