Philips SHB9250-00 Kulaklık Yorumları

Philips SHB9250-00 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 16.11.2017
    NTC ÖZELLİĞİ ARAYANLAR KAÇIRMASIN

    Avantajlar : fiyat performans,Dj ses kalitesi,Pil dayanım süresi,Dokunmatik kontrol,NC özelliği,Kablolu kullanım,Hızlı eşleşme
    Ürünü 2 aydır kullanıyorum. NC özelliği taşıyan diğer rakip markalarını test ederek bu kulaklığı aldım. Fiyat performansı müthiş memnun edici. Ses kalitesi çok iyi tam bir stüdyo havası veriyor, telefon eşleşmesi çok hızlı. Noise canceling (gürültü önleme) özelliği hissettiğim ortama %60-70 arası %99 değil ama benim için yeterli seviyede. İçinden çıkan kablo ile bilgisayarınızdan veya telefonunuzla şarj kullanmadan NC özelliği ile kullana biliyorsunuz. Şarj süresi oldukça iyi ortalama 21 saat aktif kullanıyorum. NC özelliği olsun fiyatının üzerinde performans göstersin isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 07.03.2017
    Güzel bir ürün

    Kalitesinin yanı sıra kullanımı rahat bir ürün. Keşke ürünle beraber kılıfı da olsaydı

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2017
    aradığım kulaklık

    kulaklık gerçekten çok güzel sesi vede kullanımı harika gerçi dokunmatik kullanım biraz zaman alacak ama gerçekten çok iyi ben smart tv de kullanıyorum hepsiburada com bu konuda çok iyi çalışıyor kargo tam zamanında geldi herkeze teşekkürler ellerine sağlık

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2017
    Beş Yıldız

    Ürünün iphone 6s ile bağlantısı ve performansı mükemmel. cuma öğleden sonra sipariş verdim, cumartesi öğleden önce elime ulaştı, mağazaya gidip alsam daha uzun sürerdi :) ses kalitesi beklentimin üzerinde. telefonda konuşma sesi karşı tarafa sorunsuz gidiyor. kulağı acıtmayan hafif bir yapısı var. titiz kullanılırsa kolay kolay çizilip tahrip olmaz gibi. dışarıya neredeyse hiç ses vermiyor. laptopla ilk kullandığımda ses sürekli kesiliyordu. laptopun bluetooth bağlantısı 2.0 olmasından kaynaklanıyordu sorun. cyber-blue nun bluetooth 4.0 dongle ını aldım ve sorun çözüldü. şu anda hem laptoptan hem telefondan sorunsuz kullanıyorum. aynı oda içerisinde ses kesilmesi olmuyor. ses ayarlarının dokunmatik olması da kullanım kolaylığı sağlıyor fakat acemilikten telefona konuşurken bir kaç kez aramayı sonlandırdım yanlışlıkla, biraz alışmak lazım. diğer markaların bluetooth kulaklıklarını denemediğim için kıyaslama yapamayacağım. fiyat/performans olarak kesinlikle tavsiye edebileceğim bir kulaklık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2017
    Sorunsuz, Kusursuz

    Ürünün daha ikinci günü. Ürün tertemiz bir şekilde elime ulaştı ve kusursuz çalışıyor. Ses kalitesi bu fiyat aralığı için baya güzel. Kulaklık çok kaba durmamakla birlikte siyah renk seçeneğinden başka olsa daha iyi olurdu. Kablosuz bağlantı da yaklaşık 5-6 metreye kadar takılma olmuyor. (Tabi duvarsız bir ortam) Genel olarak ilk yorumlarım olumlu. Eğer kanaatimde bir değişiklik olursa gene yazacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2017
    super

    ertesi gun geldi.. kutuyu açtım beklediğim gibi çıktı. kolayca eşleştirdim sesi falan iyi şimdilik herşey olumlu.. Teşekkürler Hepsi burada

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2016
    Fotoğraflarda görüğüm gibi

    Ürün elime hemen ulaştı ve fotoğraflarda ne gördüysem birebir aynısı geldi paketleme gayet düzgündü. Tek sıkıntım garanti belgesi imzalanmamış bu bir sorun oluşturur mu onu bilmiyorum. Bi de kulaklığın sağ tarafı sol tarafından biraz daha gevşek ama sıkıntı değil. Onun dışında şuanlık izlenimlerin gayet iyi ses kalitesi vs düzgün telefonla konuşurken diğer tarafa sesiniz düzgün gidiyor. Nfc ve Bluetooth zaten sıkıntısız çalışıyor hemen algılıyor. Dokunmatik bölümü de gayet işlevsel olmuş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.06.2016
    şık ve iyi ses

    hızlı teslimat için teşekkürler hb. ürün şık ve fiyatı böyle bir ürün için uygun. bağlantı sorunu olmuyor ve ses kalitesi tatmin edici.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHB9250-00 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHB9250-00 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat