Philips SHL3165BL-00 Kulaklık Yorumları

Philips SHL3165BL-00 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 27.12.2017
    müthiş

    ses kalitesi ve basları iletmesi mükemmel bir de gelen aramaları cevaplayabiliyorsunuz fiyatına göre mükemmel bir ürün herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2017
    100 lira altında alınabilecek en iyi ürün almanızı tavsiye ederim

    Basları biraz kötü ama tizler çok iyi bu fiyata alınabilecek en iyi ürünlerden ayrıca kablosu da dayanıklı görünüyor. Tasarımı zaten müthiş tam bir F/P ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.03.2017
    çok güzel

    Kargomu bugün aldım. Çok güzel bir ürün. Ses kalitesi güzel ve mikrofonu güzeel. Bu tarz kulaklık almayı düşünen varsa kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2017
    Sağlam ürün

    Bence çok iyi bir kulaklık. Basları çok iyi veriyor. Tek kötü yanı esneme payı fazla yok eğer kafanız benimki gibi genişse kafanıza yerleştirirken dikkat etmeniz gerekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2016
    Dört Yıldız

    guzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2016
    SES AÇMA KAPAMA OLSA DAHA İYİ OLURDU

    öncelikle hepsi burada ailesine teşekkür edierim 2 iş günü içerisinde ürün elime ulaştır. ürüne gelince fena değil en iyi yanı rengi :) ama genel olarak beni tatmin etmedi en basit örnek ses açık kapama yeri yok bunu da kendime maal ederek eksik araştırma yaptığımı düşünüyorum. zaten ürün geldiği gün arkadaşım çok begendi ve ona sattım :) şimdi araştırmaya devam ediyorum :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2016
    Beş Yıldız

    Bende aldım ama daha gelmedi. Ama süper kulaklık önceden arkadaşımda vardı. İsteyerek aldım bide mavi rengi falan çok güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2016
    İş görüyor

    Dün elime ulaştı açıkcası dış görünümü beni çok etkilemedi biraz ufak gibi geldi. Ses performansı güzel mikrofonunu beğendim. Tek girişli olduğu için laptop ve telefonlarda çalışıyor. Cevaplama tuşunun olması güzel. Kablosu kalın ve çok uzun değil kablo karışıklığına neden olmuyor. Kafa bölgesinde yastık olmaması bir eksi bence diğer kötü yanı fotoraflarda daha büyük gözükmesi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2015
    Güzel ürün

    Kulaklığın bassları mükemmel ama bilgisayarda mikrofonu kulanamıyorsunuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.08.2015
    Tavsiye ederim

    Çok büyük beklenti içinde olmadığımı ve çok da teknik bilgilere hakim olmadığımı baştan söylemeliyim. Hem ses, hem mikrofon özellikleri çok başarılı. Kulakta çoooook uzun süre tutmazsanız çok da rahat. Rengini ben çok beğendiğim için ayrıca tercih ettim. Fiyatı bana göre gayet uygun ve hızlı teslimat için de teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHL3165BL-00 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHL3165BL-00 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat