Jabra Move Mavi Kulaklık Yorumları

Jabra Move Mavi Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli malzeme ve kaliteli ses

    Öncelikle paketleme ve hızlı kargo için teşekkür ederim. Ürün gayet başarılı, malzeme kalitesi çok düzgün ve plastik değil, iyi bir kulaklık olduğu hissini veriyor. Ses konusuna gelince de bass'lar böyle woofer varmış gibi değil ama çok doyurucu ve tizlerle dengesi çok hoş. Sesleri olabildiğince berrak ama bass eksik kalmış demeden duyabiliyorsunuz. Dışardan sesi iyi kesiyor diyemem, fakat kulağınızda takılıyken sesi dışarı vermiyor. Fiyatına göre çok iyi bir ürün olduğu kanaatindeyim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2019
    Tam bir fiyat performans ürünü

    Tam bir fiyat performans ürünü.Sesi çok berrak ve aşırı bass yok.Kablosuz bağlantısında sorun yaşamadim. İzolasyonu zayif biraz.Hafif ve kafaya iyi oturuyor.Tavsiye ederim.Satici Nethouse'a teşekkürler.En uygun fiyatla hızlı bir şekilde ulaştırdilar

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2017
    Fiyat-Performans Şampiyonu

    Spor kullanımı için satın aldım. Kulaklığın ağırlığı iyi ses izolasyonu yeterli. Ses kalitesi fiyatın üstünde. Bass severler için ideal. Tizler biraz sönük kalıyor ancak EQ ile iyileştirmek mümkün. iPhone 6 ile kullanıyorum. Bağlantı kaliteli. Şarjı 7-8 saat ve benim gibi haftada 3 gün spora giden biri için haftalık şarj yeterli oluyor. Yabancı forumlardaki tek şikâyet sebebi kulaklık yastıklarının çabuk eskimesi (6-8 ay). Ancak yedeklerini makul fiyatlara temin edebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2016
    harika fiyat harika kulaklık

    yabancı forumlarda arayın. 100$ altı kulaklıklarda en iyi fiyat performans ürünüdür bu kulaklık ve en iyi kulaklıklar listelerinde genelde yer buluyor kendine. hafif olması ve dayanıklı olması koşu ve sporda kullanımı için uygundur. ses kalitesi fiyatının çok üzerindedir. sade zarif ve şık iskandinav tasarımı kaliteli sesi sağlam malzemeyi ve uygun fiyatı bir araya getirmeyi başarmış. bir sürü marka ve model araştırdıktan sonra döndüm dolaştım yine bu kulaklığa geldim. kullanışı çok pratik. başka kulaklılar gibi kafa karıştırıcı tuş fonksiyonları yok.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Jabra Move Mavi Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Jabra Move Mavi Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat