Grundig 49VLE6565-BL LED TV Yorumları

Grundig 49VLE6565-BL LED TV yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2018
    Ürün çok güzel ve başarılı tavsiye ediyorum

    Ürün çok güzel ve gayet başarılı tavsiye ediyorum bir yıl önce almıştım çok şükür bir sıkıntı ile karşılaşmadım

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2017
    Pilazma tv

    Teşekürler istediğim ürün geldi hizli kargo Benden 5 yıldız

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2017
    Mükemmel

    TV üç gündür kullanıyorum kanal geçişleri çok hızlı görüntü kalitesi çok güzel smar TV gayet iyi alacak olanlar hiç düşünmesin alsın tabiki Hepsi burada ya da tşk ederim ve satıcı firmaya da gününde ürünü gönderdiği için..

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2017
    çok iyi

    Full HD yayına bile yeni yeni geçilmişken, 4K yayına geçişin en az 4-5 sene süreceğini düşünürsek Full HD şimdilik yeterli. Neden 2000-2500 TL'lik Full HD televizyon dururken en az 6-7 bin TL vereyim. Sonuçta onda da Full HD izleyeceğim. Kısaca 4K bugün için gereksiz. Ha çok param var, harcayacak yer bulamıyorum dersin gider alırsın. Ama ben bugün kim ne derse desin Full HD televizyonumdan memnunum. Bana göre görüntü ve ses olarak iyi fiyat performans açısından oldukça iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2017
    görüntü guzel

    Görüntü ve ses olarak tatminkar ama biraz daha para katın Samsung yada lg alın neden diye sorarsanız smart TV alıyorsunuz bütün menüler donuyor .Netflix , Spotify ve dlna gibi temel uygulamalar yok . Miracast özelliği de akıcı çalışmıyor. Kumandası çok kalitesiz Çinliler bile daha kaliteli kumandalar yapıyor. Kumandaya bir önceki seyretigimiz kanala dönme görevini gören tuşu bile koymamışlar kumandanın bir sürü eksiği var hangi akıllı bu kumandayı tasarladı merak ediyorum .Kanal listesi tam bir işkence kullanırsanız anlarsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2016
    Beş Yıldız

    Bu fiyata gayet iyi performansss .. Hızlı kargo için de tşk

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2016
    güzel bir ürün;

    fiyatına göre gayet güzel bir ürün. büyük ekran sevenlere göre gayet performans sağlayan bir ürün... arçelik güvencesi ve 3 yıl garantiyle ekstra iyi olmuş...

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2016
    harikaaa

    Alman ürünü olan grundig tv lerde yıllarını harcamış ve kanıtlamış devasa bir marka.Kendi tecrübemle 2 kez grundig kullanmış biri olarak,kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2016
    süper

    Ürün kısa sürede elimize geçti Teşekkürler HB bu fiyata bu ekranda alınabilecek en iyi ürün bence görüntü kalitesi kanal geçişleri güzel çok memnun kaldık

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2016
    başarılı fiyat/performans!

    Alalı 1 hafta oldu, Televizyonun renk kalitesinden, hızından ve görüntü kalitesinden çok memnun kaldım. Fiyat performans olarak çok başarılı bir ürün tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig 49VLE6565-BL LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig 49VLE6565-BL LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat