Vestel 43UA8900 LED TV Yorumları

Vestel 43UA8900 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(191 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 13.06.2020

    Ürünü media markt dan reyondaki arkadaşın yönlendirmesiyle almıştım. 2016 da. Tarama hızı ile diğerlerinden ayrılıyor demişti. 1000hz. Memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2018
    Beş Yıldız

    Başka model 48 inç TV yerine verdiler. 10 aya yakıdır kullanıyorum. Çok güzel özellikleri var, Youtube, Netflix (smart kısmında çıkmıyor ama Netflix uygulaması cepten tetikleyince açılıyor) çok keyifli yapıyor. Bluetooth ses çıkışı mevcut, tv nin sesini kısıyorsunuz, aygıtla eşleşince yayın yapıyor, gece milleti rahatsız etmek istemediğinizde ideal. EKSİLER: Bilgisayarsan görüntü ve Ses aktarımı var ama çok verimli çalışmıyor, kablolu kullanmak lazım. Kablolu ethernet olması rağmen bazen netflix görmüyor, network mü alamıyor, cep mi görmüyor o an bilmiyorum ama Netfliz açamıyorum. Kumandadan ya da smart ta görnmüyor zaten.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2017
    Beş Yıldız

    ÜRÜNÜ 5 AYDIR KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2017
    vestel beni sasirtti

    Vestel almakta tereddut ediyordum olumlu yorumlara bakarak aldim hic pişman değilim ve de görüntü,ses kalitesi ve performans super you tube videolarini telefonuma baglanarak bile takilmadan izliyorum. tasarim cok hos sade şık duruyor. kanal gecisleri cok yavas denemez guzel. emsallerine gore cok guzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.09.2017
    Cok iyi

    Ben 3 ay kadar önce 1900 tl iken aldım, görüntü, ses işlefleri gercekten cok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2017
    kaliteli urun

    urun kaliteli. puruzsuz goruntu.her sey cok net.siddetle tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 17.06.2017
    Mükemmel bir cihaz

    Arkadaşlar Vestel gerçekten bu işi iyi yapıyor. Tv'de başka seçenek arayarak vakit kaybetmeyin derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2017
    100/100 gururla yerli vestel tavsiye ederim

    Ürün mükemmel bir cihaz hiç tereddüt etmeden alınır güvenilir bir site hızlı ve zamanında kargo teşekkürler (hepsiburada. com)

  • NI1 aracılığıyla, 28.05.2017

    Ürünü alalı 1 yıl dahi olmadı. hatta taksitleri bile bitmedi ancak ekranda kendiliğinden çizgiler oluşmaya başladı. Teknik servis çağırdığımızda ise herhangi bir şekilde darbe çizik olmamasına rağmen panelin kırık olduğunu, kullanıcı hatası olduğu söylenerek 1300 TL. karşılığında paneli değiştirebileceklerini söylediler. Konuyu Vestel Ana Merkezine aktardım cevap bekleniyor. Umarım almış olduğum mağaza ve Vestel bu sorunuma bir çözüm bulabilir. Çünkü izlemek için aldığım televizyon şu an biblo niyetine duruyor...!

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 28.05.2017
    GÜZEL

    Tamam her yönüyle iyi hoş fakar digitürk play üyelik uyumlu değilse niye digiplay var görünüyor.Şu anda digiplay ücretli üyelik vestelle uyumlu değildir bilginize,servis-kurulum hızlı 10 numara

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 08.05.2017
    Vestel servisi pismanliktir

    Istanbul bilişim 1 gün gecikmelide olsa ürünü gönderdi her aradığımda ilgilendiler hatta vestel kurulumu biz yapmıyoruz dedi fakat istanbul bilişim kodumu verip ürün kurulumunu ücretsiz almami sağladı. Ama vestel 4 gün oldu halen kurmaya gelmediler çok ilgisizler 4 defa müşteri hizmetlerini aramam rağmen malesef aldığıma pişman ettiler yerli diye destek olalim dedik ama hata ettik tskler istanbul bilişim , yazıklar olsun vestel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2017
    tavsiye ederim

    Tahmin ettiğimden çok güzel çoktı.İnternete bağlanın ve 4K görüntü örnekleri alın anlarsınız.Hareketli görüntü örnekleri.Bazı özellikleri manuel olarak düzenlerseniz hem görüntü hem de ses olarak daha mükemmel sonuç alırsınız.Ben çok memnunum.Kanal geçişleri diğer tv lerden aşağıda değil.Bizler sabırsız yapıdayız.Vestel bayağı yol katetmiş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2017
    Gerçekten kaliteli bir ürün tavsiye edilir.

    Ürün kalitesi öncelikle mükemmel gönül rahatlığı ile alınabilecek bir ürün kesinlikle tavsiye ederim ben çok araştırdım ve yerli malı vestel almaya karar kıldım ve 6 aydır kullanıyorum kesinlikle hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım şuan iyiki yerli malı tercih etmişim iyiki yerli bir markanın gelişimine katkıda bulunmuşum diyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 05.04.2017
    uğur

    Kargo gelmiş ambalaj kutu tertemiz içinde garanti belgesi yok eksik

  • İnce Hesap aracılığıyla, 04.04.2017
    kaçırılmayacak fırsat

    benim kanım 4k izlemek 3D izlemekten daha keyif verici. bu yüzden aslında ben 3D olmayan bir televizyon arıyordum. buldum sonunda vestelde uygun fiyata. görüntü kalitesi diğer pahalı markaları kesinlikle aratmıyor. almayı düşünürseniz bence kaçırmayın arkadaşlar.

  • NI1 aracılığıyla, 31.03.2017
    43UA8900

    Dün aldım.Bugun servis gelip kurdu.Şimdilik bir sıkıntı yok.Guzel ürün.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 30.03.2017

    2 gün içerisinde teslim ettikleri için site yetkililerine teşekkür ederim. menüsü çok basit bir televizyon karmaşık değil bu nedenle film izlerken pek zorluk yaşatmıyor. hiç kafa karışıklığı yaratmaya gerek yok. televizyon net bir şekilde güzel. vestelden hatta böyle bir televizyon beklemiyordum ben. bu nedenle fiyatına da oranladığınızda alınabilecek en güzel televizyonlardan birisi diyebilirim.

  • NI1 aracılığıyla, 29.03.2017
    Yabancı markalardan hiç farkı yokkk

    Hiç tereddütsüz alınabilecek bi ürün 4K sı güzel kanal geçişi iyi f/p iyi

  • NI1 aracılığıyla, 21.03.2017
    Güzel Televizyon

    Pahalı markalardan bir farkı yok fiyatı çok uygun

  • NI1 aracılığıyla, 19.03.2017
    Teşekkürler

    Güvenilir satıcı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel 43UA8900 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel 43UA8900 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat