Samsung UE-48JU6070 LED TV Yorumları

Samsung UE-48JU6070 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(29 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2016
    güzel bir ürün

    ürünü 2 haftadır kullanıyorum şuan için gayet güzel.Fakat böyle bir televizyon için kumandası çok vasat kalmış daha iyi bir kumanda olabilirdi. Hd kanallar gayet güzel gözüküyor.hızlı ve güvenilir bir alışveriş oldu teşekkürler.Fiyatına göre de gayet uygun.

  • NI1 aracılığıyla, 22.11.2016
    Güzel televizyon

    Halen servis montaja gelmediği için kullanmak nasip olmadı

  • İnce Hesap aracılığıyla, 14.11.2016
    akıcı

    hiç bir tv yayınına bağlanamıyorum ben sanırım servisi çağırıp ayarlatcam. şimdilik sadece film ve youtube videoları izleyebiliyorum. görüntü açısından bu kadar kaliteli olabileceğini zannetmiyordum. televizyonun özellikle kumanda tepkileri çok hızlı. sorunsuz bir youtube uygulaması var. kısacası akıcı bir televizyon.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 15.10.2016

    Samsungun kanal geçişleri ve görüntü kalitesi diğer tvlerin üstünde

  • NI1 aracılığıyla, 23.09.2016

    Ürün tam da burada anlatıldığı gibi geldi, kendilerine teşekkür ediyorum. İlk etapta böylesine hassas bir ürünü kargo ile getirmek insanı korkutsa da ürünü teslim aldığımızda üzerinde çizik dahi olmadığını gördük oldukça iyi paketlenmişti. Samsung yetkili servisi tarafından kurulumu da sorunsuz şekilde gerçekleştirildi, arzu edenler gönül rahatlığıyla sipariş verebilirler hiç korkmasınlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2016
    Evet iyi ama mükemmel değil

    Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. TV beklentileri karşılıyor rahat olun. 4K yayın TRT 4K ve hotbird de 2 adet var. TRT 4K daha başarılı bu arada. Artıları 1. Ses sistemi ile kullanıyorum ancak kendi hoparlörü de başarılı 2. Kanal geçişleri hızlı 3. Görüntü gerçekten iyi 4. Medya oynatıcısı başarılı. Her formatı destekliyor. Arayüzü kullanışlı. 5. WIFI bağlantısı hızlı ve güçlü. vb. Eksiler :( 1. TIZEN işletim sistemi gerçekten anlamsız, youtube facebook dışında iyi uygulama yok. toplasan 100 uygulama anca var zaten. 75i paralı üyelik istiyor (film vb) 2. O kadar para ver, kumanda diye sana acaip bişe göndersinler. gerçekten kınıyorum Samsungu. Bu TV ye akıllı kumanda yakışırdı. Extra olarak, kamerası yok, sesle kontrolü yok, hareketle kanal değiştirme falan gibi atraksiyonlar yok. Zaten bunların olduğu TVler de kullanıcılar devre dışı bırakıyor bu özellikleri :) Kullanmadığı özelliklere para veren yurdum insanı. neyse alın pişman olmazsınız, saygılar...

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2016
    Tavsiye ederim

    Kanallar kurulu geliyor normal kanallar bile çok net akıllı kumandaya gerek yok mouse ve klavye bağlayın bilgisayar gibi tüm sitelerden film izleyin. Kanallar kolay düzenleniyor silip başka yere taşımak çok kolay.

  • NI1 aracılığıyla, 10.06.2016
    Harika bir TV

    ürün mükemmel 4K çok güzel bu kategoride alınabilecek en iyi tvler den biri

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2016
    gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

    satıcı ve ürüne diyecek tek kelime bişey yok ürünü 07/06/2016 tarihinde aldım 09/06/2016 tarihinde elime ulaştı ve samsungu aradım ilçede olmama rağmen ürünü aldıktan bir kaç saat sonra gelip kurulumunu yaptılar.Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2016
    Köaman

    Süper çok iyi tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 06.05.2016
    Harika bir cihaz.

    Samsung kalitesi sonuna kadar hissediliyor.

  • NI1 aracılığıyla, 01.05.2016
    mükemmel

    ürün hakikaten çok güzel

  • NI1 aracılığıyla, 28.04.2016
    Teşekkürler

    ürün beklentilerimize uygun. görüntü kalitesi ve dizaynı mükemmel.

  • NI1 aracılığıyla, 26.04.2016
    Ürün incelediğim ve tahmin ettiğim gibi. Memnunum.

    Özelliklerini inceledikten sonra tercih edip sipariş verdiğim ürün beklediğim gibi geldi. Bir önceki televizyonum Philips'ten sonra bu Samsung UHD TV ile görüntü ve renk kalitesi fark edilir derecede arttı. Beklentilerimi karşıladı.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.04.2016

    GÜZEL BİR ÜRÜN FİYATINA GÖRE MEMNUN KALDIM ALDIĞIMA Artıları : görüntü kalitesi, ses kalitesi, tasarım,

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2016
    Fiyat iyi... Tv iyi...

    Uygun Fiyat... Güzel Tv... Samsung garanti ve servis ... Digitall ++ Kutu biraz yıpranmış geldi ama sorun değil... Bu model tutan ve tavsiye edilen model sevdim ben de tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2016
    Avrupatvcenter

    Kurulum aşamasında gösterdikleri çaba için satıcı firma ile Ömer Beye teşekkür ederim. Bulunduğum yerde servisleri olmamasına rağmen hızlı bir şekilde servis ayarlayıp kurulumu gerçekleştirmeleri tüketici memnuniyeti anlamında güzel bir davranıştı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2016
    Çok başarılı

    Başka yerden aldım, hiç bir TV yayınına bağlanmadım. Sadece youtube listelerimi ve bağladığım disk ile kayıtlı filmlerimi izliyorum. Bu kadar iyi bir cihaz ile karşılaşacağımı ummuyordum, kumanda tepkileri gördüğüm tüm televizyonlardan daha iyi. Youtube uygulaması problemsiz ve iyi çalışıyor. Oynatamadığı bir film ile karşılaşmadım. Akıcı ve kaliteli bir deneyim sağlıyor. Tabii, xbmc vb. bir medya sunum kalitesi sağlamıyor (ya da henüz beceremedim). Müzik ya da video, sadece klasörler arasında geziniyorsunuz.Yine de artık medya PCmi kullanmıyorum, doğrudan TVye oynatıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2016
    super

    tekkelime number one super 4k kalitesi muhteşem butun kanallar 4k ya gecse keske kargo bi gunde geldi servis bi saatte geldi cok hizli cok iyi indirimde iken aldim cok iyi denk geldi herkese tavsiye ederim ekran buyuk normal kanallar hd filan hikaye 4k muhtesem ve tv iyi kaldiriyo trt test yayini belgesel gercek gibi .

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2016
    10 numara 5 yıldız

    samsung kalitesi hızlı kargo hızlı kurulum süper fiyat herşey mükemmel şiddetle tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung UE-48JU6070 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung UE-48JU6070 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat