JBL T100A Kulakiçi Kulaklık Yorumları

JBL T100A Kulakiçi Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(119 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Rahmetli ep-630'u anımsattı, onun kadar güzel bass veremese de fiyatına göre çok güzel iş yapıyor. Aynı fiyat aralığında sony de kullandım bundan önce bu ondan çok daha iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Alın

    Jak girişi L şeklinde olsaymış daha iyi olurmuş ama ses kalitesi güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2018
    İndirimdeyken almıştım

    gayet memnun kaldım keşke 2tane alsaymışım tavsiye ederim.Tam bir fp ürünü

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2018
    gayet güzel

    Çok güzel ürün bassları beni çok etkiledi

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2018
    Bu fiyata yetersiz ses

    Ürün hepsi burada farkıyla 20 saatten daha az sürede geldi. Kablosu sağlam mikrofon yeri ağza yakın Çok iyi elinizle tutmanız gerek olmuyo. Ama ses kalitesi berbat sesler çok ince tiz. Daha önce ki kullandığım kulalıklar gibi değil. Bu fiyata yetersiz ses.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2018
    Bir Yıldız

    KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM FİYATINA GÖRE ZATEN ÇOK FAZLA BİŞEY BEKLEMİYODUM AMA EKOLAYZIR AYARI YAPMAMA RAĞMEN MÜZİK DİNLEYEMEDİM BASS DENEN BİŞEY YOK TİZ AĞIRLIKLI SES KALİTESİ BU PARA SEVİYESİNİN BİLE ÇOK ALTINDA 5 DAKİKA MÜZİK DİNLEYEMEDİM KULAĞIMI İNANILMAZ AĞRITTI BUNA BU PARAYI VERECEĞİNİZE TELEFONUN KUTUSUNDAN ÇIKANLA İDARE EDİN EDİN EN AZINDAN TELEFONLA UYUMLU OLUR.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.11.2018
    Ne demişler; üç kuruş fazla olsun JBL olsun

    Gelir gelmez denedim ve ses olağan üstü kesinlikle tavsiye ederim. hızlı gönderi için teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2018
    BASS SORUNU

    Daha bass’lı bir şey bekliyordum. Fena bir kulaklık değil yine de

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2018
    Süper ses ve bass

    Gerçekten çok güzel ses kalitesi ayrıyeten basıda çok güzel ve hızlı kargo

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2018
    Gayet iyi

    Teknik detayları hakkında fazla bir bilgim yok ama kendim dinlediğim müzikler üzerinden yorum yapayım. Daha önce aynı fiyatta Sony ve Philips kullandım ve gerçekten bu bass kalitesini alamadım gerçekten güzel. Kablosu ince diye bir yorum yapılmış bence gayet de kalın ve hatta Sony kullananlar bilir ince kablo yüzünden bozuluyorlar ama JBL ince kablo kullanmamış güzel bir artı. Beni tek üzen biraz kaba oluşu. Diğer kulaklıklarımdan 2 kat daha büyük ama bu bass için gerekli birşey ise sorun yok tabii. Belki görmüştürsünüz "kulağa tam oturuyor ve kulağımda olduğunu bile unutuyorum" evet kulağa tam oturuyor ama bu kulaklık için kulağımda olduğunu unutmam zor. Onun dışında bir eksikliğini görmedim bu fiyata alınabilecek bir kulaklık çünkü aynı fiyata aldığım kulaklık, bu kulaklığın kat kat aşağısında mikrofonsuz bir kulaklıktı onunla kıyasla çok çok iyi. Kargo olayına gelecek olursak Cumartesi spariş verdim Çarşamba elinze geçer dediler Cuma günü aldım. Perşembe günü ile "teslim edildi" yazıyordu ve benim adım ile alınmış yazıyordu. Cuma günü kargoyu çöpe atsalar "Biz teslim ettik" diyebilirlerdi ama yinede ulaştırdılar diye herhangi bir olay yaşanmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2018
    Bu fiyata güzel

    Ürün 24 saat içinde Ankara’ya teslim edildi. Kablosu biraz ince gibi ama ses kalitesi JBL’e yakışır standartta. Mikrofonu iyi çalışıyor, iphone 7 ile sorunsuz çalıştı

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2018
    Üç Yıldız

    metal müzik kesinlikle dinlenmez

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2018
    Çok Kaliteli

    Bu ürünü kullanıyordum kablosu koptu ve bende almışken hazır bundan da iyisini alauım diyerek JBL T290 aldım ve berbat bir kulaklık olduğu için 1 ay kullandıktan sonra şuan tekrar bu kulaklıktan aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2018
    güzel

    sesi az cikiyor felan diyenlere inanmayın.gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2018
    Süper

    Tek kelime ile HARİKA.Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2018
    Beklediğimden çok daha iyi.

    Kulak üstü kulaklığım bozulduğu için bir süreliğine idare etmek için satın almıştım. Ancak beklediğimden çok daha iyi çıktı. İndirimdeyken almıştım. Parasını sonuna kadar hakeden bir kulaklık. Ses seviyesi ve netliği bir kulak içi kulaklığı için çok başarılı. Kulağınızdan istem dışı çıkma gibi bir sorun kesinlikle yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2017
    Beğendim.

    Düşünmeden alın. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi kulaklıklardan birisi, belkide en iyisi. Ses gücü oldukça yüksek, ses yükseldikçe biraz bozulabiliyor ama söylediğim gibi bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklık. Bu güne kadar aynı fiyattan bir çok kulaklık kullandım aralarında en iyisi. Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2017
    Ne iyi Ne kötü

    indirime girince alınabilecek bir ürün. Ama şu an bu parayı vermeyin üzerine biraz daha ekleme yapın daha kaliteli bir şey alın. Bilgisayar da oyun oynarken gösterdiği performans sıfır.

  • NI1 aracılığıyla, 06.12.2017
    Fatura??

    Ürün anlatıldığı gibi fakat satıcı fatura gönderme zahmetinde bulunmamış...

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2017
    gayet iyi!

    Çok beğendim teşekkürler jbl Best

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
JBL T100A Kulakiçi Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. JBL T100A Kulakiçi Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat