Beko B22-LB-5533 LED TV full hd - 22 inc / 55 cm Yorumları

Beko B22-LB-5533 LED TV full hd - 22 inc / 55 cm yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 24.06.2018
    Fiyatı tövbe etmez

    Vallahi başka marka ile arasında kalmıştım pişmanım niye mi paneli dandik siyah fonda ışık kimi yerlerinde belirgin kimi yerlerinde siyah izlerken akıcı olduğu için rahatsız etmiyor anma velakin kanal geçişlerinde kanser ediyor extrası polonyo üretimli markalara bakın unduğunuz bu değil kaliteli değil ben 22inç bulamadım iki yerli ürün arasından mecbur seçtim

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.08.2017
    Üç Yıldız

    ürünü ben hem monitör hem tv olarak kullanmak için satın aldım ama masada boy olarak çok engin kaldı. Cok fazla da ayarı var hem ıyı hem kotu o yuzden göruntu kalıtesi olarak güzel ama ayarları cok fazla işte.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2017
    Mutfak için On numara Beş Yıldız

    Şubatta, bu ay aldım harika bir televizyon. Görüntü kalitesi ve netlik umduğumun 2 katı güzel. Büyük televizyonu bıraktık ailecek, şimdi mutfakta oturuyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2016
    Bir Yıldız

    Menü geçişleri çok çok yavaş. Beko ya yakışmamış.

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2016
    Ses kalitesi başarısız, görüntü idare eder

    Beklentimin yüksek olduğunu söylemiliyim? Samsung 24 hd ready ile aynı fiyat olan bir ürün, full hd olduğu için tercih etmiştim, samsungu almadığıma pişman oldum, hoparlörleri son derece yetersiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2016
    Dahili HD uydu alıcı var

    Başka bir yerden aldım.Bu tv de dahili HD uydu alıcı bulunuyor.Tru surround hoporlörlerin öne bakması büyük avantaj,ses dağılmadan ve boğulmadan net geliyor.Tasarım çok şık.Görüntü kalitesi gayet başarılı.Küçük odalar ve mutfak için ideal.Memnun kaldım.Yakınlarımda aynısından istedi.Onlara da alacağız.Yalnız HB nin ürün bilgilerini düzeltmesi gerekir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2015
    Kalite

    Baska bir yerden daha ucuza aldim.Goruntu kalitesi vestelden cok daha guzel.Kanal gecisleri biraz yavas. Ses normal duzeyde.Aski aparati dahil. Sonuc olarak almanizi tavsiye ederim ve pisman olmazsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 20.12.2014
    ürün çok kaliteli

    uydu alıcılı olduğu için tercih ettiğim bir ürün oldu,beyazını aldım görüntü kalitesi çok iyi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko B22-LB-5533 LED TV full hd - 22 inc / 55 cm kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko B22-LB-5533 LED TV full hd - 22 inc / 55 cm yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat