Vestel 32HA5110 LED TV Yorumları

Vestel 32HA5110 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2016
    Beş Yıldız

    gerçekten vestelin led tv leri çok iyi ... bazı ürünlerini sevmiyorum örnek kliması tv ince ve evimdeki diğer lg den farkı yok hatta daha iyi görüntü , tavsiye ederim...nede olsa yerli malı

  • NI1 aracılığıyla, 17.09.2016
    Mağaza yetkili Vestel satıcısı değil

    Ekranı kırık bir ürünü Nasıl beğenebilirim

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2016
    Fiyatına göre çok iyi.

    13 adet aldım. Çok çabuk geldi ve servis kurdu. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. içlerinde aski aparatı da çıkıyor. ben memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2016
    kaliteli

    Urunu 2 hafta once aldim gayet kaliteli hd ready olmasina takilmayin gayet guzel goruntu veriyor ayrica smart tv ozelligi de var ancak wifi olmadigi icin mecburen LAN kablosu baglayarak girmek zorundasiniz

  • İnce Hesap aracılığıyla, 10.05.2016
    vestele güvenirim

    32 inç olması benim için fazla bile. vestele sürekli güvenmişimdir. fiyatını da uyguna bulunca kaçırmak istemedim ben. kullanımı kolay ve ses seviyesi yeterli bir televizyon. tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 10.05.2016

    32 inç olması benim için fazla bile. vestele sürekli güvenmişimdir. fiyatını da uyguna bulunca kaçırmak istemedim ben. kullanımı kolay ve ses seviyesi yeterli bir televizyon. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2016
    Başarılı

    Bu fiyata güzel tv. Tek eksi yanı 50hz olması. Piyasadaki en ince tvlerden. Hd kanalları gösteriyor. Görüntü kalitesi başarılı. Full hd kadar güzel değil elbette.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.03.2016
    diğerleriyle hemen hemen aynı kalite

    televizyon tek yaşayan birisi için yeterli bence. ekran büyüklüğü zaten küçük bir oda için kafi oluyor diğer büyük ekranlarda biraz bakış açısında problem çıkabiliyor çünkü. görüntü kalitesi güzel fiyatına oranla. vestelin bence diğer markalardan pek farkı yok kalite açısından.

  • NI1 aracılığıyla, 04.03.2016
    SURAT KARGO hariç herşey süper

    Ürün siparişten sonra ertesi gün Ankaraya geldi hatta dağıtıma çıktı. Buraya kadar herşey süper. Dağıtım elamanı zahmet edip kapıya gelmek yerine arabadan hiç bir alakası olmayan birini arayip ürünü şubeye geri götürmüş. Akşama doğru aramasam ürünü teslim edemeyecekler. Aradığım da Eşiniz kargoyu kabul etmedi üstelik fircalayip bize hakaret etti dediler telefon numarasını teyit ettirdim başka bir müşterilerinin numarasiymis isim benzerliği dediler demekki o kişide bu kargo şirketi ile sorunlar yaşamış öyle anlaşılıyor. Suc benimmis adreste olsaydiniz teslim edilirdi diye soylediler firma gonderisi ya ikinci sınıf muamele Neticede ertesi gün gelen gonderiyi iki gün sonra şubeden bizzat giderek teslim aldım. Sizlere acizane tavsiyem kargo tercihi olursa SURAT KARGO yu tercih etmeyin isin ucunda rezil olmak var. Veya o ürünü almayın derim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 18.02.2016

    mutfak için aldık bu televizyonu iki gün önce geldi kargo. kurulumunu tamamladım ve sorunsuz bir şekilde çalıştı televizyon. görüntü kalitesi fena değil. kanalların geçişleri de hızlı.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 19.01.2016
    yetiyor bana

    ekonomik birşey aradığım için ben tercih ettim. net bir görüntü olsun yeterli bana pek özellik arayan birisi değilim televizyonda. zaten olsa bile kullanmam özelliklerini.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel 32HA5110 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel 32HA5110 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat