Vestel 22VF3025 LED TV Yorumları

Vestel 22VF3025 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(47 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2015
    beklentimi karşıladı

    küçük olmasından dolayı tereddütüm vardı ama ofisim için almıştım hiç de öyle minik durmuyor memnum kaldım.diğer tüm özellikleri de memnuniyet verici.yanlız servis desteğini ücretli olarak almam gerekiyormuş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2015
    çok güzel

    cok beyendim vestele ve hepsiburdaya tşk

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2015
    Tv nin özellikleri

    Tvde uydu alıcısı varmı.görüntüsü nasıl. Mutfak için düşünüyorum .teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2014
    Beklentimi karşıladı

    Televizyonu hepsiburada.comdan aldım. Dahili uydu alıcısı ve askı aparatı olması ve Türk markası olması beniz cezbetti. Beklentimi karşıladı. USBden film izlerken arada bazen donmalar olsa da mutfak için beklentimi karşıladı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2014
    tam karşıdan seyretmek lazım..

    televizyondan çok memnunum fakat 22 inç televizyonların hepsinde seyrederken televizyon tam karşınızda ve göz hizasında olması gerekiyor,aşagıdan baktığınızda görüntünün karardığını görüyorsunuz. Bu sebeple bu tip televizyonları tam karşıdan göz hizasından seyredince görüntü mükemmel...

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2014
    Mutfak için ideal

    Ben ürünü alalı yaklaşık iki ay oldu. Açıkçası üründe beklemediğim bir performans gördüm. Kanal geçişlerinin en büyük sıkıntı olabileceğini düşünüyordum. Ancak geçişler beklediğimden daha hızlı. Almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2014
    Kargo suresi

    Arkadaşlar hepsi burada.com sitesinden.çok.memnum ama aras kargo ile elime 8 günde ulaşti, bidaha aras kargomu tövbeler olsun. Hepsi burada sitesi çok alakadar oluyolar, vestel servisinde ole ama kargodan İllallah ettim bu kadar olmaz yani ..

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2014
    bu ürün kullanışlı

    Vestel 22VF3035 22" FULL HD LED TV çok hoşuma gitti hem bilgisayar monütörü olarak kulanıyorum hem televizyon olarak kullanıyorum.gayet pratik bir led tv.ben memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2014
    maalesef görüntü çok kötü

    Öncelikle,kutu ağzı açık yani güvenlik bandı olmaksızın geldi. Bu durumu teslim belgesinde de belirttim. Kutuyu açınca hayal kırıklığı başladı çünkü malzeme kalitesi çok düşük. Kumanda kartondan yapılmış gibi.Ürünü duvara asmadan ayağı ile kullandım.ayak çok kolay monte ediliyor ama tek pozisyonda kalıyor ve ekran yönü ayarlanamıyor. Ürünü laptobuma monitör olarak aldım. Hdmi kablo ile bağlantı yaptım. Sonuç fiyasko. Görüntü inanılmaz kötü... bilgisayardan ve ekrandan ne kadar ayarlarsam ayarlayayım düzelmedi. Hafta içi vga kablo ile bağlantıya bakacağım. Ama hayal kırıklığı yaşadığımı belirtmeliyim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2014
    Beklentinizi karşılar

    Özellikleri ortalamanın biraz üstünde seviye olan bir ürün. Eğer beklentiniz ürünü aşağı yukarı 5x5 metre bir oda içinde kullanmak ise; ses kalitesi yorumların çoğunun aksine beklentiyi karşılar düzeyde ve kalitede. Böyle bir fiyat/performans ürününden surround ses sistemi kalitesi beklemek zaten abesle iştigal olur. Tvyi kablolu yayın ile kullanıyorum karasal yayın girişiyle kullanmakta herhangi bir sorun yaşamadım. Diğer özellikleri hakkında, onları kullanmadığım için bir yorum yapamam. Bu seviyede alabileceğiniz güzel ürünlerden biri.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2014
    teşekkürler hepsi burada

    çok fazla ürün aldım bu siteden verdiği puanlar çok düşük canları sağ olsun:) güvendiğim için bi ürün daha aldım teşekkürler hepsi burada

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2014
    Fiyat/Kalite oranı iyi

    Bugün aldım tvyi. Görüntüsü iyi ama ses sistemi cok tatmin edici olmadı benim için. Tavsiye ederim çok hafif ve kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2014
    çok hızlı ve uygun fiyata

    ilk defe alışveriş yapıyorum endişelerim oldu ama yanıldım bunun için teşekkür ediyorum hepsiburadaya aynı zamanda ürün elime çok hızlı bir şekilde ulaştı o yönden sıkıntı yok anlamadığım bir tarafı vardı TV kutusu savaştan çıkmış gibiydi üründe bir şey yoktu ama kutunun yırtık olması o hale gelmesinin nedenini anlamadım bunun bir açıklaması olabilir mi? iyi çalışmalar

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2013
    fiyat-kalite orantısı çok iyi

    Bilinen marka ve kalite, elime de 2. gün ulaştı teşekkürler.Ayrıca araştırdığım fiyatlara göre çok hesaplı bir alışveriş oldu.Tekrar teşekkürler hepsi burada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2013
    En iyi fiyata ihtiyacı karşılayan bir televizyon

    Bu fiyata ihtiyacımızı karşılayan iyi bir televizyon sahibi olduk.Piyasada aynı televizyon %25 daha pahalıydı.O yüzden Hepsiburada fiyatları daima tercihim oluyor. Teşekkürler HEPSİBURADA..

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2013
    Güzel

    Lig tv kampanyası ile birlikte aldım, güzel tv teşekkürler. Alacak arkadaşlar varsa tavsiye edebilirim, dijitürk hediyesi bitmeseydi çok satardı eminim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2013
    Vestel

    İyi marka iyi fiyat, HD olmayan kalitesiz uydu alıcı ile bile tatminkar bir görüntü kalitesine sahip. Çin malı ne olduğu belli olmayan televizyonlarla kıyaslanmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2013
    Mükemmel

    Hepsiburada.com. Gerçekten güvenli alışverişin adresi.. Sanal alışverişte yıllardır bu siteyi kullanırım,şu ana dek hiç bir olumsuzluk yaşamadım..Aldığım bu TV de gayet güzel ..Teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2013
    GÜZEL

    hızlı gönderi ve tv den memnunum. teşekkürler. problem yaşamadım hepsi burda com teşekkür. hemen kargoya verildi. görüntü güzel puan indirim, var

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2013
    izleme açısı

    Arkadaşlar ürünü sipariş verdim fakat kafamda bir soru var izleme açısı değiştiğinde ekranda kararma oluyor mu? Cevaplarsanız sevinirim. Hayırlı alışverişler .

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel 22VF3025 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel 22VF3025 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat