Sony KDL-43WD755 LED TV Yorumları

Sony KDL-43WD755 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 14.03.2019

    TV 3 yılını doldurunca yazılımsal hatalar vermeye başlıyor tam da bu süreçte servisler kullanıcı hatası diyor. Aman sakın Sony TV alıp pişman olmayın. Duvarda asılı cihazınıza kullanıcı hatası diyorlar. Resmen bir TV parası daha alırlar elinizden dikkatli olun!

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.06.2017
    Ses ve görüntü bakımından güçlü, Akıllı TV bakımından zayıf

    3 aydır kullanmaktayız. Görüntü ve ses kalitesi açısından mükemmel ancak uygulamalar bakımından zayıf bir televizyon. Ayrıca elektrik tüketimi açısından Sony'nin 43W805C modeli kadar tasarruflu bir TV değil, eski tüplü TV'lere yakın bir elektrik tüketimi değeri (80 watt) var. TV'nizi internete bağlayıp internet içeriğini yenilediğinizde, birkaç uygulama daha ekleniyor ama doğrusunu söylemek gerekirse pek de ihtiyaç duyulmayan uygulamalar. Opera TV üzerinden TV'ye uygulama yüklenebiliyor ama oradaki uygulamalar da pek ilgi çekici değil. TV, Sony'nin sitesinden güncellenen kendine özgü bir yazılım içeriyor. TV'de sanıldığı gibi Android işletim sistemi yok. Google Play'den veya USB disk üzerinden herhangi bir APK dosyasını TV'ye yüklemeniz mümkün değil. TV'nin görüntü ve ses kalitesi kesinlikle tartışılmaz ama "Akıllı TV" kısmında zayıf kalmış. Bizim için çok önemli değil ama uygulama meraklılarına tavsiye edilecek bir TV değil. Dahili uydu alıcısının da görüntü kalitesi güzel. Kanal sıralamasını yapmak gerçekten yorucu ama önce TV'deki kanal listesini bir USB diske atıp, daha sonra Sony Editor programıyla bu listeyi bilgisayarda düzenleyip tekrar TV'ye atmak mümkün. TV'ye USB üzerinden atılabilen tek şey bu kanal listesi oluyor zaten. Medya oynatıcısı başarılı, USB disk üzerinden fotoğraf incelemek, müzik dinlemek, film izlemek mümkün. Türkçe altyazılarda sorun yok. Ama film ismi ile altyazı ismi aynı olmak zorunda. Aksi halde filmi altyazısız oynatıyor. TV'nin taşınması çok kolay, sadece 10 kilo. Kutuda askı aparatı çıkmıyor. Sony Yetkili Servisi'ni kurulum için çağırmadan önce askı aparatı almanız gerekli. Sony'nin kendi duvar askısını bulmak zor. Sonorous Surefix 231 askı aparatıyla kullanmanızı öneririm, hem çok sağlam malzemeden yapılmış hem de duvarla TV arasında çok iyi bir mesafe bırakıyor. USB diskinizi rahatça söküp takıyorsunuz. 10-15 liralık askılarla, 2,5 - 3 cm gibi daracık boşluk bırakan askılarla kullanmayın, TV'ye yazık edersiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2017
    İnternet Tarayıcısı Olmayan Smart TV!

    Televizyon fiyatı itibariyle güzel fakat bir akıllı televizyondan beklenen tüm özellikleri karşılamıyor. WiFi özelliği var fakat sadece youtube ve opera daki bazı uygulamaları çalıştırıyor. İnternet browser ının olmaması çok kötü, ancak bilgisayar ya da telefondan TV ye yansıtma özelliği var. Kanal geçişleri genellikle diğer televizyonlarda olduğu gibi yavaş. Kanal sıralama özelliği yok (servisten alınan bilgiye göre, sonradan bir yazılım güncellemesi ile gelebilirmiş) favorilere ekleyip sık kullandığınız kanalları bir araya toplayabilirsiniz. Kargo ve kurulumda herhangi bir sorun yaşamadık, memnun kaldık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2017
    On numara

    kısaca teşekkürler. kargoloama, montaj dahil her şey on numara. Bence kaçırmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2017
    Sony Kalitesi

    Öncelikle hepsiburada.com'a teşekkürler. Tv'ye gelirsek kargo sonrası servis ile görüşüldü ve 1 gün içerisinde kurulumu yapıldı. Tv içerisindeki uydu alıcısı kurulumunu servise söylemezseniz yüklemeden gidiyorlar. Uydu görüntüsü hd kalitede olduğu için çok iyi tek sıkıntısı kanal geçişlerini 3 sn de gerçekleştiriyor. Belki zamanla düzelir. Üzerinde 2 adet HDMI ve 2 adet USB bulunmakta. HDMI 1/ARC olan kısmı oyun için kullanıla bilmekte olduğunu belirtişler. Uydu alıcısı yerine Tivibu kullandığımdan onu bağladım fakat uydu görüntüsü çok daha iyi duruyor. Android market üzerinde kurulu değil ekstradan program kurmak isterseniz Android play tv yi usb ile kurmanız gerekmekte. Telefondaki screen mirroring paylaşımı rahat şekilde yapılmakta ilk yansıtmada ufak bir takılma yapmakta. Youtube yansıtmada da aynı donma mevcut fakat açıldıktan sonra ise stabil şekilde çalışmakta. Tv içerisinde netflix uygulaması yüklü geliyor. Üyeliğiniz var ise sıkıntısız izleye bilirsiniz. Yok ise biraz gereksiz kalıyor. kumandası ilk başlarda zorluk yaratabilir. özellikle Anne ve Babalar biraz zorlanabilirler. Genel olarak teknoloji takip eden biriyseniz üzerinde ufak değişiklikler yapılarak 3000 tl lik tv ler ile kapışabilir. Son olarak eve gelen servis belki iyilikten belki satış stratejisi olarak ekstra ürünler size sunuyorlar. Piyasa üzerinde fiyat vermeleri hoşuma gitmemişti. Ona dikkat edebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2017
    eksikleri olmasa süper

    dahili uydu alıcıyı kullanımı sıkıntı ayar menüsü çok çok yavaş ??

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2017
    Beş Yıldız

    GÜZEL TV. PİYASA FİYATININ ALTINDA BURADA SATILIYOR. HIZLI KARGO. ÇARŞAMBA AKŞAMI SİPARİŞ VERDİM, CUMARTESİ ÖĞLEYE GELDİ. PAZARTESİ KURULUMU ÜCRETSİZ OLARAK YAPILDI. GÖRÜNTÜ KALİTESİ ÇOK İYİ. SADECE KANAL GEÇİŞLERİ YAVAŞ. ONUN DIŞINDA BOYUTU, İNCELİĞİ, GÖRÜNTÜSÜ GAYET GÜZEL.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2017
    Elektronik cihaz deyince aklıma gelen tek marka

    Yıllar önce aldığım sony marka tv im hala çalışıyor maşallah :) elektronik cihaz dedin mi aklıma sadece SONY geliyor. Hem fiyatı hem kalitesi açısından çok iyi bir tv. Şırnak ta ikamet ediyorum 3 gün gibi kısa bir sürede elime ulaştı. Tv hem görüntüsü hem sesi çok kaliteli 5 yıldızı hakediyor bence. Ama teknoloji ile arası iyi olmayan (eski nesil) anne babalar biraz bocalar :) çünkü teknolojik olarak yeni nesil tv de ne ararsanız var dünden beri kuruldu ben hala çoğu özelliğini çözemedim:)). Parası ve kalitesi kıyaslandığında bence kaçırılmayacak bir televizyon.

  • NI1 aracılığıyla, 21.07.2016
    İyi ve kaliteli.

    Evet ürün çok güzel.

  • NI1 aracılığıyla, 11.07.2016
    Kargo berbat.

    Evet. Güzel ürün.

  • Media Markt aracılığıyla, 27.06.2016
    sony ve hd kalitesi.

    4k tv almayı düşünmedim çünkü yayın yok bişi yok intrnet fiber dil. o yüzden hd olarak sony den baska bişi düşünülmezdi zaten tsk ler fiyat indirimi için.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony KDL-43WD755 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony KDL-43WD755 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat