AKG Y50 Kırmızı Kulaklık Yorumları

AKG Y50 Kırmızı Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 24.09.2017
    MÜKEMMEL

    Avantajlar : KALİTE SES BAS MALZEME,Konfor,Fiyat
    Dezavantajlar : Sadece bilenler biliyor
    Mediamarkt İzmit Mağazasındaki Harika satış Görevlisi TİMUR BEY'e sonsuz teşekkürler iyi ki bana ısrarla önermiş. Ürün çok kaliteli , ses mükemmel : malzeme kalitesi , içindeki kılıfı bile çok kaliteli, altın stereo büyük hifi jak'ı da içinde ... 3.5 > 6.3 mm jak bu... jak dahi çok kaliteli. BAS'lar mükemmel. Dış ortam sesini çok iyi önlüyor. İPHONE 6s plus 'da telefon konuşmasında da çok başarılı. İNTERNAL MİKROFON: karşıya çok berrak ses ulaştırıyor . Kulaklık kolay kolay eskiyecek bir ürün değil. Bang Olufsen kalitesinde sesi var. AKG Y50 by "HARMAN - ürününü HİÇ DÜŞÜNMEDEN HEMEN ALIN. 700-900 TL bandındaki ürünlerden kalite ve ses anlamında daha iyi. Kafa ve kulak konforu çok iyi. Hiç rahatsız etmiyor. Kasada alüminyum bileşenler var. ALINCA BANA HAK VERECEKSİNİZ. Güzel günlerinizde güzel müzikler dinleyin. Sevgiler. Özgür- Kocaeli....

  • Media Markt aracılığıyla, 10.09.2017
    Akg ses imzası

    Avantajlar : Ses,Tiz,Bass
    Akg gerçekten seste 1.numara olduğunu bu üründe ispat etmiştir.

  • Media Markt aracılığıyla, 04.09.2017
    uzun süre kullanımda terletmesi dışında harika

    Avantajlar : ses aralığı yüksek
    harika bir ürün. bir kulaklıkta aradığım özellik sesin yüksekliğidir. Bu ürün 115 dB duyarlılığa sahip.Yüksek seste bile sesler birbirine karışmıyor ve her detayı duyabiliyorsunuz.Yüksek bass sevenler için de tatmin edici.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2017
    Denge ve Kalite

    Piyasadaki cogu diger pahali kulakliklardaki gibi sadece bass agirlikli -mid ve tizleri yutan- ses profili vermek yerine, tum frekanslari dengeli veriyor. Ha basslar mukemmel otesi degil, ama gayet yeterli. Her turlu muzik tarzinda dinleme yaptim ve cok memnunum. Muzikteki tum detaylar kulagimda. Ayrica kablosundaki mikrofon da cok kaliteli. AKG kalitesini konusturmus.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2016
    Dengeli

    Kulaklık çok rahat, zaten ayarlanabiliyor. Malzemesi çok kaliteli. Yanında çantası ile geliyor, günlük çantanızın içinde taşırken, korunması için gerekli olduğunu düşünüyorum. Uzun süre kulağınızda kaldığında biraz yakma durumu var. Sesi gayet dengeli. Fakat dinlediğiniz kaynaktan sesi biraz açmanız gerekebilir, çünkü bazı kullanıcılar için sesi düşük gelebilir. Bir Hi-Fİ kulaklık için fiyatına göre çok başarılı. Fakat referans için kullanılmasını önermem çünkü belli bir karakteri var. Diğer taraftan Flat bir EQ ile dinlediğimde bir çok kulaklıkta karşılaştığım tizlerin çok yukarda olma durumu, ya da dengesiz mid ve bass frekansları bu kulaklıkta yok. Dışardaki ortam sesini çok büyük ölçüde kesiyor, ayrıca dışardan da neredeyse hiç duyulmuyor. Kablo sağ kulaklığın altından bağlanıyor, üzerinde bir mikrofon ve bir tane kontrol butonu var. Kulaklık üzerindeki giriş 3.5tan daha ince, diğer ucu standart 3.5 ve kutunun içinde bu tarafı büyüğe çevirmek için altın kaplama bir converter çıkıyor. Bir gitar anfisine bağladığımda iyi bir sonuç alamasamda, günlük müzik dinlemek için çok başarılı bir kulaklık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2016
    kesinlikle değer

    Büyük bir teknoloji mağazasındaki onlarca kulaklığı denedim. İki kat fiyat farkı olan kulaklıklardan daha kaliteli ve dengeli ses veriyor. Cidden çok başarılı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2016
    "Daha önce kulaklık kullanmamışım" diyeceksiniz..

    Gidip başka markalara para israf etmeyin. Evet, çok ucuz değil ama gerçekten de "daha önce kulaklık kullanmamışım, müzik dinlememişim" diyeceksiniz. Tabii ki iyi bir kaynak ile beslemeyi unutmayın. Dışarıdan sesleri çok iyi izole ediyor, benzer şekilde dışarıya hiç ses kaçırmıyor. Turkuaz renkli olanını kullanıyorum ve çok memnunum. İlla kusur aramak gerekirse, kafası çok büyük olanlarda üst çerçevesi sınırda kalabilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
AKG Y50 Kırmızı Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. AKG Y50 Kırmızı Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat