Grundıg 22VLE4537 LED TV Yorumları

Grundıg 22VLE4537 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Mutfak İçin İdeal

    Dahili uydu alıcısını ayarlamak kolay oldu. 24” almakta tereddütüm vardı ama bu ürün boyut olarak gayet yeterli, hatta duvara asıp kullanmadığım için 24” sanırım sıkıntı olabilirdi. Duvar düşünenler ayrı aparat almanız lazım ürümde sadece vidalar var. Kumanda pili var. Görüntü kalitesi ve ses yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2018
    Arçelik servis garantisi

    askı aparatını servis getiriyor kutudan çıkmıyor. Duvara asmak isterseniz servis ücreti alınıyor. Bu da doğal. tüm markalarda 32'' dahil servis ücret alıyor. Bu yüzden ürünü ben kendim kurdum. Şık görüntü ayrıca 22'' full hd görüntü çok daha net görünüyor. Mutfak için alınabilecek en iyi tv diyebilirim. Şuan gördüğüm kadarı ile Sitede ürüne muadil sadece vestel TV 22'' Tv var ve aynı fiyatta satılıyor. Çok daha iyisi deyip alabileceğiniz bir model yok yani. Benim tercihim arçelik servis garantisidir. Üründe 10 numara

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.05.2018
    berbat içerik

    kutunun içinden duvar aski aparati cikmiyor. duvara monte icin sadece 4 vida koymuslar o da televizyona uyumsuz boyu cok uzun resmen dalga gecmisler. servis kurulum icin ucret istiyor. kumanda cok kalitesiz. ürünün kendisi guzel ama berbat bir icerik ve servisi var asla tavsiye etmiyorum bu fiyata cok daha iyilerini alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.12.2017
    İş görür iyi.

    Hem televizyon hem de monitör ihtiyacımı görüyor. Panel kalitesi iyi. Uydu özelliklerini test etmedim. Conax dan DVBC olarak memnun kaldım. Analog yayınları iyi bazı tv-monitörler gibi resmi dağıtmıyor. 12V DC ile çalışması bir artı bence. Yazlığı olan karavanı olan yanında götürebilir. Mutfak için de iyi. Askı için metrik ölçüdeki vidaları yanında çıktı. Çok kalın değil, Dezavantajları ayaklarının biraz uyduruk gözükmesi, kanal geçişlerinde yavaşlık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2017
    Fena degil

    Ses ve goruntu olarak cok sey beklemeyin.Kanal gecisleri yavas.Bu boyutaki tv icin baglanti ozellikleri iyi.Tv'nin burdaki resmi ile kendisi arasinda fark var.Resmi cok daha guzel, kendisi biraz daha kaba.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2017
    Beş Yıldız

    Mutfak için ideal bir ürün. Ses çıkışı görüntü kalitesi gayet iyi. Hdmi ve usb girişi de mevcut. Hızlı teslimat için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2017
    Üç Yıldız

    Ne iyi ne de kötü iş görür

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.09.2017
    Basarili

    Urun cok basarili.Beklentimi fazlasiyla karsiladi.Goruntu ve ses kalitesi mukemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2017
    Başarılı

    İlandaki ürünle gelen ürün aynı. Ne dedilerse aynen geldi. Teşekkürler. Hayırlı işler

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2017
    İşte bu

    şık ve mükemmel görüntü kalitesi mutfak için harika hızlı ve sorunsuz gönderim için teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2016
    Dört Yıldız

    Şık,hafif ve iyi görüntü veren bir ürün gerçekten mükemmel tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2016
    Beş Yıldız

    Yapmış olduğunuz hızlı ulaştırmadan dolayı telekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2016
    Beş Yıldız

    Şık,hafif ve iyi görüntü veren bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2016
    Beş Yıldız

    gerçekten mükemmel bir ürün tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2016
    Beş Yıldız

    Gayet güzel, mutfak için ideal. Hafif şık kaliteli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2016
    Fiyatını hakediyor

    Kanal geçişleri gayet iyi, mutfak ve küçük odalar için birebir. Ekran kalitesi süper rahatlıkla alabileceğiniz bir Tv gayet memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2016
    Çok şık

    piyasa bulunan ufak ekran tvlerin hiçbirinde karasal giriş yok yani merkezzi sistemlerde kullanamıyorsunuz Böyle bir ürün arayordum. Tuner miş ismi sitede merkezi sistem kullanacaksanız bu ürün alınabilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundıg 22VLE4537 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundıg 22VLE4537 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat