Sennheiser CX 300-II Precision Siyah Kulaklık Yorumları

Sennheiser CX 300-II Precision Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(214 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    idare eder

    dikkatli bakılması gereken bir kulaklık onun dışında gayet kaliteli sesi var

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    ses kalitesi ve yalıtımı güzel ancak çok daha ucuz sony ve philips ürünlerine yakın kalitede. bu kadar para etmez bence. indirimdeyken aldım zaten, almak isteyenler de öyle düşünebilir. ayrıca kablosu sol taraf kısa sağ taraf boyundan sarmalı uzun şekilde.

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    Fiyatı pahalı olabilir ama mükemmel ses kalitesine sahip.

  • HepsiB. aracılığıyla
    idare eder

    Seinheiser ın gerçekten bir kalitesi var. Orta boy süngeri kulağıma 2. defada tam oturdu güzel en azından gürültüyü kesiyor ve kulağın içine girmesine rağmen rahat kullanımı. Ses kalitesi kulak üstü olmayan bir kulaklığa göre gayet iyi. Bass yok diye korkmayın var ve dengeli tizlerle beraber. Bir kulaklıkta en kötü şey sadece tiz vermesidir bana göre. Öyle bir kulaklık değil çok şükür. Ben sadece dışarda kullanım için almıştım buna değer. Evde yatarken ken kulağa girmeyen ucuz bir phillips kullanıyorum gayette iyi. Ama ben dışarda ses varkende müziği iyi duymak istiyorum derseniz alın. A çok gürültüde gene müzikten bi şey anlamıyonuz ama orta gürültüde iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    CX 300-2

    Hiç beklemiyordum güzel bir şey olacağını fakat elime gelince paketlemesinden tutun,hızlı gelmesine kadar gayet iyi.Ses özelliklerine gelecek olursak gayet iyi bu fiyattaki kulaklığın verebileceği özellikleri rahatça karşılıyor,basslarda gayet dengeli bence çok para harcamadan müzik zevki yaşatabilecek kulaklıklardan biri.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet yeterli bir ürün

    Ürün bugün ulaştı. Eski kulaklığımdan çok çok daha iyi bir sese sahip. Genel olarak yorumlardaki gibi üst seviye bass falan beklememek gerekir. Çok temiz ses veriyor, bass benim için yeterli düzeyde. En yüksek seviyede bile seste bozulma olmuyor. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kulaklik Iyi

    3 yil kullandim bu kulakligi. dikkatli kullanilmasi gerek garanti suresi icinde 2 kere bozuldu gonderdim yenisini gondermislerdi sagolsunlar. ucuncusu de bozuldu ne yazikki. neyse de cok alistigim bi kulaklikti yine aldim su anda. 2 sene garanti kapsaminda rahatca kullanin bozulunca yenisini gonderiyorlar rahat olun. sonrasi artik nasip kismet.. ses kalitesi gayet iyi tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Orta

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kendi fiyat aralığında beklentinin de üstüne çıkıyor. Çok beğendim. Bu kulaklıkla müzik dinlemek oldukça keyifli...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Aras Kargo Dışında Mükemmel

    Hızlı kargolama fakat aras kargonun sorumsuluğu yüzünden 2 gün fazladan bekledim. Ancak ürün sağlam geldi özellikleri yorumlarda anlatıldığı gibi. Gayet zengin sese sahip bir kulaklık. Standart telefon kulaklıklarından sıkılanlar için çok yerinde bi tercih olacaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Poweramp ile müthiş

    Poweramp indirin, dosyalar da flac formatında olsun, biraz bas tiz ayarı yapın ve şok olmaya hazır olun. öyle spotify (en yüksek kalitede ayarlansa dahi), google music player vesaire tüm müzikleri çamur gibi oynatıyor. dediğimi yapın ve şaşırmaya hazır olun. ayrıca kulaklığı kulak içinize bol gelen pedlerle kullanmayın (bas duymak için). Mükemmel bir kulaklık.

  • HepsiB. aracılığıyla
    bu fiyata kaçmaz

    bu fiyata kaçmaz hemen alın markanın en bilindik üretimi

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    Ürün başarılı her enstrümanı duyabiliyorsunuz bu bazen rahatsız edici olabiliyor dinlediğiniz müzik türüne gore değişir electro house enstrumantal türlerinde çok basarili basslar tizler dengeli soft rock rock ve metal türlerinde ortalama performansta

  • NI1 aracılığıyla, 17.04.2020
    5 para etmez mağaza

    Ürün elime ulaşmadı hala

  • NI1 aracılığıyla, 30.12.2019
    senheiser cx 300 ıı

    27 gün sonra elime ulaştı.ama senheiser cx 300 ıı orjinal ve beklentilerin üstünde bir bası var

  • NI1 aracılığıyla, 28.12.2019
    Ürün çok geç elime ulaştı???

    Çok geç ve özensiz teslimat

  • NI1 aracılığıyla, 27.12.2019
    Yüksek kalite

    Ses kalitesi çok iyi

  • NI1 aracılığıyla, 27.12.2019
    Orjinal mi bilemedim

    Ses iyi ama bass zayıf birde kablo ve plastik kısım kalitesiz geldi bana kaliteli hissini vermiyor

  • NI1 aracılığıyla, 27.12.2019
    Çok kaliteli güzel urun

    Çok güzel ürün markanın ismi bile yeterli kalitesi için

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2019
    Tek eksiği mikronu olmaması

    Sanırım alalı 4 ya da 5 yıl oldu. İlk denediğimde şok oldum, inanamadım kalitesizliğine hatta ofiste denedik dalga geçtik falan arkadaşlarla. Aynı günün akşamında Kağıthane’den Küçükyalı’ya yaptığım yolculukta beni bulutların üstüne çıkardı ve yaşattığı o heyecanı, şaşkınlığı asla unutmayacağım. Ben daha önce müzik dinlemiyormuşum onu anladım. Mikrofonu yok ve bu sebeple yeni kulaklık almak istiyorum ama burada yazılanların aksine bozulmuyor arkadaş. Bu arada her zaman kılıfında taşıyorum asla çantama öylesine atmıyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sennheiser CX 300-II Precision Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sennheiser CX 300-II Precision Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat