Philips SHQ1300LF-00 Kulaklık Yorumları

Philips SHQ1300LF-00 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(40 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyata göre ideal

    siyahını aldım tizler çok güzel bas olarak pek verimli değil bu fiyata spor için alabileceğiniz en uygun ürün parasının karşılığınıda veriyor. Dışarı ile olan bağlantınızı kesiyor ama müzik sesini dışarı veriyor başarılı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    Paketleme süper, Hepsiburada kalitesi.. Kulaklğı 2016da almıştım inanın çok kaliteli ve dayanıklı. Kaybolmasaydı yenisine gerek duymayacaktım. pazardan alınan çakma kulaklıklar gibi değil, kolay kopmaz kaliteli malzemeden yapılmış. Kulaktan hemen düşmüyor cuk oturuyor kulağa, zaten yanında 3 ayrı başlık geliyor istediğini tak. O gri uzun değiştirilebilir yani, kısasını takabilirsiniz ama uzunu daha iyi. Bas harika, dışardaki ses sizi rahatsız etmiyor ve kulaklık dışarıya sesi vermiyor, Bu harika <3

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    Paketleme süper, Hepsiburada kalitesi.. Kulaklğı 2016da almıştım inanın çok kaliteli ve dayanıklı. Kaybolmasaydı yenisine gerek duymayacaktım. pazardan alınan çakma kulaklıklar gibi değil, kolay kopmaz kaliteli malzemeden yapılmış. Kulaktan hemen düşmüyor cuk oturuyor kulağa, zaten yanında 3 ayrı başlık geliyor istediğini tak. O gri uzun değiştirilebilir yani, kısasını takabilirsiniz ama uzunu daha iyi. Bas harika, dışardaki ses sizi rahatsız etmiyor ve kulaklık dışarıya sesi vermiyor, Bu harika <3

  • HepsiB. aracılığıyla
    İki Yıldız

    kulağa oturması üzerindeki kaplamalarla imkansız, ses kalitesi fena değil. fiyatı diğer ürünlerle kıyaslandığında uygun

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mukemmel

    Ses kalitesi ve max sesi ile gaet guzel fiyatina gore hayet iyi kargolama mukemmel 24 saat gecmeden kargom geldi ayrica kulaklik hafif ve dusmuyor kulakdan

  • HepsiB. aracılığıyla
    orta segment lideri

    Spor için sağlam bir materyal ile tasarlanmış ama bass sesler ipx4 su ve ter geçirmezliğinden dolayı kötü geliyor. Tiz sesi ve ses yalıtımı güzel ama sesi fazla açınca yanındaki kişiler de duyuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2018
    Beş Yıldız

    Gayet güzel kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2018
    Kötüye Yakın

    Fotoğraflarında harika görünüyor ancak elinize geçtiğinde işler pek de öyle değil. Üzerindeki gri pedleri geçmeli olarak tasarlanmış. Tam olarak kulaklığa oturmuyor. Pedleri earpod tipi görünse de kulaklığın kendisi standart yuvarlak tasarımlı. Ses kalitesi fiyatına göre fena değil. Kablo yapısı güzel ve kötü hissettirmiyor. Kulaktaki pozisyonu iyi, kulağı yormuyor. Kulaklığı takıp çıkarırken pedleri yerinden oynayabiliyor. Bir ses duyayım diyorsanız alın ama beklenti içine girmeyin derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2018
    Üç Yıldız

    Kulaktan düşmüyor, haricinde albenisi yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2018
    harika

    Fiyatına göre güzel bir ürün.Ses kalitesi çok iyi.Kulağa tam oturuyor.Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2018
    Pek de güzel değil.

    Kulaklığın Rengi Çok dikkat çekici, bu biraz rahatsız ediyor. Bir mikrofonu yada Kontrol tuşu yok. Haricinde kulağa tam oturuyor, düşmesi çok zor, Koşu vs. için birebir. Ses Kalitesi Aşırı güzel olmasa da neredeyse en iyilerinden biri. Benim düşünceme göre verilen paranın hakkını tam olarak vermiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2018
    Hızlı Kargo

    Ürünü gece sipariş ettim ertesi gün öğlen kapımdaydı kargo ürün gerçekten bu fiyata alınabilecek en kaliteli spor kulaklığı eksiklikleri var tabiki ama fiyat performans olarak en iyilerinden biri olduğunu düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2017
    fiyat performans

    ürünü 2 yıla yakın süredir kullanıyorum bundan önce urbanears medis kullandım ses kalitesi onun kadar iyi değil ancak tatmin edici. spor yaparken rahat ama dışardan gelen sesleri tamamen bastıramıyor. mikrofonu olmaması üzücü fakat gayet uzun ömürlü bir ürün, bozulsun da urbanearsa geri döneyim diye bekliyorum inat etti bozulmuyor :)

  • Teknosa aracılığıyla, 29.09.2017

    Teknosanın Yenilenme Zamanına Geldiği İçin Geç Geldi Mağzaya Ama Kalitesi Güzel Tavsiye Ederim 👍👍

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2017
    Dört Yıldız

    Koşarken bile kulağınızdan düşmeyecek bir kulaklık. Çok fazla bilgim olmasa da jakın 3 boğumlu ucu dikkatimi çekti. Bu bazı kulaklıklarda 4 boğum. Telefona taktığımda ses gayet güzeldi. Keş renk seçenekleri olsaydı...

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2017
    Dört Yıldız

    Ben alalı 2 seneyi geçiyor. Ses kalitesi tabi ki hi-fi değil ama gayet kaliteli. Ses yüksekliği çok yüksek beklentileri olanları, yani kulağının sağlığını bozmak isteyenleri yada gürültülü ortamlarda müzik dinleyenleri üzebilir. Ortalama olarak ses hacmini %50 de kullanırım , bunu %70 civarında tutmam gerekiyor. Kulak Padlerine iyi davranmak gerekiyor. Kulaklığı padleriyle cebinize koyup çıkarıyorsanız farketmeden düşürebiliyorsunuz. Zaten boşu boşuna kese vermemişler. Kesesine koyarsanız sıkıntı olmaz. 2 seneyi geçti ve ses kalitesi hala iyi.1 seneye yakın ana kulaklığım olarak günlük kullandım. Daha sonra mikrofona ihtiyacım olduğu için sadece spor yaparken kullandım. Bu uzun süre başka kulaklık kullanmamıştım. Uzun süre kulağımızda kaldığı zaman (5-6 Saat aralıksız) pedler acıtabiliyor. Kulaktayken hissedilmiyor ama çıkardıktan sonra acıdığını hissediyorsunuz. Rengi sebebiyle zamanla kirlendiği belli oluyor ama 2 defa cebimde unutup çamaşır makinesinde yıkandı. Yep yeni gibi oldu :D ama size tavsiye etmem. Benim kadar şanslı olamayabilirsiniz. Ben bu fiyata alınabilecek kulaklıklar arasında gayet iyi bir ürün. Ses kalitesi denen şey umrunuzda değilse, ses denince aklınıza gelen son ses açayım , bütün otobüs duysunsa bu ürün size göre değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2017
    kalitesiz

    kesinlikle önermem, özellikle spor salonunda kullanacaksanız. spor salonunda çalan müziğin sesini bastıramıyor, bas kalitesi çok düşük ve kulaktan düşmeme vaadini de yerine getiremiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2017
    Dört Yıldız

    mikrofonsuz olması dışında hava şartlarına ve spor zamanlarına çok uygun bir ürün fiyatı da gayet ideal hızlı da geldi çok memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2016
    kötü

    3 ay zor dayandı silikon yapısı da kötü öneriyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2016
    Koşmak ve Philips

    Koşuyorsanız düşünmeden alın derim, sanki yok gibi kulağınızda

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHQ1300LF-00 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHQ1300LF-00 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat