Finlux 40FU610 LED TV Yorumları

Finlux 40FU610 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    sipariş verdim sabırsızlıkla bekliyorum inşalllah gelince deniyince bir daha yorum yapcam

    yorumları okudum neden olmasın dedim. ve sipariş ettim. inşallah anlatılanlar gibidir.. sabırsızlıktan yerimde duramıyorum şu bayram geçsede gönderseler.. :DDDD

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2018
    aşırı ısınıyor ve ısındığı için kapanıp açılıyor.

    televizyon evime 5 gün içerisinde ulaştı (standart kargo ile) tv iyi güzel 4k uhd var smart tv si akıcı ve iyi ama tv çok ısınıyor 4k olduğu için ve kendini kapatıyor içinde sanırım bakır ısı borusu yok, malzeme kalitesi orta kalitede ve tv çerçevesi plastik (çok kaliteli değil ama yinede idare eder ) wifi yok ethernet ile bağlanıyorsunuz, bu fiyata alınabilir alırsanız tv nin arka tarafina hava üflemesi için fan koyun ve böylece ısınma sorununu çözün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2018
    WLAN OLSA SÜPER ÖTESİ OLURDU AMA YİNEDE SÜPER

    TV HARİKA EVDE YATAK ODASI İÇİN ALDIM ŞIK GÖRÜNTÜSÜ GERÇEKTEN GÜZEL SALONUMDA 3D 4K LG TV VAR GÖRÜNTÜSÜ ONDAN AŞAĞI DEĞİL WLAN VE BT Sİ OLSA TADINDAN YENMEZDİ AMA BU FİYATADA ADAMLAR ARTIK ONUDA KOYMASADA OLUR DİYORSUNUZ. BEDAVAYA KURULUM VE DUVARA MONTAJDA CABASI OLDU..

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2018
    Beş Yıldız

    ben beğendim görüntü çok iyi fiyatıda çok iyi marka takıntınız yoksa hemen alın sipariş verdim ertesi gün teslim aldım teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2018
    Beş Yıldız

    Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. hızlı kargo, hızlı kurulum, tlevizyon özellikleri süper. Marka takıntınız yoksa, aynı özelliklere iki kat para ödemeyin derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2018
    Beş Yıldız

    tek kelimeyle muhteşem

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2018
    fiyat performans

    Ekran boyutu benim için tatmin edici bir boyut ki arkadaşlarımda ekran boyunu sevdiler. Fakat akıllı bir tv değil.Hani kafa var ama basmıyor cinsten. Bir iki kere denedim sürekli donuyor ve kasma var akıllı uygulamaları. Tv arkasında enternet girişi var oradan İnternete bağlayabilirsiniz ve güncellemeleri yapabilirsiniz.Ben pc bağlayarak kullanıyorum (pc bağlıyınca vestel olarak görüyor). Görüntü kalitesi ortalama hafif üstü.Ama o pahalı tv ler gibi 4k performans beklemeyin bence. Kısaca fiyat performans ürünü bişey. Kasası mat-siyah plastik kırılacak gibi duruyor, baya hafif bir tv duvara asabilirsiniz kolaylıkla. Kullanıyorum bi sıkıntı yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2018
    EFSANE MAKİNA

    bu fiyata bu kadar güzelini ve ozeliklisini bulma imkanın hiç bir yerde yok vestel yapmış hemde çok güzelini yapmış ne demişler yerli mali yurdun malı herkes bunu kullanmalı kücümüzè güç katmalı yok öyle çamur atmak süper cihaz düşünmeden alın keyfe dalınnnn.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2018
    super

    görüntü kalitesi süper İnterneti 4k si harika aldığıma çok memnunum smarti çok hızlı takıntısız video izleyebilirsiniz tek eksi yani bazı video formatlarını desteklemiyor bu paraya bu özellik ve görüntü kalitesini başka markada bulamazsınız vestel ile herşeyi aynı önündeki markası disinda sonuç olarak tereddüt etmeden alın derim .

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2018
    Ekonomik ve kaliteli

    Vestel servisi kurdu. 4K özelliği sorunsuz çalışıyor. TRT 4K TV yi dahili uydu alıcısı ile mükemmel gösterdi. Ben ethernet kablosu ile internete bağladım, Smart TV özelliği çok hızlı yanıt verdi. YouTube den 4k videoları sorunsuz oynattı. Tek tuşa basarak Youtube yi açabiliyorsunuz. Kumandasi Vestel smart tvler ile uyumlu.Tereddüt etmeden alabilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 04.03.2017
    ürün

    ürünü beqendim herşey sorunsuz

  • NI1 aracılığıyla, 01.03.2017
    Sorunsuz Hızlı ve Keyifli Alışveriş

    Ürün fiyatının hakkını veriyor. Sorunsuz kullanıyoruz. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2017
    Bu fiyata süper ürün ????

    Arkadaşlar ben çok araştırdım ve bu cihazı almaya öyle karar verdim. "Vestel güvencesiyle" yazan her cihaz Vestel üretimi olmuyor ve Vestel sadece garantisini sağlıyor. Ancak Finlux Vestelin Manisa fabrikasında üretiliyor %100 Türk malı. Görüntü kalitesi ve kullanıcı arayüzünün pahalı markalardan hiçbir farkı yok. Youtubedan 4k videoları açtım ve denedim çok memnun kaldım. Ethernet kablosuyla internete bağlandım ve sanki bilgisayar kullanıyomuş gibi gayet rahat film açtım izledim. Bu fiyata bu ürün mükemmel ve gönül rahatlığıyla öneririm??

  • NI1 aracılığıyla, 29.01.2017
    Finlux 40FU610

    Sipariş 1 gün içerisinde kargolandı. Aynı özelliklerde baska tvler 1600 tlden baslıyor. Vestel servisi ücretsiz kurulum yaptı. Sorunsuz alısveris oldu tesekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2017
    Dört Yıldız

    bu ürünle ilgili hiç yorum bulamamıştım, o yüzden düşünenlere yardımcı olur umarım. görüntü kalitesinin pahalı markalardan hiç farkı yok. trt 4k açıyor. usb den meşhur barcelona-at.madrid maçı uhd demosunu açtım inanılmaz.kasa kalitesi ise üst seviyede. seg den daha kaliteli bir duruşu var. bu fiyata bence çok iyi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Finlux 40FU610 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Finlux 40FU610 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat