Philips SHE35900 Pembe Kulaklık Yorumları

Philips SHE35900 Pembe Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 27.09.2019
    Philips

    Daha önce aynı modelden kullandım..4-5 tane kulaklığa bedel..Beklentiniz yüksek olmazsa , ucuz ve dayanaklı bir ürün istiyorsanız tam size göre

  • NI1 aracılığıyla, 25.01.2018
    MEMNUN KALDIM

    DAHA ÖNCE KULLANDIĞIM BİR KULAKLIK GAYET GÜZEL.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 17.02.2016
    uygunmuş

    bu kulaklığın farklı bir rengini arkadaşım kullanıyordu. benim kulaklığım da bozulunca bu rengini de görünce almaya karar verdim. beklediğimden daha ucuz çıktı böyle bir kulaklığa göre :)

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.02.2015

    Yeni aldığım philips'in kulak içi kulaklığından çok memnun kaldım. Daha önce aldığım kulaklık kısa bir süre içinde arıza yapıp bozulmuştu. Fakat aldığım bu kulaklıkta ses özellikleri ve fiyatındaki ucuzluk sebebi ile bu ürünü tercih ettim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.01.2015

    Dizayn ve tasarım açısından çok güzel, kullanımı da rahat ancak kulaklık dışına süngerde eklenseymiş mükemmel olurmuş. Ayrıca renk olarak başka varsa onu alırsanız daha da güzel olur. Ben beyaz kullanıyorum ama size tavsiyem siyah daha da hoş duruyor.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 06.12.2014
    dayanıklı kabloları

    kulaklığın renkleri çok tatlı. özellikle kullandığım mp3 çaların rengiyle de uyumlu olduğu için aldım. yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum sesde en ufak bi bozulma olmadı. kabloları da diğer kulaklıklar gibi dayanıksız değil . tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2014
    Pahalı ama dayanıklı

    Bir yıla yakın kullandım bu kulaklığı. bi kulaklık için pahalı ama ucuz olanlara göre daha uzun vadeli. bence alın derim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHE35900 Pembe Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHE35900 Pembe Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat