Nokia WH-920 Purity Beyaz Kulaklık Seti Yorumları

Nokia WH-920 Purity Beyaz Kulaklık Seti yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2014
    Müthiş

    Samsung telefonlarla tam uyumlu.. spor ve gündelik kullanım içi ideal.. Ses kalitesi inanılmaz.. Kesin Tavsiye edilir..(rengi sorun etmem diyorsaniız tabi..:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.06.2014
    Mükemmel bir ses kalitesine sahip.

    Ürünü Iphone telefonumda kullanmaktayım.Ses kalitesi olarak gerek yumuşak, sağlam kayıpsız basları bunun yanında ezilmeyen tiz ve mid sesler, son seste bile titreme bozma yapmamaktadır .Bu fiyat aralığında olmasa bile kesinlikle alacağım bir kulaklık benim için birkaç gün önce pembe dışında renk yoktu mecburen pembe aldım ve bugün de siyah renk siparişe eklenmiş hemen bir tane daha sipariş ettim.Gözü kapalı olarak alabileceğiniz bir kulaklık.Kutuyla ilk karşılaştığınızda nasıl kalitede bir kulaklık olduğunu anlayacaksınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2014
    çok iyi

    ses kalitesi çok iyi, tek kötü yönü renk seçeneği yok. dert değil diyorsanız bu indirimden yararlanın derim. ben çok beğendim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2014
    İKİNCİSİ

    DÜN İLK ALDIĞIMI TESLİM ALDIM. BUGÜN İKİNCİSİNİ SATIN ALDIM ÇÜNKÜ BU FİYATA BEDAVA. TEK PROBLEM FUŞYA RENK OLUŞU. RENK SORUN DEĞİL DİYORSANIZ GEÇ KALMAYIN...

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2014
    mükemmel

    ürün elime geçeli kısa zaman oldu ve gerçekten mükemmel.kalitesi zaten tartışılamaz ancak ben htc one x le kunlanıyorum + ve - ses artırmıyor onun yerine şarkı değiştiriyor genel olarak indirimdeyken alın pişman olmazsınız

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2014
    orjinal ve harika

    ilk alısverisimi yaptım bunu aldım ürün bügün elime geçti gerçekten herseyiyle cok guzel mavi olanını aldım bu fıyata baska hicbiryerde gerçekten yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2014
    Bu fiyata alınabilecek en iyi ürün

    Ürün tam fiyat performans ürünü . İndirim tutarı çok iyi Samsung S3 ile uyumlu . Tizler fazlası ile yatarlı baslar tok ve yumuşak açıkcası beklediğimden çok daha iyi bir kaliteye sahip kutusu ise çok kibar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2013
    gerçekten kalite

    Ürünü bir haftadır kullanıyorum.Ses kalitesi çok iyi. Note3 ile kullanıyorum,tüm kontrol tuşları çalışıyor. Malzeme kalitesi olarak harika kendini belli ediyor.ses kalitesi ise dolgun basslar ve dengeli tizler ile kesin hayran kalacağınız bir kulaklık. Kıyaslama olarak diger kulaklıgım Sennheiser cx680 den daha iyi.zaten kutusu bile Kendine hayran bırakıyor.bu fiyata bu kalitede bir kulaklık bulunmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2013
    bas ve tiz dengesi gayet iyi

    ürünün cyan renkli olanını aldım.ses kalitesi olarak ne çok uç seviyede ne de orta da bir yerde.bu tabiki kişiye göre değişir.benim fikrim eğer bir müzikten dinlerken zevk alıyorsam o kulaklık benim için iyidir.tek kusuru bütün silikon uçları denememe rağmen kulaktan kolay çıkması düşmesi fazla hareketli biri için sorun olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2013
    Lumia için mükemmel ses

    Ürünü buradan normalin çok altında bir fiyata aldım. Paketlemesinden dahi özel bir ürün olduğunu belli ediyor. Lumia 920 ile kullanıyorum kulaklığı. Farklı sesler birbirine karışmıyor ve hepsini ayrı ayrı duyabiliyorsunuz. Dışardan gelen sesleri de oldukça engellediğini söyleyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2013
    KALİTE MUHTESEM HEMDE BU FIYATA

    Arkadaşlar cok kulaklık kullandım ama bunun gıbısını ılk defa kullanıyorum.ınanın en ıyısı monster gercekten muziğe tekrardan baglıyor bızı cok rahat dısaradakı sehrın gurultusunu hissetmeden muzık ile bagdastırıyor hemde fıyatı cok avantajlı kacmaz bu paraya bu kalıte siteye cok tesekkur ederım %67 ındırım çok iyi :)samsung galaxy s2 ıle kullanıyorum fena bır ses tok bas sesleri ve tizler muhtesem monster farkı tek kelıme kacmaz mavısını aldım tavsıyem mavı rengı cok hos ayrıca kutusuda cok guzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2013
    Başarlı

    Ürün elime geçeli 2 gün oluyor daha önce ibeats kullanıyordum koptuğu için bunu denemek istedim ve iyiki almışım tasarımı çok güzel ses dengeside başarılı ufak ayarlar ile daha iyi sonuçlar alınıyor ibeatsteki kadar kulağınızda titreyen basslar yok ama ona %70-%80 yakın diyebilirim yalıtım çok iyi ben memnun kaldım fiyatına göre gerçekten iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2013
    Çok başarılı

    Öncelikle uygun fiyat ve hızlı teslimatından dolayı siteye çok teşekkür ederim ürüne gelince gerçekten çok net insanı rahatsız etmeyen parlak bi ses sunuyor ben bukadar başarılı olacağını tahmin etmemiştim ayrıca kulaktan düşme gibi bir sıkıntıda kesinlikle yok hemen hemen her kulağa uyumsağlayacak sayıda aparatı mevcut ürünü L720 ile kullanıyorum düşünenlere tavsiyem hiç tereddüt etmeyin

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2013
    ses kalitesi mükemmel

    Urunu Nokia lumia 720 telefonum ile kullanıyorum. Tüm tuşlar çalışıyor herhangi bir problem yok. Ses kalitesi mükemmel. Ancak kulaklıklar belki de tam alışamadığımdan ötürü kulağımda tam durmuyor, sürekli çıkıyor. Ayrıca beyaz renkli olanı da çok güzel, ancak kırmızı ve mavi olanı daha güzel olabilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nokia WH-920 Purity Beyaz Kulaklık Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nokia WH-920 Purity Beyaz Kulaklık Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat