Philips SHQ1305WS-00 Kulaklık Yorumları

Philips SHQ1305WS-00 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Teknosa aracılığıyla, 07.02.2019

    Hayatım boyunca kullandığım en iyi kulaklık alırken bu kadar kaliteli olduğunu sanmıyordum ayrıca yanında her türlü yedek parça konulmuş hatta kullanım tarzına göre farklı parçalarda konulmuş son olarak yanında birde rahatça taşıyabilmeniz için güzel bir kılıf konulmuş çok rahatlıkla güvenerek alabilirsiniz TEŞEKKüRLER Teknosa... TEŞEKKüRLER PHILIPS...

  • Teknosa aracılığıyla, 07.02.2019

    Ürün çok iyi ya gerçekten philips şaşırtmadı yine

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2017
    Beş Yıldız

    hızlı kargo birebir ürün teşekküler

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2017
    Nötr

    Görünüş açısından gayet estetik. Ben de buna tav oldum açıkçası. Ürün koşu için ideal; denedim düşmüyor. Kulakta duruşu ilk başta rahatsız ediyor, düşecekmiş hissi veriyor lâkin düşmüyor. Yine de tam anlamıyla rahat olduğu söylenemez. Kulağınızda kepeklenme, akıntı, sivilce gibi sorunlar var ise bu sizi daha çok rahatsız edecektir. Zira kulaklığı kaplayan elastik madde son derece leke tutucu. Tozdur, kepektir, akıntıdır bunların tümü üzerinde görünür. (bendeki anında tozlandı) Dışını kaplayan elastik madde olmadan da kullanabilirsiniz bu da bir avantaj. Ayrıca kutu içinde yedek başlıkları ve koruma kesesi var. Ses seviyesi düşük. Ben işyerinde 80 desibel üzerinde ses ile çalışıyorum. Dışarıdaki sesi oldukça duyacağım anlamını taşıyor. Koşu için alacaksanız alın. Doğada, spor salonunda, ses pek olmayan yerde sizi yeteri kadar tatmin edecektir...

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2017
    Kulakta Durmuyor

    Kulaklık Gayet İyi Fakat Kulakta Durmuyor. Kulaklık Son Seste Olsa Dışarıdan Hafif Ses Alıyor. Mikrofon İle Güzel Ses Alınıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2017
    alinabilir

    Ses kalitesi fiyati kadar cok muzik dinleyen biriyseniz tatmin etmeyebilir muzik dinlerken hep bi seyler eksik gibi geliyor. benim icin onemli olan mikrofon olmasiydi. yaptigim gorusmelerde sesi karsiya sorunsuz bi sekilde iletti. kulagima tam oturdu rahat bi kulaklik kendini fazla hissettirmiyor. gelen tasima cantasinin benim icin bi onemi olmasada bazi kullanicilari mutlu edecektir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.09.2016
    GAYET GUZEL

    Kulaklik guzel, cok hafif, hic hissetmiyorsunuz. Spor yaparken kulaginizdan dusme ihtimali 0. İster evde yatarken, ister spor yaparken kullanin :D, tek kotu yani disarinin sesini fazla veriyor, yani yaninizda konusan birileri varsa onlari duyabiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2016
    İyi değil. Kullanamadım.

    Başkaların kulağına uyuyormuş, ama benim kulağıma uymuyor. Rahatsız ediyor. Başka bir bilinen marka aldım, hem ses açıp kapama, hem da ucuz. Bunu elden cıkardım.

  • Media Markt aracılığıyla, 17.06.2016
    Spor yapıyorsanız, sizin için

    Yürürürken müzik dinlerim ve normal kulaklıklar terden dolayı hemen bozuluyor. Bu kulaklığı yaklaşık 1 yıl önce aldım. Hergün kullandım. Sıvı kesinlikle zarar vermedi. Kullanmadığım sırada cebimde taşımama rağmen kablo çeperi 1 yıl sonra 2 yerinden kırılma yaptı ama hala sorunsuz dinlenebiliyor. Ses kalitesi mükemmel değil ama kesinlikle kötü değil. Şimdi yeniden almayı planlıyorum. Hayatımda en uzun süre kullanabildiğim kulaklık oldu.

    Ürünü öneriyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 16.06.2016
    Fiyat/Performans bakımından tatminkar

    Spor yaparken kullanmak için almıştım ve sağanak yağış dahil kullandığım koşullarda bir sorun yaşatmadı, kulağımdan çıkması gibi durum olmadı. Ancak günlük kullanım için ses kalitesi ve mikrofonu yetersiz. Telefonla konuşurken mikrofonu iyice ağıza doğru yönlendirmek gerekiyor, aksi takdirde karşı tarafa ses ulaşmayabiliyormuş. Tek bir kulaklığım olsun günün her aşamasında kullanabileyim istiyorsanız, daha üst bir model tavsiye ederim. Ancak sadece spor yaparken kullanılacaksa, alanı pişman etmeyecek bir ürün.

  • Teknosa aracılığıyla, 21.03.2016

    Çok güzel kulaklık, verdiği ses muntazam aynı zamanda seni dışarıda olan bitenden haberdar etmesi ayrı bir güzel. Sağlam kulaklık. Philips bu işi biliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2016
    Beklediğim kadar iyi değildi

    Ürünü hediye olarak aldım . Spor ve aktif kullanım için tasarlanmış ürünün üzerinde ses açma kapama düğmesinin olmayışı eksiklik olmasına karşın yanında gelen taşıma kabı güzel bir olgu . Beklediğim kaliteyi bulamasam da kötü denecek bir ürün de değildi aynı katagoriye koyulacak bir çok üründen iyi .

  • Media Markt aracılığıyla, 23.12.2015
    Tavsiye Etmiyorum

    Ürün ses kalitesi bakımından vasat ergonomik değil gerçekten pişman olurusnuz o pişmanlığı yaşamış biri olarak yazmak istedim. Philips gibi bir markanın bu ürünü piyasaya sürmesi gerçekten kötü.

    Ürünü önermiyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 10.12.2015
    Eh

    Tamamen spor amaçlı alınmalı, onun dışında bir beklentiye girmeyin. Dışarıdan ses alıyor çünkü. Bu fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2015
    Kabul edilebilir düzeyde

    Çok hafif olması ve hiç bir şekilde yerinden çıkmaması spor yaparken kullanacaklar için tercih sebebi olabilir ancak ses kalitesi ortalama bir kulaktıktan çok da iyi değil. Kumanda kısmında sadece tek bir tuş var. Ses düzeyi değiştirmek için yine telefonu kullanmak zorunda kalıyorsunuz. Ortam seslerini geçirme özelliği dış mekanda iyi olabilir ancak spor salonundaki yüksek müziği ve gürültüyü de duymanıza sebep oluyor. Ancak maksimum ses düzeyine getirirseniz ortam seslerinden izole olabiliyorsunuz

  • Media Markt aracılığıyla, 08.12.2015
    Harika

    Ses ve mikrofon kalitesi çok çok güzel. 2 çift yedek kulaklıklı üzeri yumuşak siyah kauçuk aparatla geliyor, kulağınıza en uygununu seçip takabiliyorsunuz. Kulakta tutunması çok iyi, koşarken ve spor yaparken rahatlıkla kullanabilirsiniz resmen yapışıyor. Kopmaması için kablosunun dayanıklı yapıldığı yazıyor bunu zaman gösterecek. Bu model mikrofonlu olanı. Telefon görüşmeleri çok net. Kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsınız.

    Ürünü öneriyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2015
    Çok Güzel

    Ses ve mikrofon kalitesi çok çok güzel. 2 çift yedek kulaklıklı üzeri siyah kauçuk aparatla geliyor, kulağınıza en uygununu seçip takabiliyorsunuz. Kulakta tutunması çok iyi, koşarken ve spor yaparken rahatlıkla kullanabilirsiniz resmen yapışıyor. Kopmaması için kablosunun dayanıklı yapıldığı yazıyor bunu zaman gösterecek. Bu model mikrofonlu olanı. Telefon görüşmeleri çok net( İphone da denedim). Kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsınız.

  • Media Markt aracılığıyla, 29.08.2015
    Ultra Hafif

    Kulaklıklar tam anlamıyla antreman için tasarlanmış, tasarımı sayesinde kulaktan düşmesi imkansız, dışarıdan gelen sesleri duyabiliyosunuz, performans diğer kulaklıklara göre biraz düşük

    Avantajlar : kulaktan çıkmıyor, çok hafif

    Dezavantajlar : ses performansı düşük

    Ürünü öneriyorum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHQ1305WS-00 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHQ1305WS-00 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat