Vcom DE801 Pembe Kulaklık Yorumları

Vcom DE801 Pembe Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 26.08.2022
    Kaliteli ve sağlam

    Ürünü kızım severek kullanıyor. Ses için herhangi bir ayar düğmesi bulunmuyor. Sanırım çocukların kulak sağlığı için bu yöntem uygulanıyor. Bana ses azmış gibi geldi ama kızım bu durumdan rahatsız olmadığını söylüyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.08.2021
    Mukemmel

    Denildiği gibi güzel ve kullanışlı

  • Amazzon aracılığıyla, 28.03.2021
    çocuk kulaklığı

    Fena değil.. biraz geç teslim edildi.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.03.2021
    Beğendik

    5 yaşındaki kızım için aldım. Desibel düşük çocuklar ıcın uygun gercekten. Kızım çok sevdi. 10 yaş ve üzeri çocuklar için sesi çok düşük gelebilir.

  • Amazzon aracılığıyla, 29.12.2020
    Sağlam Ürün Hızlı Kargo Güvenilir :))

    Öncelikle amazzon dan ilk alışverişim ve diğer bildiğiniz tüm online siteleri unutun özel kurye ile 1 gün sonra kapınızda Ürünü kullandık ve çok memnun kaldık kızıma doğum günü hediyesi olarak almıştım bayıldı. Kulaklık yapı itibariyle çık sağlam görünüyor üstteki antenleri sert plastik siz istemeyince kırılmaz yani Ses kalitesi çocuklara göre gayet iyi teşekkürler AMAZON :))

  • Amazzon aracılığıyla, 26.10.2020
    Kaliteli

    Yigenime aldım çok beğendi.amazzon ve Kargo firmasına teşekkürler 🙏

  • Amazzon aracılığıyla, 04.09.2020
    Hızlı Gönderi güzel ürün

    Uzaktan eğitim nedeniyle benim kulaklıklara çöken çocuklar için aldım. 24 saat geçmeden sabahın köründe getirip teslim ettiler. Ürün çocuklar için güzel, kafaya göre genişliği ayarlanabiliyor ve mikrofonu da var. Basları tizleri test etmedim ama uzaktan derslere katılım yapabiliyorlar. Mikrofonu çalışıyor. Fiyat/performans olarak tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 21.06.2017

    Cok beğendik...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vcom DE801 Pembe Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vcom DE801 Pembe Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat