Vestel 55UA9400 LED TV Yorumları

Vestel 55UA9400 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 14.09.2018

    vestel 4k 9400 serisi tv aldım. ev de bulunan gm 8 telefon,samsung tablet ve lenova bilgisayar(windows 10) bu üç cihazdan hiçbiri ile  ekran yansıtma yapılmıyor.çok defalar 850 lu hatlarını aramama rağmen ve ilgilenmelerine rağmen ve de servis gelmesine rağmen problem im hala çözülmedi.servisten gelen arkadas kendi telefonun dan baglandığı için problem yok diyor,sizin cihazlarda problem var diyor.yani yeni aldığım üç cihazda problemliymiş tesadüf:)) müşteri hizmetlerine daha bilgili biriyle görüşmek istediğimi belirttiğim halde maalesef olmaz dediler. sayın Cumhurbaşkanımız ın yerli ve milli tavsiyelerine uyarak vestel tercih ettim ama pişman oldum maalesef. bahsettiğim üç cihazla bu arada bilirteyim diğer birçok marka komşularımın arkadaşlarımın  tv lere bağlanıyorum.karar sizin

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2017
    Boşuna para vermeyin

    Tam bir hayal kırıklığı. Memleketimizde kalsın paramız dedik rezil olduk arkadaşlarımıza. 3D lafta bu kadar kötü olabilir. Air mouse çıldırtıyor. Ben aldandım siz aldanmayın özellik listesine bakıp. Gerçi ben hakettim doğrusu; ofise de 40 inç almıştım daha önce, baz model olur o kadar dedik meğer özellik değil kaliteymiş önemli olan. Yerli malı hassasiyetimiz yine yumuşak karnımız oldu anlayacağınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2017
    Kesinlikle Tavsiye Ederim

    Artıları ; 3D FPR gözlüklerle gayet iyi, çifte ekran kaliteli, sihirli kumandası bildiğiniz Mouse gibi hızlı hareket ediyor gayet başarılı, Smart tv menüsü güzel, bluetooth iyi çalışıyor, trt 4k güzel izleniyor ayrıntılar çok iyi, A+ elektrik tüketimi bence diğerlerine nazaran çok çok iyi, Wi-Di gayet başarılı donma yapması çok nadir oluyor, internet bağlantısı gayet iyi ve hızlı, TKGS otomatik güncelliyor.. Eksileri ; Açılışta kumandadan kontrolü hemen yapamıyorsunuz biraz beklemeniz gerekiyor yani komut almada geç kalıyor(15 sn.civarı), Ekran çok fazla parlatılamıyor (parlaklık dinamikte bile çok aydınlık ve canlı değil bunun sebebi düşük elektrik tüketimi sanırım), bazen olmadık yerde donma yapabiliyor kapama ve açma yapıp restartla kendine geliyor , tv nin sihirli kumandası biraz daha estetik olabilirmiş bunların dışında kötü bir şeyine rastlamadım. Diğer markalara nazaran yerli malımız olması ve ucuz olması açısından bakıldığında ürünün artıları eksilerini fazlasıyla götürüyor bence gayet başarılı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2017
    Beş Yıldız

    9400 modelinin 49 inç lik olanını denedim çift ekran teknelojisi üstelik tam ekran hayret verici derecede mükemmel

  • NI1 aracılığıyla, 07.09.2016
    Yerli Malı Yurdun Malı

    Tv de yok yok aradığım tüm özellikler var hem de fazlasıyla! kimse düşünmesin acaba şu var mı bu var mı diye? Ses,görüntü,multimedya,uydu fonksiyonları multi düzeyde. Bravo Vestel tüm önyargılarımı yıktı geçti. LG , SAMSUNG halt etmiş bence Tv de en iyisi şuan bu tv. DTS Surround sesi mükemmel.. telefon,pc aktarımı ve yansıtması harika, soundbar ses sistemi almıştım gerek kalmadı kullanmaya ses kalitesi çok iyi. Wİ-Fİ si sorunsuz kesintisiz.. 4K sı süper .. Media dosyalarında açamadığı video,film,ses dosyası yok daha neler neler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2016
    fiyatına göre süper

    fiyatına göre süper.bu özelliğe sahip yabancı ürünler iki katı fiyata satılıyor.yabancı oldukları için şartlanmalarımız nedeniyle bize iyi geliyor.bize bizden başka dost yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2016
    pişman olmayacaksınız

    görüntü ve ses kalitesi çok iyi, daha fazla vermek yerine daha ucuza en fazla özelliği alabileceğiniz bir tv. 3d gözlükler pasif, 3d deneme şansım olmadı ama diğer özellikleri müthiş.. kanal geçiş hızları çok iyi, 4k kalitesini kesinlikle görmeniz lazım.. kesinlikle pişman olmayacaksınız..

  • NI1 aracılığıyla, 15.04.2016

    Evet bekledipimden iyiydi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel 55UA9400 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel 55UA9400 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat