AKG Y23U Siyah Kulaklık Yorumları

AKG Y23U Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kargo hızlı 5 yıldız yalnızca hb lojistiğe, kablo kısa ama bu ürünün özellikleri sekmesinde var 1m diye, ben bu kulaklığı y20u'dan daha yüksek sesli ama daha başarısız yani kalitesiz buldum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.01.2018
    Üç Yıldız

    Kablo kısa , bir arkadaş yazmış ben dikkate almadım " ne kadar kısa olabilir ki " diye düşündüm , cidden kısa onun dışında orta segmentte bir kulaklık

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2017
    Fena değil

    Kablo 5 cm daha uzun olmalıydı. Ses seviyesi biraz düşük ama dış sesleri iyi yalıttığı için çok sorun olmuyor. Bas-Tiz dengesi rock, metal için iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2017
    Kaliteli

    Gerek malzemesi gerekse ses kalitesi ile harika bir ürün. Yanında gelen çantası biraz küçük olsa da ideal. Çok beğendim tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 07.05.2017
    Harika

    Her yönüyle harika bir kulaklık. Sennheiser hastası idim fakat Akg çok daha iyi bir kulaklık üreticisi. Daha dolgun ve soft tonları var. Ve fiyat olarak da indirimdeyken almak büyük şans.

  • NI1 aracılığıyla, 05.08.2016
    Ürün gayet hoş

    Ürünün kabloları gayet kaliteli ve yanında küçük bir kılıfla gelmesi de güzel. Ses kalitesine daha tam alışamadım kimseyi yanıltmak istemiyorum

  • NI1 aracılığıyla, 20.04.2016
    Kaliteli Bir Ürün

    Daha önce bu konuda çok bilindik bir markayı kullanıyordum. (Sennh... devamını soylemiyorum :) ) İşim gereği kayıt mix ve mastering yaptığım için biraz kulaklıklara aşinayım ve mobil bir cihaz için en berrak sesi veren kulaklıklardan biri olduğunu söyleyebilirim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
AKG Y23U Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. AKG Y23U Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat