AKG Y20 U Soft-Touch Kulaklık Yorumları

AKG Y20 U Soft-Touch Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2018
    Genel olarak memnun kaldım

    Rengi ve tasarımı hoşuma gitti (bendeki yeşil). Kablosu kalın ve sağlam bir materyalden yapılmış, dolanma olmuyor, olsa da kolay ayrılıyor. L giriş yapmışlar, takıp çıkarması kolay. Kabloların kulaklığa ve L girişe giren yerleri sağlam gözüküyor. Umarım uzun süre dayanır. Telefon açma kapama butonu kullanışlı ancak ses açma kapama olmaması hayal kırıklığı. Kulaklık materyali sağlam, dışa bakan yüzdeki işaret güzel olmuş. Üstünde gelen padle kullanıyorum, kulağa çok iyi oturuyor ancak uzun süre kaldığı zaman rahatsızlık verebiliyor. Ben kulaklıkları çıkartırken bir vakum etkisi yapıyor, biraz rahatsız ediyor ama sanırım bu etki sayesinde dış ses izolasyonu çok iyi. Ses kalitesinden memnun kaldım, bas-mid-tiz.. hiçbiri ön plana çıkmıyor, güzel bir dengesi var. Bas severler için yetersiz kalabilir. Şık deri bir kılıfı var, biraz daha büyük yapsalar süper olacakmış... İçine koymak biraz uğraştırıyor. Bir de bende kutudan başka pad çıkmadı, ben de görememiş olabilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2018
    Beş Yıldız

    10 numara

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2018
    fena degil

    telefonda kullanacaksaniz gumbur gumbur ses beklemeyin. bass seviyosaniz baska bir urune bakin. bass sevdiğim icin cok beğenmedim. bir yerde deneme sansiniz varsa deneyip oyle alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2018
    Dört Yıldız

    Ürün ses konusunda beklentilerimi karışıladı memnunum. Fakat kulağın içine oturan padlerin materyalleri biraz sert, taktıktan kısa bir süre sonra beni rahatsız etmeye başladı(orta ve küçük boy padlerin ikisinide denedim). Umarım kullandıkça yumuşar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2018
    Çok iyi

    Ürünü çok beğendim. Kulağa çok iyi oturuyor. Dışardan hiç ses almıyor. Müzik performansı çok iyi. Kendi fiyat aralığında çok başarılı bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2017
    Cok guzel

    Ürünü daha öncede kullandım beğendim çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.10.2017
    Harika

    Kullandığım en iyi ses kalitesine sahip kulaklık sesler çok temiz ve berrak almak isteyen varsa düşünmeden alsın

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2017
    f/p urunu

    Daha oncede akg q350 modelini kullanmistim. Buda ayni sekilde acik karakterli kulaklik. Vokal sesleri belirgin acik tizler biraz onde sibilans oluyor dac/amp tarzi urunle beraber kullanirsaniz sibilans duzeliyor. Bazi arkadaslar ses az cikiyor demis bunun nedeni sitede 16ohm oldugu belirtilmis yalniz kutunun uzerinde 38ohm yaziyor. Bu sebeple cep telefonlarinin ses cikislari tam besleyemiyor. Yuksek cikisli muzik calarlar ile daha iyi performans alirsiniz. Ben fiio ile beraber kullandigimdan seste problem yasamadim

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2017
    Fiyat performans

    Öncelikle dış ses yalitimi harika, spor salonun da yüksek seste muzikte kullandiginizda bile sadece kendi muziginizin sesini duyuyorsunuz. Ses kalitesi de oldukca iyi bu fiyata bu performans etkiyeyici

  • NI1 aracılığıyla, 12.06.2017

    Bu fiyat kategorisinde kullandığım kulaklıklar içinde en iyisi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2017
    Başarılı

    Fiyatına göre ses kalitesi muhteşem bir kulaklık. Çok temiz ses veriyor. Tüm sesler dengeli, derinlik gayet iyi. Eğer baslar çok az veya yok gibi geliyorsa, şarkıdaki bazı sesleri iyi/kaliteli duyamıyorsanız, sesin genel olarak kalitesiz olduğunu düşünüyorsanız muhtemelen kulaklığı kulağınıza iyi oturtamamışsınız demektir. Fiziki olarak biraz değişik bir yapısı olduğu için alışma süresi gerekebiliyor. Kulakiçi kulaklık kullanma konusunda sorununuz yoksa kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2016
    Dört Yıldız

    Soket yani kutudan çıkan kulaklığınızı upgrade etmek istiyorsanız bu ürün kendi fiyat aralığında ilk 3'e giriyor. satın aldığım için gayet mutluyum ; mükkemel ses yalıtımı (metro'da trenin yol alırken çıkardığı sesi duymadım) ve basslar tam olması gerektiği gibi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2016
    müzik öğretmeni eşime aldım eşim ürün için olumsuz konuştu..

    ürünün olumlu yönü sadece dış sesleri engeliyor çok güçsüz bir kulaklık.tavsiye etmem

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
AKG Y20 U Soft-Touch Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. AKG Y20 U Soft-Touch Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat