Samsung UE-55J6370 LED TV Yorumları

Samsung UE-55J6370 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 22.09.2016
    curved

    kanal geçişleri pek hızlı sayılmaz. biraz kişisel ama 55" de kavis pek de birşey degistirmiyormus 65 ve üstü olsa belki ilk alırken heveslendim baya ama düz ekrandan pek farkı yok. smart özellikleri gayet başarılı 4 çekirdek gerçekten kasılmaları engelliyor. genel olarak güzel bir televizyon

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2016
    tereddüt etmeyin

    Selamlar, Yaklaşıl 3 aydır tv bakıyorduk. Bayilere, satış mağazalarına gidip bir çok kişiyle görüştük. LG mi, Sonny mi Samsung mu derken sonunda Samsung Curved 140 ekranda karar kıldık. Ultra HD idi Full HD idi derken en son bu üründe karar kıldık Samsung Storedan hepsiburada.com üzerinden satın aldık. Kargo süreci ile, Samsung teknik destek ekibi ile kusursuz bir servis aldık. Hatta tv çok geniş geldi kurulum alanımıza sağ olsun Samsung Servis elemanları kendileri uydu kablosu hazırlayıp kendileri düzenleyip yerleştirip gittiler. İmza için bile önümüze bizim evimizin sehpasını getirecek kadar kaliteli bir müşteri memnuniyetine sahipler. Ben hizmet diye satış sonrası destek diye buna derim. Bundan sonra Samsungdan asla vazgeçmem çünkü bana üründen çok muhatap olacağım kaliteli insanlar lazım kaldı ki ürünleri de çok şık sağlam ve güzel.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung UE-55J6370 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung UE-55J6370 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat