LG 43LH570V LED TV Yorumları

LG 43LH570V LED TV yorum ve tavsiyeleri

(46 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 18.03.2019

    Arkadaşlar bende 43LH570 V var, bilgisayara bağlamak istiyorum, TV de HDMI girişi var ama bir türlü bilgisayar dan görüntü aktarma olmuyor. Bu HDMI girişi öylesine mi koymuşlar TV ye yada ben mi bilgisayar dan aktarımı beceremedim . Bilgisayarı nasıl bağlarım. Yardım ederseniz sevinirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2017
    Süper

    Gercekten alınacak uzun ömürlü kullanılacak bi tv. Tebriklee lg

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.09.2017
    "Şu anda üründe bir problem yok."

    Olumlu yönleri: ÜRÜNDE ŞU ANDA PROBLEM YOK.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.09.2017
    İdare Eder

    Fiyatı düşünce LG kalitesine güvenerek aldım. Görüntü kalitesi fena değil. 4K özelliği yok televizyonun. Gerçi 4K olsa fiyatı bu kadar düşük olmazdı. Çok büyük beklentiniz yoksa televizyondan rahatlıkla alabilirsiniz. Yorumların çoğunda kanal geçişleri yavaş deniyor. Evet kanal geçişleri 3-4 saniye sürüyor.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 20.09.2017

    Televizyon bir defa orta segmen bir TV olduğu için ona göre değerlendirmek gerekiyor. Bu açıdan bakınca görüntü ve ses kalitesi gerçekten iyi. Bu özellikler dışında başka bir şey aramayanlar için ideal bir TV. Ancak kusuruna gelecek olursam; kanal geçişleri çok yavaş, bu fiyatta ki bir televizyonun kanal geçişleri biraz daha iyi olabilirdi. İnternet'ten bir şey izlemek için ideal. Yani internet hızı gayet iyi. Ancak internet youtube seçeneğinin dışında başka bir alternatifinin olmaması eksiklik olmuş.

  • YorumBudur.com aracılığıyla
    uyuz oldum iyiceee

    lg 43lh570v televizyona sahibim ve hic memnun diyilim wi-fi bayliyorum ama bir türlü arama motoru yok internete giremiyorum (google croom) gibi bi bilgisi olan yapabilecegim bir durum varmi yardimci olursaniz dualarım sizinle olur... 😞😞😞

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.06.2017
    "Hızlı kargo güvenilir satıcı."

    Olumlu yönleri: Hızlı kargo güvenilir satıcı.teşekkür ediyorum

  • İnce Hesap aracılığıyla, 17.06.2017

    Televizyonu geçen 2 hafta önce aldım. Kanal geçişlerinde yavaşlama var, 4gb hafızası da uygulamlar için pek yeterli değil ama onun dışında görüntü ve ses konusunda herhangi bir sorunu yok.

  • NI1 aracılığıyla, 10.06.2017
    LG Kalitesi

    dahili uydu alıcısının kanal geçişleri yeterli. Smart özellikleri kullanışlı,kablosuz ağa sorunsuz bağlanıyor. Evime aldığım 2.LG TV oldu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.04.2017
    "ÜRÜN GÜZEL"

    Olumlu yönleri: ürünü kablo tv ile beraber kullanıyorum kanal geçişlerinde cok az yavaşlama oluyor ama güzel internet için sadece youtube netflix gibi uygulamalar var . bana göre güzel ürün. ses sistemi çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2017
    çok yavas

    Görüntü olarak guzel. telefon yansıtabiliyorsunuz telefondaki içerikleri kablo olmadan izleyebiliyorsunuz.uygulama olarak yeterli bence ama kanal geçişleri çok yavas.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 04.04.2017

    internet için kullanılmaz youtube dışında. kanal geçişleri daha hızlı olabilirdi. bu iki sorun dışında eğer film izliyorsanız sürekli görüntü ve ses konusunda tatmin ediyor televizyon. parasında göre idare eder bir tv.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 30.03.2017

    ben televizyonu aldığıma biraz pişman oldum arkadaşlar pek araştırmadan almanın sonuçlarını yaşıyorum şuan. bu fiyata daha iyi ve hızlı televizyonlar var kesinlikle. kanal geçişleri hasta ediyor beni özellikle. zap yapmak istemiyorsunuz tv izlerken. zaten bunu yapamayınca bir anlamı kalmıyor tv izlemenin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.03.2017
    Fiyatına göre iyi

    Youtube dışında internet seçeneği yok. Kanal geçişleri yavaş. Görüntü güzel. Ses güzel. Lg panel zaten kalitesi tartışılmaz. Parasına göre bence iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2017
    Beş Yıldız

    ürün çok güzel görüntü kalitesi ses zarif bi ürün tek kusuru google arama yok youtube var sadece fiyata göre çok iyi çok beğendim teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2017
    Başarılı

    İnternete expolorer yok onun haricinde güzel

  • NI1 aracılığıyla, 15.02.2017
    kaliteli

    LG kalitesi, gayet iyi

  • NI1 aracılığıyla, 11.02.2017
    fena

    Hızlı Kargo haricinde berbat ürün kutusu yırtık ve bundan dolayı ekran hasar görmüştür.

  • NI1 aracılığıyla, 31.01.2017

    anlatmaya gerek yok LG harikası

  • NI1 aracılığıyla, 29.01.2017
    süperrrrrr.... her şey süperrrrrr

    Tahmininden çok güzel.. Gece saat dört te sipariş verdim sabah 9 degildi üstelik LG servisi kendi getirip kurdu... N11 seni seviyorum... Ürün hem kaliteli hem piyasadan ucuz... Gerçekten şaşırdım.... Firmayada çok teşekkür ederim....

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 43LH570V LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 43LH570V LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat