Samsung UE55KS8500UXTK LED TV Yorumları

Samsung UE55KS8500UXTK LED TV yorum ve tavsiyeleri

(27 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel Tv

    Bu televizyonu yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Her seferinde iyiki almışım diyorum. Renkler ses görüntü on numara gerçekten. Smart tv oldukça hızlı ve neredeyse bilgisayarı aratmıyor. Maddi durumu elverişli olan herkese tavsiye ediyorum.

  • Media Markt aracılığıyla, 05.03.2018
    HİÇ DÜŞÜNME!!!

    Görüntü renk işlemcisi ve işlemci hızı iyi'nin üzerinde Tizen işletim sistemi bir harika hiç bu kadar hızlı açılıp kapanabilen bir televizyonunuz olmamıştı... almayı düşünenlere samimi olarak önerebilirim. Dualarını beklerim. Not; ürüne yorum yapan MertAli isimli arkadaşın tespitlerine de tamamıyla katılıyorum.

    Avantajlar : Masrafsız, Gerçekçi renk, Parlak ekran, Hafif, Dayanıklı

  • Media Markt aracılığıyla, 10.12.2017
    Tam aradığım hatta aradığımın da ötesinde

    Arkadaşlar bir televizyondan bekleyebileceğiniz görüntü kalitesi ve fazlası kesinlikle var. Ayrıca çok hızlı geçiş yapıyor. Teledünya kullanıyorum, onda bile tv nin kumandası yeterli, yani tek tv kumandası kullanıyorum. Aldığıma kesinlikle pişman değilim. Almanızı tavsiye etmenin ötesinde, almalısınız diyorum. Tv nin ilk açılış hızını görseniz, harika ötesi. Teşekkürler Samsung.

  • Media Markt aracılığıyla, 01.12.2017
    FİATINA GÖRE BEKLENTİLERİ KARŞILAMIYOR

    Görüntü için alıyorsanız çok güzel bir ürün kanal geçişleri hızlı diğer yorun yapanlarda belirtmiş olduğu gibi. Youtube ve webrowser vs akıcı.. Ama diğer taraftandan eksikleri var tv çıkalı nerdeyse 1 yıl olmuş bu eksikler giderilmemiş. - Kumandadaki mikrofona basıp Sesli arama olayı ingilizce olarak çalışıyor türkce değil. - Kendi üzerindeki Uydu yayını usbye kayıt özelliği yok (halbuki kullanım kitabında kayıt özelliği var yazılı) - Tivibu apps ta yok.. Webbrowserdende izliyemiyorsunuz.. - Silverlight eklentisi webbrowserde yok (bazı ücretli abonelikleri kullanamıyorsunuz) Sadece bunlar ilk izlenimlerim. İnşallah daha başka şeyler yoktur. Bu yazdıklarımın Son model bir tvde mutlaka aktiv olması gerekirdi. gelen güncellemeler hiç birşey değiştirmiyor bu tv yi alana kadar diğer işletim sistemli bir tv almadığım için pişmanım aldıktan fiatına göre görüntü kalitesi iyi ama özellik olarak yeterli değil hala uydu cihazına ihtiyaç duyuyorm

    Avantajlar : Gerçekçi renk, Parlak ekran

    Dezavantajlar : Beklentileri karşılamadı

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2017
    Beş Yıldız

    Yaklaşık 6 aydan beri kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Mükemmel görüntü kalitesi var bilginize...

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2017

    Ürün u çok beğendim tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2017
    Kronik hatadı var

    Ürünü “Sorunsuz Tv” sloganıyla aldım ama çok güçlü SUHD arka panel ışıklarının bir yan etkisi olarak ekran çerçeve yanlarından ışık sızmaları meydana geldi. Normal bir kullanıcı fark edemez ama benim titizliğim diyelim. Aynı ürünü başka bir arkadaşa aldık ve onda da aynı sorun var.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 30.04.2017
    görüntüsü sorunsuz

    fiyatı evet yüksek bir televizyon fakat alındığında bu amaca göre de iyi bir televizyon ve kesinlikle hakkını veren en güzel curvedlerden birisi diyebilirim. smart özelliği oldukça hızlı ve görüntüde ufak da olsa bir titreme ya da takılma olmuyor. hızlı sahne geçişlerinde donma da olmuyor filmlerde. ben çok beğendim bu nedenle televizyonu. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2017
    Beş Yıldız

    Bu ürünü gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebilirim. Belki fiyatı biraz daha uygun olabilir.

  • NI1 aracılığıyla, 18.03.2017
    Mukemmel

    Cok guzel. Telefon hediyeli, Samsung servisi kurulumu yapip, telefon hediyesi icin kaydi olusturuyor. Kusursuz hizmet

  • Media Markt aracılığıyla, 13.02.2017
    Görüntü vs güzel ama eksikleri var

    Görüntü için alıyorsanız çok güzel bir ürün kanal geçişleri hızlı diğer yorun yapanlarda belirtmiş olduğu gibi. Youtube ve webrowser vs akıcı.. Ama diğer taraftandan eksikleri var tv çıkalı nerdeyse 6-7 ay olmuş bu eksikler giderilmemiş. - Kumandadaki mikrofona basıp Sesli arama olayı ingilizce olarak çalışıyor türkce değil. - Kendi üzerindeki Uydu yayını usbye kayıt özelliği yok (halbuki kullanım kitabında kayıt özelliği var yazılı) - Tivibu apps ta yok.. Webbrowserdende izliyemiyorsunuz.. - Silverlight eklentisi webbrowserde yok (bazı ücretli abonelikleri kullanamıyorsunuz) Sadece bunlar ilk izlenimlerim. İnşallah daha başka şeyler yoktur. Bu yazdıklarımın Son model bir tvde mutlaka aktiv olması gerekirdi.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 14.12.2016
    samsungun hızı

    kanal geçişleri olsun kaliteli görüntü olsun herşeyi güzel televizyonun. iki haftadır kullanıyorum televizyonu ve hiçbir sorun yaşatmadı. sesi odada canlıymış hissi yaratıyor. şıklığını zaten anlatmama gerek yok resimden yola çıkarak tahminde bulunabilirsiniz sanırım. internetini de kullandım ve hızlı gayet.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 14.12.2016

    kanal geçişleri olsun kaliteli görüntü olsun herşeyi güzel televizyonun. iki haftadır kullanıyorum televizyonu ve hiçbir sorun yaşatmadı. sesi odada canlıymış hissi yaratıyor. şıklığını zaten anlatmama gerek yok resimden yola çıkarak tahminde bulunabilirsiniz sanırım. internetini de kullandım ve hızlı gayet.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 13.12.2016
    Berbat ilgisiz bir firma ve servis ağı

    Hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Mediamarkt'dan aldım. Telezyonun her yerinde ışık sızması mevcut. Işıkları kapatıp film izlemeye çalışınca siyahlar beyaza dönüyor. Ekranın her yeri parlıyor. Servis çağırdım sadece foto çekip gitti. Gelen cevap şaka gibi ışık sızması teknolojisi gereği normal diyorlar. O halde bizim mağazalarda teşhirde gördüğümüz tvler başka teknoloji ile üretiliyor heralde. Sonuç olarak tahtakale esnafından daha rezil müşteri hizmetleri ve servis ağı. Sakın bulaşmayın.

  • NI1 aracılığıyla, 10.12.2016
    Problemsiz alışveriş

    Ürün başarılı. her şey olması gerektiği gibi

  • NI1 aracılığıyla, 22.11.2016
    hızlı kargo orjinal ürün en düşük fiyat

    ürün türkiye samsung 2 yıl garantisi geçerli model kodu xtk ile bitiyor mağazanın müşteri temsilcisi bayan gerçekten çok ilgili tşk ederim 1 günde kargoya verildi efatura kesildi paketleme itina ile yapılmış ama servis tv kurulumu sırasında alt çerçevede açıklık vardı bir hafta içinde değişeceğini söyledi fiyatı da en düşük magaza burası tşkler

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2016
    Ürün süper, Mağaza mükemmel.

    Ürünü çok araştırp aldım. Kullanımı çok kolay hızlı ve görüntü kalitesi mükemmel. Kumandası çok kullanışlı kesinlikle tavsiye edeceğim bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2016
    Tavsiye ederim

    Ürün aynı gün kargoya verildi. 2 gün içinde elime ulaştı. Görüntü kalitesi gerçekten çok iyi. Faturalı ve Samsung TR garantili. Tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 14.11.2016
    Muazzam Görüntü

    Cihazın görüntü kalitesi kontrast parlaklık renk canlılığı vs muazzam gerçekten verdiğim paranın karşılığını aldım. İlk iş olarak Ps4 pro cihazımı bağladım ve cihaz beni bir kez daha yanıltmamış oldu. Akıcılık ve input lag gayet başarılı , eski tv göre çok daha kaliteli bir oyun keyfi oldu , kesinlikle cihazı tavsiye ederim :)

    Ürünü öneriyorum

  • NI1 aracılığıyla, 12.11.2016
    Mükemmel

    Mükkemel bir tv, sadece kumandası daha akıllı olsaydı süper olurdu

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung UE55KS8500UXTK LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung UE55KS8500UXTK LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat