Altus AL48L-5531-4B LED TV Yorumları

Altus AL48L-5531-4B LED TV yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.12.2018

    urun fiatı iyi diye aldım beş para etmiyor maalsef

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2016
    Altus led tv

    ürünü gerçekten araştırdıktan sonra En doğru karar olarak yine Hepsiburada da verdim ürünün sorunsuz bir şekilde Yurtiçi Kargo tarafından teslim edildi aynı gün servisi kurulumu yaptı Marka takıntısı olmayanlar için çok ideal bir TV

  • NI1 aracılığıyla, 29.06.2016
    Fiyatına Göre Mükemmel

    Ürün birebir ARÇELİK. Televizyonda İnternet ile işiniz yoksa kesinlikle bunu alın derim. Diğer televizyonum 3 boyutlu Samsung Smart Led Tv. 3-5 kez internetine girdim, 1-2 kez de 3 boyutlu film izledim. TV orijinal kutusunda tüm jelatinleri tam olarak geldi, servis ücretsiz duvara montaj yaptı ve 3 yıl olan garantisini başlattı. Kutunun ağzınun açılıp yeniden bantlandığını tespit ettim. Sanırım sevkıyat öncesi kontrol ediyorlar. Ürünü ve satıcıyı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.09.2015
    Adamlar yapmış.

    Aslında TV alacağım zaman aklımda o iki marka vardı. Acaba derken, bir anda bu tv dikkatimi çekti Arçelik güvencesi olması da harika ve araştırdıktan sonra hemen aldım. iki aydır kullanıyorum görüntü çok net, kanal geçişleri başarılı lig tv kullanıyorum maç izlerken yakından bile izlediğimde herhangi karelenme yada renklerde bozulma olmuyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Altus AL48L-5531-4B LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Altus AL48L-5531-4B LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat