Samsung UE-40J5270 40 inç 102 Ekran  Dahili Uydu Alıcılı Ultra Full HD Smart LED TV Yorumları

Samsung UE-40J5270 40 inç 102 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Ultra Full HD Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(353 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Yorumlara bakarak tereddüt ederek alsam da gayet iyi bir ürünle karşılaştım. Hepsiburadadan satın aldım, hepsiexpress ile ertesi gün elimdeydi, sorunsuz teslim edildi. Kurulumu kendiniz yapabileceğiniz kadar basit. Uydu kullanmadığımız için o konuda yorum yapamayacağım fakat kablonet ile kanal geçişleri hızlı. Smart Tvde bazı beklediğim uygulamaları bulamadım (sportify, puhu tv gibi) ama Netflix sorunsuz çalışıyor. Yalnızca televizyon açıldığında biraz beklemeniz gerekiyor. Görüntü ve ses kalitesi yeterli. Fiyat performans açısından bakıldığında gayet iyi bir televizyon.

  • HepsiB. aracılığıyla
    basarili

    hızlı gönderi ve bu yoğunlukta Samsung yetkili servisi 1 gün içinde kurulumu tamamlaması etkileyici urun fiyat performans oranı açısından oldukça iyi kaçırmayın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı ve Yeterli

    Servis tavsiyesi üzerine aldım, büyük ekran olmasın 102 ekran yeterli diyenler için ideal bir tv..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Alalı tam 1.5 yıl oldu oğlumun 5 10 defa suikaslerine oyuncak fırlatmasına rahmen cizik ble yok..internet erişimi çok kolay ve hızlı spormodu ekranı baya canlandırıyor hangı kanal olursa olsun.sesi gayet güzel benim ıcın en önemlisi sağlam olması..alıcak olanlar kötü yorumlara bakmasın tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet güzel bir ürün

    Ürünü sipariş verdim geldi kullanıyorum gayet güzel ve iyi bir ürün internet biraz yavaş ama görüntü kalitesi süper almaya değer bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    orta seviye

    Ürünü resimde gördüğünüz üzere aynı şekilde teslim aldım. Ben samsung kullanıcısı olarak bozulan tv min yerine bu ürünü aldım. Ürün segmenti orta seviye bozulan tv im smart tv idi ve en basitinden 4 adet hdmı 2 adet usb diğerlerini saymıyorum ses kalitesi düşük görüntü kalitesi iş görür. Fiyat olarak fevkalade iyi tavsiye ederim. Teslimat olarak şubeye geldiği halde ertesi güne sarkıtılıyor 1-2 gün geciktiriliyor gelip şubeden alın diye.

  • HepsiB. aracılığıyla
    iyi

    iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Uygun fiyata kaliteli TV

    Ürünün gönderimi hızlı ama samsung servisi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Defalarca arayıp kayıt bırakmaya rağmen dönmüyorlar, dönmeleri için kapıya gitmek gerekiyor. Kanal geçişleri yavaş diye okumuştum ama geçişlerde hiçbir sorun yok. Sadece görüntü bazen filme yetişemiyor. Saliselik bir kayma olabiliyor. Rahatsız edici bir durum değil. Webten film izlemek zor, açılmayabiliyor. Fiyatına göre alınır mı? Alınır! Memnun kaldık bir sorun yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ÖNERİYORUM

    Konyadan selamlar. Ürün iyi. Kargo zamanında ulaştırdı. Paket(kutu) iyiydi. Teşekkür ederiz indirimin merkezine.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tv kalitesi geçerli, Samsung servis kötü ve ilgisiz.

    Televizyonun kalitesi tartışılmaz ama servisi kurmaya gelip duvar asma aparatına 80 TL extra ücret alıp kanal kurulumunu ve anten kablosunu bağlamadan yarım bırakıp gittiler. Sonrasında söylemelerine rağmen arayıp ilgilenen olmadı. TV kalitesi geçerli, servis kötü ve ilgisiz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Öncelikle satıcı UCUZ SEPET firmasına teşekkür ederim. Kargo esnasında hasar gören TV. nin en kısa zamanda yenisini kargoladılar. TV ise fiyat-performans ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün iyi kargo yaramaz

    Ürün beklediğim gibi sıkıntısız ama kargo firması geç getiriyor bilgilerinize

  • HepsiB. aracılığıyla
    Youtube kapanacak.

    Samsung aldım. Youtube izlemek asıl hedefimdi. Bir gün baktım youtube gitmiş. Servisi aradım youtube yok diye. Youtube artık sizin cihazda desteklenmeyecek dedi. Ya bir adaptör alın ya da başka TV dedi. Gıcır gıcır çalışan, kutusunda youtube olduğu için aldığım TV işlevini yapmıyor. Hakem heyetiyle görüştüm. Başvurun her türlü kazanırsınız dediler. Şimdi o süreci yapacağım. Satarken var, evdeyken yok. Ne ala ticaret...

  • HepsiB. aracılığıyla
    pişman etmez

    Görüntü kalitesinde ve sesinde sıkıntı yok. smart tv yavaş.bazen takılıp kalıyor.Kanal geçişleri normal.3 saniyede değişiyor kanallar.

  • NI1 aracılığıyla, 29.06.2019

    ürünü yorumlara bakarak aldım fiyatına göre N ve M serilerinden iyi ve daha özellikli, kullanıcaz görücez artık

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2019
    Orta seviye ürün

    Yeni bir ürün değil. Galiba 2015 de piyasaya çıkmış. Bu sebeple smart ı çok yavaş. Bana göre kullanışsız olabilecek kadar yavaş. Kumandası da eski model kumandalardan. Bu da rahatsız edici. Bunların dışında görüntü, ses vs düşünüldüğünde fiyatına göre iyi. Beklentilerinize göre seçim yapmanızı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2019
    memnuniyet

    merhaba öncelikli olarak televizyonu annem için aldık satıcısı avrupa olandan inanılmaz hızlı bir biçimde ulaştırdılar hem de istanbulun uzak bir bölgesine öyle kargoyla falan değil özel arabayla eve kadar bayi aracılığıyla getirdiler aynı güne servis de yazdılar ve çok hızlı bir şekilde kullanılmaya başlandı inanılmaz mutlu oldum ve çok da memnun kaldım teşekkürler hepsi burada ve avrupa

  • NI1 aracılığıyla, 04.03.2019
    çok yavaş

    bir smart tv olarak inanılmaz yavaş. kilitleniyor. kesinlikle almayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2019
    Beğendim

    Kargo hızlı geldı servıs bır gın sonra gelip kurdu bence bu fıyata alınabılecek en ıyı tv lerden çok araştırdık ve bunda karar kaldık ses goruntu çok ıyı bence pişmanlık yaşatmaz

  • NI1 aracılığıyla, 28.02.2019
    Samsung 102 ekran smart televizyon

    Ürünü zamanında kargoya verdikleri için teşekkür ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung UE-40J5270 40 inç 102 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Ultra Full HD Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung UE-40J5270 40 inç 102 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Ultra Full HD Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat