Sennheiser CX 685 Kulaklık Yorumları

Sennheiser CX 685 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 01.08.2016
    Spor Severler Kaçırmasın

    Kulak yapım gereği oldum olası kulak içi kulaklıkları kullanamamışımdır. Bu tip kulaklıklarla spor yapmayı bir tarafa bırakın, hareketsiz otururken dahi kullanmakta zorlanmaktayım. Ancak CX 685 sayesinde yoğun tempolu bir çalışmayı kendi müziklerimle gerçekleştirebiliyorum. Hemen artılarına geçersek: Kanca şeklindeki tasarımı mükemmel; kulak içinden kavrayarak ekstra sabitleme sağlıyor ve böylelikle kulaklıklar kesinlikle kulağınızda sabitleniyor. Dış sesi büyük ölçüde engelleyen bir yapısı var. Ses kalitesi bu boyuttaki bir cihaz için mükemmel. Yüksek seslerde canlı, bass’lar ve tizler gayet yeterli. Queen – Another One Bites the Dust gibi kuvvetli bass ya da The Knife - Silent Shout gibi bass altı içeriği olan parçalarda dahi yüksek seslerde bozulma olmuyor. Klasik, elektronik, metal, rock, ya da zevkiniz her ne tür ise bu kulaklıklar hepsinde de çok iyi ses veriyor. Suya ve neme dayanıklı oluşu çok iyi.  Ses kalitesi bir egzersiz kulaklığı için mükemmel. Bu fiyata sakın kaçırmayın derim. Eksi olarak: Kablo üzerinde ses açıp kapatma ya da sonraki şarkıya geçme gibi fonksiyonları olan bir kumandası; ve de mikrofonu yok. Bence bunlar eksi bile sayılmaz ama yine de hatırlatayım dedim. Sonuç olarak: Spor salonlarındaki saçma sapan müziklerden bıktıysanız, egzersiz yaparken kendi seçtiğiniz müzikleri dinlemek istiyorsanız bu kulaklıklardan mutlaka ve mutlaka edinin.

  • NI1 aracılığıyla, 25.06.2016
    Kaliteli Ürün ve Güvenilir Alışveriş

    Evet ürün gerçekten iyi, herşeyden önce klips sistemine hayran kaldım, kulak kanalına giren kısmını resmen hissetmiyorsunuz. Ses kalitesi çok iyi ayrıca su ve tere karşı dayanıklı olması harika.

  • NI1 aracılığıyla, 08.06.2016
    Başarılı ve amacına % 99 uygun

    Koşarken hemen hemen hiç ses kaybı yaşamıyorum tam istediğim türde ve kalitede spor kulaklığı. Koşan, ve koşarken müzik dinlemeyi sevenler gönül rahatlığı ile alabilirler. Ürünün su geçirmez olması da büyük avantaj çünkü yıkayıp kurutabiliyorsunuz ve o terli ve zamanla birikmiş kalıntılardan kurtulabiliyorsunuz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sennheiser CX 685 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sennheiser CX 685 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat