LG 86UH955V  Smart LED TV Yorumları

LG 86UH955V Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2017
    güzel bence

    Biraz pahalı ama güzel bence

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2017
    Harika

    Fiyatına gore pahalı olsa bile gercekten pişman olmayacağınız bir ürün bizim arkadaş almıştı onun tavsiye üzerine aldım görüntü kalitesi mükemmel bir eksiği fiyat az daha uygun olabilirdi ama bana sorarsanız bu fiyatı hak ediyor teşekürler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2017
    Dev Ekran Keyfi

    Fiyatı görünce kalitesi konusunda şüphelerim olsada yinede ürünü aldım. Ancak ürünü kullanmaya başladığım ilk andan itibaren şüphelerimin boşa olduğunu anladım. Burada gerçekten kaliteli bir ürün söz konusu. Gerek kanalları geçme hızı olsun gerek açılış kapanma hızı olsun gerek sesini açıp kapatmadaki profesyonellik olsun gerçekten çok hoş bir ürün. Ama en büyük sorunum, evimin salonuna koyduğum bu tv yüzünden geceleri odama gitmiyor salonda yatıyorum. Bu sebeple aynısından birde yatak odama almayı düşünüyorum. Tabi önce arabama alıcı çıkması lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2017
    Muazzam!

    Ses ve görüntü kalitesi muazzam. Evin bir 4. ve 1. katları koyduk. 4. katta çocuklar izlerken 1. kattan biz izliyoruz. Ses kalitesi gerçekten süper mahallenin heryerinden duyuluyor. Ayrıca PS4 Pro ile uyumlu!

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2017
    Kesinlikle on numara

    İlk çıktığında dayanamayıp arabamla takas ederek bu tv'yi aldım. Evimiz 2+1 olduğu için tv ye küçük geldi bizde gidip triblex bi ev aldık ve tv ye uygun güzel bi salon yaptık. Tv yi gorilglass cam bir koruma yaptık. Arada açıp açıp izliyoruz. Herkes alsın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2016
    Beş Yıldız

    aldım ailecek çok memnunuz televizyon çok sağlam o kadar para verdikki o yüzden titanyumla kaplattırdık

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 86UH955V Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 86UH955V Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat