Samsung UE49KU7350 49 LED TV Yorumları

Samsung UE49KU7350 49 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(27 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.09.2017
    Beş Yıldız

    evet çok memnunum , odaya ayrı bır hava kattı , görüntü, ses gayet iyi- ayrıca kumandasıda cok sade şık olmuş

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2017
    yeterli ve zevkli seyir keyfi

    HB' da fiyat güzel , mağazalarda %10 daha yüksek odamız 25 M2 altındaysa 49 inç muhteşem daha büyükse 55 inç ve üzerine yönelin ses görüntü başarılı smart uygulamalar akıcı ve kullanışlı örneğin sinema ve dizi kanalları( bazıları üyelik gerektiriyor) muhteşem görüntü kalitesi sunuyor ve 8 MB hıza kadar donma takılma yasatmiyor Android telefon ve tabletleri basit bir şekilde ekrana yansıtabilir ordumuz dahili uydu alıcı ve TV sisteminize göre varsa modül çok kullanışlı tek ve sade kumanda her işi görüyor. internet wi-fi şifresini girin fişi cekseniz de bir daha unutmuyor. çabuk açılıyor ve çabuk internete bağlanıyor, web browser ile film de izledim dizi de 720p ve üzeri harika gösteriyor. eksileri: Bluetooth bu modelde kullanılmamış diğer HD tv'umda vardı çok iş görüyordu. kulaklıkla kimseyi rahatsız etmeden harika film izleniyordu maalesef 50 Hz. eğer takıntınız varsa görüntü biraz yorabilir renkler ve kontras muhtesem ama çapraz açılarda biraz kayıp var. siyah görüntülerde biraz zorlanıyor ve karelaj yapabiliyor bana göre en buyuk ekşisi bu. bir üst modeli 7500 crystal ekran var belki bir tık daha iyi görüntü verebilir. kasa işçiliği eski modellerine göre biraz daha ucuz görünüyor ama bunun seyire bir zararı yok. Estetik açıdan şık. sonuç : 4k bir TV istiyorsanız curved olarak bu en ekonomik ve verimli tvlerden biri memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2017
    Beş Yıldız

    Bu fiyata 49 inc Kavisli ve UHD Tv bulamazsınız. Ürün sorunsuz bir şekilde geldi ve samsung servisi tarafından kuruldu. Gelen kişilere televizyonu sordum şuana kadar ciddi bir şikayet almadık. gayet güzel bir tv dedi. kesinlikle tavsiye ederim. Kazıkçı bayiler ölmeye mahkum. Yaşasın internet alışverişi...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2017
    Görüntü, Ses, Entegrasyon Çok Başarılı

    Ürünü bir aydır kullanıyoruz. Bu kadar başarılı çıkacağını tahmin etmemiştim. İlk iki hafta özelliklerine şaşırarak geçti zaten. Görüntü ve ses kalitesi çok iyi. 4K olduğu için zaten görüntünün başarılı olacağını tahmin ediyordum ama ses kalitesi görüntü kalitesiyle yarışacak kadar başarılı. Pürüzsüz, cızırtısız, çok net bir sese sahip. Ayrıca kanal geçişleri diğer smart tv'lere nazaran çok daha hızlı. Arayüz kullanımı çok kolay, karmaşık bir şey yok. Bütün smart aletlerle uyumlu şekilde çalışıyor. Telefonunuzda açtığınız bir youtube vidyosunu direkt televizyona yollayabiliyorsunuz. Sadece youtube olması da şart değil, telefonunuzla çektiğiniz fotoğrafları, vidyoları da yansıtabiliyorsunuz televizyona. Kumandası küçük ve kullanışlı. Ama ben ayrıca kablosuz klavye de aldım. Öyle daha rahat oluyor. Eğer kumanda yeterli gelmezse, telefonunuza veya tabletinize samsung kumanda indirin o şekilde de gayet rahat kullanılıyor. Heybetli bir alet, odanız küçükse televizyon üstünüze üstünüze gelebilir. Bizde biraz öyle oldu ama sonrasında alışılıyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.06.2017
    Samsung kurvet

    Evet kavisli ama 3d yok

  • NI1 aracılığıyla, 05.06.2017
    süper

    hoş tasarım kaliteli görüntü

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2017
    ON NUMARA BEŞ YILDIZ...

    DİZAYN .SES . GÖRÜNTÜ . TV BUDUR.TAVSİYE EDERİM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2017
    Beş Yıldız

    mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2017
    Ortave Üst Düzey Arası ( Yaşattığı Ortanın Bir Tık Üstü )

    +Harbi harbi 4K +Derinlik,renk harika. + Sıradan ve HD yayınların kalitesini arttırarak izleme keyfinizi yükseltiyor. + Usb den film izlerken kalitesi düşük (cidden 640x480) olsa dahi sanki HD film izliyor hissine sahip oluyorsunuz. +Ses kalutesi dorucu,apartmanda 14.ses seviyesinin üzerine çıkamadım.Ses cidden kaliteli. +Yazılım hızlı ve stabil. +Kumandası çok hoşuma gitti.Takoz gibi kumandalara güle güle.(Düşünsenize tv de teknoloji uçmuş ama kumandalar kamyon tekeri altına konulan takozlar gibi,bu garip değiomiydi?) +Bağlantı hızı çok iyi,telefin ile görüntü aktarımı ve senkronizasyon başarılı +Şık bir duruşu var. - Televizyon yan açıdan hafif görüntü kaybı yaşatıyor. - Kalınlık olarak evet biraz kalın,sanki eski tip bir cihazı ısıtarak yamultmuşlar :) Daha ince bir yapıda olsun isterdim. Toparlamak gerekir ise 4K olsun Curvet olsun diyorsanız ve çok teknik detaya kapılmıyorsanız mutlaka alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2017
    Ozellikle Ses Kalitesi

    Baslikta ses kalitesi dedim ama goruntu kalitesi de cok basarili.. Ancak ses konusunda Samsung bu modellerde kendini asmis.. Bu fiyati HB'dan baska bir yerde bulmak mumkun degil. Tv, siparisimin ertesi gunu geldi ve takip eden gun de kurulumu Samsung tarafindan yapildi.. Evinizde iyi bir internet saglayiciniz varsa tum uygulamalarin keyfini cikarabilirsiniz.. 4K ozellikli yayinlar mukemmele yakin bir goruntu ile size sunuluyor.. Bu tv'yi almadan once cok arastirmistim. Beklentimi 100% karsiladi diyebilirim.. Farkli marka dusunenlere tavsiyem kesinlikle bu yeni nesil Samsung'lara guvensinler.. Pisman olmayacaklardir..

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2017
    Tv de süper hizmette

    bikere bu fiyata kavisli tv alamazsınız fiyatı çok iyi sipariş verdim ertesi gün elimdeydi kargo da çok hızlı. ku ru lum için aradım sonraki günde kuruluma geldiler hemen. samsung yetkili servis ayrıca çok ilgili ve işlerini dörtdörtlük yapıyorlar onlarada ayrıca teşekkür ediyorum. tvnin de görüntü kalitesi sesi herşeyi onnumara biz duvara astırdık daha kullanışlı diye ama isteyenler ayakla kullanabilir ayaklarıda hem sağlam hemde şık duruyor kısacası çok güzel ve memnun kaldığımız bir alışveriş oldu. tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 14.04.2017

    Güzel ürün tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2017
    kavis

    bu ürün kavislimi. resim kavisli gibi ama açıklamada kavis yok. tşkler

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2017
    başarılı

    aldım cok guzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2017
    Başarılı

    Hepsiburadanin kargo hizmeti iyiydi, hızlıca ulaştı. Samsung servisinin hizmeti ve kalitesi de oldukça başarılı idi, TV çok guzel. Fiyat performans oldukça iyi.

  • NI1 aracılığıyla, 22.02.2017
    MEGA SÜPER....

    MÜKEMMELLLLL.. SÜPER... HERKESE TAVSİYE EDERİM.. PARAM OLSA 1 TANE DAHA ALACAĞIM.

  • NI1 aracılığıyla, 14.02.2017
    Curved Ekran ve UHD Farkı

    Ürün tam beklediğim gibiydi. Akıllı kumandası oldukça kibar ve kullanışlı. Curved ekranda görüntü gayet güzel. Yandan bakıldığında oldukça güzel bir seyir imkanı veriyor. Kanal geçişleri oldukça hızlı. Trt 4K yayınını izlerken işte televizon diyebiliyorsunuz. Bu standartlarda bir televizyon arayanlar için ideal. İkinci TV olarak salonda kullanmak üzere aldık, 30-35 m2 lik salonumuzda çok güzel durdu. Şiddetle tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 24.01.2017
    Çok başarılı

    Tavsiye ederim her konuda başarılı

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 16.01.2017
    En iyi fiyat

    Adıyaman da Samsung'un bayisinde 3500 TL dediler. En son 3300 TL olur dediler. Buradan kargo dahil 3018 TL ye aldım. Kısa sürede teslimat yapılırsa harika olur.

  • NI1 aracılığıyla, 11.01.2017
    beğenilen ürün

    beğendim gayet anlatıldığı gibi kaliteli

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung UE49KU7350 49 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung UE49KU7350 49 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat