Navitech LD-22FHD 22 LED TV full hd - 22 inc / 55 cm Yorumları

Navitech LD-22FHD 22 LED TV full hd - 22 inc / 55 cm yorum ve tavsiyeleri

(74 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2017
    Dört Yıldız

    * Site ve kargoya verme süresi iyi. * Tv Kasası güzel. kibar bir kasası var, mutfak gibi mekanlar için ideal boyutta. * Değişik cihazlar için girişlerinin çok olması iyi. * Hd uydu cihazında göriüntü kalitesi iyi. * fiyatına göre çok iyi* ** dezavantajları sözünü edilmeyecek derecede önemsiz. * teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 08.03.2017
    monitör olarak kullanılacaksa güzel fiyata göre iyi.

    diğer markalar gibi kendinden uydulu veya tum girişleri olan tvlerle karşılaştırmayın zaten fiyatlar 2 katı. mutfak için aldım duvara monte ettim işini yeterince görecek gibi duruyor. hdım girişi ile yayın alıyorum görüntü ayarlandıkça güzelleşiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2017
    Üç Yıldız

    Site ve kargoya verme süresi MÜKEMMEL. Cihaza gelince görüntüdeki renkler bi değişik. sanki sarı renk baskın. Ses kalitesi iyi değil. Sanki bilgisayar ilave hoparlörü gibi. Tv Kasası güzel. Değişik cihazlar için girişlerinin çok olması iyi. Hd uydu cihazında göriüntü kalitesi, renkleri dışında çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2017
    fiyatına göre çok iyi

    renk karıştırmiyor ses çok ince çıkıyor hopörlor birazdaha büyük olursa ses düzelir

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2017
    Beş Yıldız

    Plastation 4'ü bağladım .Görüntü kalitesi beklenenin üzerinde tatmin ediyor.Ayarlarla oynadım daha iyi oldu gibi şöyle... -Resim modu kullanıcı Kontrast 60 keskinlik 60 diğer değerleri sabit ,Renk sıcaklığı: Sıcak. Özellikle Gürültü azaltmayı kapatın görüntü titriyor. Ses modu Tiz 100 Bas 100 Avl açık

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2017
    Bu fiyata iyi sayılır.

    Bağlantı girişleri (hdmi, vga, y pb pr) ile hoperlör arası çok dar. HDMI soketini yuvasına takıncaya kadar akla karayı seçtim. Full HD görüntü pek başarılı değil. Tepki süresi biraz uzun. Bunlar televizyonun olumsuz yönleri. Olumlu olarak; fiyatı uygun, kibar bir kasası var, mutfak gibi mekanlar için ideal boyutta. Endtech 9"26" TV Askı Aparatı ile duvara monte ettik. Bu fiyata işimizi görüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2016
    Beş Yıldız

    Hepsiburada dan aldığım ürünlerde hiçbir problem çıkmayacağını zaten biliyorum. Bu ürüne gelince ben hdmi kullandığım için süper bir görüntü var ve ses problemi de yok. Yani bu fiyata alınabilecek en iyi ürün. Teşekkür ederim hb.com.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2016
    Dört Yıldız

    HD uydu alıcısıyla oldukça iyi sonuç verdi. Boyutu küçük diye düşünmeyin bir süre sonra alışıyorsunuz. Tahmin ettiğimden iyi çıktı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2016
    Üç Yıldız

    Fiyatina gore gayet iyi bir urun. Ufak yerler icin ideal

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2016
    Üç Yıldız

    Bilgisayarına monitör olarak aldım. Diğer özelliklerini kullanmasamda işimi gördü güzel bir ürün temin ve teslimat biraz daha hızlı olsa daha güzel olur...

  • NI1 aracılığıyla, 14.12.2016
    urun

    urun anlatıldığı gibi fiyatına göre ihtiyacı fazlasıyla karşılıyor görüntü ve ses gayet yeterli. bu boyutlarda daha pahalisina bence gerek yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2016
    tavsiye ediyorum

    ürünü ps4 için aldım görüntü kalitesi oldukça iyi benzeri ürünlere dünyanın parasını vermeye gerek yok ihtiyacı tamamen karşılıyor yorumlarda ses az yazanlar olmuş ama ben konsol için aldığımdan bana gayet yeterli geldi zaten son ses açmadım hiç

  • NI1 aracılığıyla, 02.12.2016
    iyi

    Evet görüntü net ve güzel daha ne olsun

  • NI1 aracılığıyla, 29.11.2016
    Full hd usb girişli

    İkinci ürünü aldım güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2016
    Oldukça iyi.

    Fiyat performans olarak oldukça iyi bir ürün. Renkler çok canlı. Tek olumsuz yanı ses. Scart bağlantılı uydu alıcısı ile bile güzel görüntü sunuyor. HDMI bağlantıda gerçek HD kalitesini ortaya koyuyor. Mutfak için ideal. Biz memnun kaldık, tavsiye ederiz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2016
    teşekkürler

    kalitesi gayet iyi. RCA ile bağlantıda görüntü kalitesi düştü. ses kalitesi idare eder. HDMI,PC ve medya oynatıcı güzel. hızlı teslimat ve kaliteli tedarik için teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 25.11.2016
    Full hd tv

    Ürün güzel iş görür hdmı

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2016
    Güzel cihaz

    Parasının üzerinde bir cihaz hızlı kargo güvenilir satıcı. Ses biraz düşük ama iyi güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2016
    Dört Yıldız

    Ekran çözünürlüğü ve görüntü netliği çok güzel fiyatına göre gayet iyi bir ürün ister bilgisayar ekranı isterseniz tv olarak kullanın tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2016
    boşa para

    hiç beğenmedim görüntü kalitesi scartla sıfır tabiki bu beğenen kullanıcılar hdm izliyorsa bilemem bana göre degmez

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Navitech LD-22FHD 22 LED TV full hd - 22 inc / 55 cm kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Navitech LD-22FHD 22 LED TV full hd - 22 inc / 55 cm yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat