Piooneer SE-MJ721-R Kırmızı Kulaklık Yorumları

Piooneer SE-MJ721-R Kırmızı Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat performans ürünü

    Ürünün malzeme kalitesi gerçekten kötü elinize aldığınızda hissediyorsunuz ucuz kulaklık izlenimi veriyor ta ki müzik dinleyene kadar sahne genişliği ve bassları fiyatına göre muazzam daha önce sennheiser cx300 ii kullanıyordum bu kulaklığa geçince aradaki fark çok fazla gerçekten de eğer önemli olan ses kalitesiyse düşünmeden alınacak bir kulaklık

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2017
    Tabiki Tavsiye ederim.

    fiyata göre çok harika bir ürün, bas ve ses kalitesi çok güzel. Müzik dinlerken keyf alırsınız gercekten. Ama Kulak Rengi fotograf gibi değil, fotografta daha şık görnüyor. keşke de başlık kısımda sünger vardı ve kablosu daha uzundur. onu hariç çok güzel. tevsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2017
    yok boyle bır ses kalıte

    boyle bır kalıte yok harıka bas verıyor sankı konserdesınız

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2017
    arklı bır dunya

    pıyasada kı dandık marklar fıysatına pıonner orjınal uurn alıyorsunuz hb ye tesekkurler urune gelınce ses cok cok ıyı hıssedıyorsunuz farklı bır dunya

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2017
    Beş Yıldız

    bu kadar ıyı beklemıyordum tavsıye ederım

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2017
    kesınlıkle mukemmel

    harıka bır sey profesyonel kullanıcılar ıcın onerırım

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2016
    hayran kalacaksınız

    muzıkden anlayanlar bılırler en ufak ses bas hepsını alabılıyorsunuz orjınal bır urun eger guzel bır sey almak ıstıyorsanız muzıgın keyfını cıkarmak ıstıyorsanız keısnlıkle dusunmeden alın

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2016
    fiyatının karşılığını veriyor.

    Alalı iki ay oldu. Ses kalitesi iyi. Bas verirken arkadaki sesleri yutmuyor. Buda aksiyon filmleri izlemenin zevkini ikiye katlıyor. Bundan daha iyisi elbetteki var ama bu fiyata göre gayet iyi bir kulaklık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2016
    TERTEMIZ BIR SES

    TERTEMIZ BIR SES ICIN VE COKS AGLAM BIR URUN ISTIYORSAN IZ BU URUNDEN SASMAYIN HARUKULADE BIR URUN

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2016
    MUZIK SETI

    COK COKM KALITRELI SES KULAGINIZDA SANKI MUZIK SETI BAGLI

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2015
    Bas ağırlıklı kaliteli ses

    Bas ağırlıklı, ses kalitesi çok iyi, tizler yeterli kaliteli. Kablonun tek taraftan çıkması, kablo karışıklığını önlüyor. Ürünün görseldeki rengi daha iyi (bordo-kırmızı). Gerçekte kırmızı rengi çok sıradan. Kafalığin üst iç kısmında, yeri olmasına rağmen yumuşatıcı sünger kullanılmamış. Sonuç: "Benim için ses kalitesi önemli" diyenlerin alabileceği bir ürün, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2015
    harika

    başka yerden aldım ama tecrübemi paylaşmak istiyorum. bu fiyat kategorisinde bu özellikleri taşıyan başka kulaklık yok diyebilirim. ister tiz ister bass, temiz ve kaliteli müzik dinleyebiliyorsunuz. fırsatınız varsa deneyin, diğer kulaklıkları kenara koyacaksınız.. tek olumsuz yönü: benim kulaklarıma baskı yapıyordu ama ben onu genişlettim)) bu arada eşimde hiç baskı hissi yaratmadı.

  • Media Markt aracılığıyla, 19.05.2015
    fiyat performans urunu

    Almadan once denemistm diger markalarin 200 liralik kulakliklarinin performansini veriyor guzel urun gzuel fiyat

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Piooneer SE-MJ721-R Kırmızı Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Piooneer SE-MJ721-R Kırmızı Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat