Pioneer SE-CL751-K Siyah Kulaklık Yorumları

Pioneer SE-CL751-K Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 31.10.2015

    Kullaklik Temmuzda aldım 4 aydır sürekli kullanıyorum equlazir dan güçlü bass i açtım çok güzel oluyor ama şuan mid lerinde sorun oluştu sadece bass veriyor ama bass istiyorsanız tavsiye ediyorum şimdi alicagim kullaklik aynısı olucak büyük ihtimalle

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2015
    Titreşimden ibaret

    Ürünü kullanıcı yorumlarından etkilenerek başka bir yerden satın aldım kullandığım ilk andan itibaren bu mu sizin bas sesi anlayışınız dedim !! Ağarlıklı olarak kulağın içine titreşimden başka bişey vermiyo hatta mid sesi basslara göre üstün diyebilirim eğer bu ürünün bas anlayışı bu ise bişey diyemiyeceğim bundan önce kullandığım birkaç markanın bas sesleri bundan cok daha güçlü ve kaliteliydi ve de şunu öğrendim bildiğin markadan şaşmıyacaksın (sennheiser) bu konuda pionner biraz hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim ürünün en belirgin avantajı yüksek seslerde ses kalitesinin bozulmaması ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2015
    fena değil

    Midleri ve tizlerini gerçekten sevmedim. Benim için farketmez sadece bass istiyorum diyorsanız alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2015
    Baslar İyi

    Ürünü aldım, yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. İlk izlenimlerime şöyle: Basslar gerçekten çok güzel, dinamik bass özelliğinin hakkını veriyor. Ancak aynı şeyleri tiz ve orta tonlar için söyleyemeyeceğim. Ancak eğer güzel bir ekolayzırınız varsa gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz. Diğer marka kulaklıkları denemedim, o nedenle de kıyaslama yapamayacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.09.2015
    mükemmel !

    titreşim teknolojisi kulağınızda woofer etkisi yaratıyo ve çok sağlam bir bass deneyimi sunuyor tizlerde cok tatmin edici öneririm .

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.09.2015
    sesi hisset!

    ilk önce kotu izlenimlerimi.anlatayım kulaklık normal kulaklığa oranla bıraz ağır ama çok da fark yok kulaklığın takılışı farklı alişması zsman alıyor iyi yönleri olarak harika bir bas deneyimi veriyor birde indirdiğiniz müzik yuksek kalitede olursa ses bi o kadar güzelleşiyor... mobilde film izlemek için bire bir.. almak isteyen ve kararsız ola n varsa bu paraya değer

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2015
    çok iyi

    çok iyi gerçekten son ses kullanmıyorum fazla geliyor. kulağınız titriyor gerçekten baslar çok iyi tavsiye ederim bluetooth ta bağladım telefonda kullanıyorum çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2015
    böyle bir bass yok

    Arkadaşlar hiç uzatmadan kısaca söylüyorum bassi seviyorum diyorsanız kaçırılmayacak bir ürün parasını son kuruşuna kadar hak ediyor bunca kulaklik kullandım bunun eline su dökemez

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2015
    Harika bir kulaklık arayanlara..

    Kulaklığı aldığımdan beri şimdiye kullandığım en iyi kulaklık olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim, hepsiburada.coma hızlı gönderimi içinde teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2015
    FARKLI BİR BOYUT

    kulaklık elime ulaştı. kıyaslamamı sony mdr nc31 em, sennheiser cx300 ve cx 400 e göre yapacağım. öncelikle bas açısından düşünürsem sıralama pioneer sony, 300 ve 400 şeklinde olur. Bu kulaklığın basları gerçekten iyi ve kulaklık yapısı itibari ile titreşimleri woofeer etkisi yaratmakta. Kesinlikle kulağınızın titrediğini hissedeceksiniz. Baslarda boğulma olmuyor. Bu sebeple gerçekten güzel. Midleri ve tizleri sennheiser kadar net değil ama yeterli düzeyde. Fiziksel yapısı diğerlerine göre daha sağlam diyebiliriz. Eksi yönleri ise kulaklık biraz ağır kulağa oturuş şekli alışılmışın dışında. Kabloyu kulak arkasından geçiriyoruz. Pedleri sony kadar güzel değil. Ses kapalı iken klavyenin tuşlarını duyabiliyorum.Evdeki sony pedler ile değiştireceğim. Kulaklık dışarıya fazla ses vermemektedir. Etrafınızdaki kişiler rahatsız etmeden dinleyebilirsiniz. Sonuç itibari ile bahsettiğim kulaklıklar arasında cl 751 kesinlikle fark yaratır. Ped değişimi ile mukemmel sonuçlar alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2015
    SÜPER ÖTESİ

    iyiki almışım dedirten kulakalık.Almayı düşünenlere şiddetle tavsiye ederim pişman kalmassınız

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.05.2015
    Vaaaay!

    Ürün an itibari ile elime ulaştı. Kargo süreci biraz uzun uzadıya geldi ama piyasa da bulunmayan (teknoloji market adı altında hizmet veren markalar)kulaklık. İlk izlenimlerimi hemen aktarayım. Çünkü heryerde olmayan bir kulaklık olduğu için almak isteyen ama deneyemeyen arkadaşlara faydalı olur diye düşünüyorum. Orjinal paketinde geliyor ürün, içerisinde harici iki adet daha kulak pedi bulunmakta. Buna ek olarak kulaklığın nasıl takılması gerektiğini gösteren bir kullanım klavuzu da mevcut. Standart şekilde takılan bir kulaklıl değil. Kulağınızın üst kıvrımından geçip alt kulak memesinin arkasından sarkması gerekiyor kablonun. Kulaklığın üzerinde bulunan Subwoofer çok güzel dizayn edilmiş. Müzik dinlerken titreşimleri direkt olarak hissedebiliyorsunuz. Kulaklık (standart kulaklıklara göre) biraz ağır. Yani elinizden kablosu ile hafif saldığınızda havada kalmayabilir. Tak diye düştüğünü fark edebilirsiniz. Pek çok kulaklık deneyimim oldu fakat bu yeni birşey gibi. Merak uyandıran ve havaya sokan bir kulaklık. Almayı düşünen arkadaşlarıma yardımcı olabilmesini umuyorum. En azından endişelerinizi en aza indirmesi için faydalı olacaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2015
    Küçük Subwoofer

    Beats,Sennheiser,Sony,Creative gibi markaları kullanmış biri olarak söylüyorum.Şu ana kadar aldığım en iyi kulaklık. Şiddetle tavsiye ederim. Basslarına hayran kalacaksınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2015
    harikaaaaa !!

    ürünü alıp memnun kalmama şansınız yok.. en dandik müziği bile kulaklığın bass kalitesinden dolayı seveceksiniz.. ürün harika gerçekten tavsiye ederim..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Pioneer SE-CL751-K Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Pioneer SE-CL751-K Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat