Dark Evo E40 Siyah Kulaklık Yorumları

Dark Evo E40 Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 19.02.2019
    Hiç bir puanı haketmiyor

    Ürün arızalı çıktı, iade için gönderdim.Firma,belirtilen adreste değildi.Bozuk ürün aynen geri geldi.Üstelik kargo ücreti ödemek zorunda kaldım.Sanırım merdiven altı bir firmaydı, satıcı.Firma yardımcı olmadı.

  • NI1 aracılığıyla, 08.11.2016
    Pek Beğenmedim

    Çok kullanışlı bir kılıf değil,mıknatıslı türünden olsaydı çok daha iyi olurdu.Ekranı tam olarak kullanamıyorsunuz bu durumda.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.08.2016
    Ucuz kullanışlı

    Telefonumla tam uyumlu bir ürün sorunsuz çalışıyor alacak veya almak isteyenlere tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2016
    Kalın ve sağlam

    Kalın ve salam olması çok iyi nedeni ise yere düştüğü zaman hasar vermeden rahat rahat kullanabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2016
    Pişman Oldum !

    Malzeme kalitesi bakımından gayet iyi. Fakat cidden fazlaca kalın yapılmış. Ayrıca kilitleme dilini sürgüsünden çekmek çok zor oluyor telefon çaldığında. Ve en büyük sıkıntısı şu ki Dark Evo E40'ın şarj girişi sol yanında bulunmaktadır. Kılıfın o kısmında bir delik yapmamışlar. Seri üretim öncesi kılıf tasarlanırken hata yapılmış belliki. Telefonu şarj etmek için kılıfı taamiyle açıp ters tarafa katlayıp zor bir şekilde telefona şarj jakını takabiliyoruz. Özetle keşke almasaydım. Kılıfsız iken çok estetik bir telefon Dardk Evo E40.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2016
    süper

    cok iyi 1 senedir kullanıyorum hic sıkıntı yok sadece derisi bazı yerlerde cıktı fiyatına göre süper alın ama biraz kaba gösteriyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2015
    HARİKA

    Güvenilir ve sağlam Malı kaliteli.Teşekkürler dark

  • NI1 aracılığıyla, 10.04.2015

    Bu fiyata kalitesini yetersiz buldum. Yüksek seslerde cızırtı yapıyor. Küçücük ürüne 5 tl kargo ödenmesini de ayrıca olumsuz buldum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2015
    Kaba

    Bence biraz kaba saba bi şey olmuş.Telefonun kalınlığını neredeyse iki katına çıkardı.Başka bir kılıf uydurmaya çalışıcaz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dark Evo E40 Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dark Evo E40 Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat