Samsung UE-55JU6570 LED TV Yorumları

Samsung UE-55JU6570 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2016
    mükkemmel derece fazla bile çok çok iyi

    kalite çok iyi ürün çok çok iyi 100% tavsiye ediyorum

  • NI1 aracılığıyla, 21.06.2016

    samsung ju556570 verilen parayı hak ediyor

  • NI1 aracılığıyla, 11.06.2016
    Harika

    Ürün gayet başarılı Web arayüzü biraz yavaş görüntü kalitesi harika bu fiyata en iyisi bu 7500 serisinden tek fark 3D obada gerek yok 1000 tl fark vermeye

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2015
    Kusursuz olmasa da mükemmele yakın

    Ürünü buradan değil başka bi yerden aldım. Aldığım gün servisi aradım ertesi gün gelip kurdular. Ertesi güne kadar 2 adet 1080p film indirdim. Bide 4k deneme için bi video indirdim. Filmlerdeki görüntü ve ses olayı mükemmel. Hd kanallarda görüntüler mükemmel. Kanal geçişleri DAhili uydu olmasına rağmen can sıkıcı bi bekleme yok. Hafif bi bekleme oluyor ama farketmiyorsunuz. 4gb hafıza var 1,6 sı işletim sistemi için kalanı uygulama indirmek için. Uygulamaların bazıları güzel bazıları kötü örneğin facebook berbat. kötü olan yönü HDMI dan bağlayıp EUROTruck ve LoL oynadık daha doğrusu oynayamadık input lag var oynatmıyor. Belki çok iyi bi ekrankartlı işlemcili bilgisayarla EUROtrack oynanabilir. Samsung telefonla bağlantı kurulması kumanda niyetine kullanılması hoş. Aldığıma pişman değilim, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2015
    Başarılı bir ürün

    Ürünü hepsiburadan almadım, zamanımın kısıtlı olması sebebi ile,fakat hepsiburada nın sürekli müşterisi olarak diğer arkadaşlara yardımcı olmak sebebi ile yorum yazmak istedim. 55 ekran tv için salonunuzda uzun kenar olmalı, curve olması da bu nokta da işe yarıyor. Düzden çok fazla farkı yok fakat, güzel bir izleme deneyimi sağladığını farkettik. Ayrıca curve olması pencereden gelen ve ekrandan yansıyan ışıkların kırılıp azalmasında etkili. Ses seviyesi ve kalitesi yeterli düzeyde. HD ve 4K yayınlarda oldukça başarılı. Normal analog yayınlarda zaten çok birşey beklemeyin. Bilgisayardan kablosuz ekran aktarımında oldukça yavaş kalıyor. Bilgisayrdaki ekran geçişleri yaklaşık 1 sn sonra yansıyor. Belkide normal bi durumdur. HDMI bağlantı yaparsanız bu sorun kalkar ortadan. TV ye sadece android ile bağlanıp kumanda edebilirsiniz. IOS ile ben yapamadım. 4K özelliği en önemli konu ve bu konuda başarılı. HD yayınları dahi olduğundan güzel gösteriyor. Bu da çözünürlük ve pixel ile alakalı bir durum. Kısaca bu mertebe de bir bütçeniz varsa kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2015
    55JU6570

    Harika bir televizyon, goruntusu hızı ve ozellikleri tamamen iyi bir urun. Akilli kumanda mouse gibi calisiyor ve kucuk. Kavisli ekran basarili bir deneyim yasatiyor. Teşekkürler Samsung

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.07.2015
    SÜPER BİR TV

    TV ÇOK GÜZEL HİÇBİR KUSUR GÖRMEDİM.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung UE-55JU6570 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung UE-55JU6570 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat