Telefunken 65TF6060 LED TV Yorumları

Telefunken 65TF6060 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2016
    Gerçekçi teknoloji, gerçekçi fiyat.Teşekkürler Telefunken.

    Piyasadaki TV teknolojisi hakkında bir kaç söz ile başlayım... Şu anda satın almış olduğunuz Blu-ray filmler veya HD TV kanalları, 1080p çözünürlüğündedir ve HD üstü, yani 4K gibi çok yüksek çözünürlüklü TV'lerde daha net görüntü almanız olanaklı değidir. Aynı şekilde 23 veya 30 fps filmler piyasada iken, Türkiye'de TV yayınları 50 Hz iken 120 Hz ekranların avantajı bile tartışma konusudur, ki satılan 1000 Hz ve üstü TV'ler, (bu da hardware değil software ile mümkündür) anlamsız kalmaktadır. 65" bir TV aramaktaydım ve bu ürünü seçtiğim için çok isabetli bir karar verdiğimi düşünüyorum. Renk sıcaklığı benim zevkime çok uyuyor, renkler canlı ve gerçekçi. Uydu alıcısını kullanmadığım için değerlendiremiyorum. Smart TV özelliğinden sadece Youtube'u kullanmaktayım ve gayet başarılı. USB'den mkv dosyaları gösterimi de çok başarılı. 4 HDMI girişi herkesin ihtiyacını karşılayacaktır. Dahili ses sistemi tabi ki yetersiz, fakat optik ses çıkışı ile bir home theater veya benzeri bir ses sistemi ile kullanılabilmesi çok pratik. WiFi özelliğinin olmayışı bir eksi, ama bir USB dongle ile kolayca bu özellik TV'ye eklenebilir. 3D özelliği yok, zaten modası da geçti. Eğer büyük ekran led TV arıyorsanız, lütfen bu ürünün 3 - 5 katı fiyata satılan bir TV almadan önce görüntüsünü blu-ray ile karşılaştırın derim, teşhirdeki TV'lerde gördüğünüz 4K videolara aldanmayın. Optik girişi olan ihtiyacınıza uygun bir ses sistemi ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak bundan daha net, bu kadar uygun fiyatlı bir TV bulmanız zor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2015
    Gerçekten güzel bir televizyon

    Fiyatı çok iyi. Görüntü kalitesi de öyle. Tahminimden daha iyi çıktı. Hızlı gönderim yaptılar. Televizyon çok şık duruyor ama önemli olan görüntü kalitesi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Telefunken 65TF6060 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Telefunken 65TF6060 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat