Mikado MP-87 Siyah MP3 Çalar

Mikado MP-87 Siyah MP3 Çalar Yorumları


23 yorum yapıldı :

4.0

12 kişi 5 yıldız verdi


Yorum yapmak için tıklayınız

Yorumları yıldız sayısına göre getir :
%52 (12 kişi)
%13 (3 kişi)
%22 (5 kişi)
%4 (1 kişi)
%9 (2 kişi)




Çok Güzel
  • • Hepsi Burada aracılığıyla, 28.10.2017

tavsiye ederim herkes bence almalı fiyatta uygun

güzel
  • • Hepsi Burada aracılığıyla, 03.07.2017

fiyatına göre sesi çok iyi şarjı yeterli güzel

fiyat uygun ses kaliteli
  • • Hepsi Burada aracılığıyla, 05.06.2017

fiyatına göre sizi bir süre idare edebilecek bir mp3. iyi bir kulaklık takarsanız sesi dışarı bile veriyor oldukça yüksek çıkıyor. ilk aldıgımda uzun süre açılmadı bozuk sandım ama iyice şarz etmek gerekiyor.

daha güçlü pile sahip olabilirdi
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 29.12.2016

şarjı biraz az daynıyor ama buna rağmen ben memnunum. kendi kulaklığınızı kullanmanızı tavsiye ederim bu arada.

güzel kullanışlı hızlı kargolama
  • • Diğer siteler aracılığıyla, 05.12.2016

güzel kullanışlı hızlı kargolama

fiyata göre kalite
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 29.11.2016

kalite olarak çok yüksek bir kalite beklemeyin. fakat can sıkıcı kadar kötü de değil müzik çalar. kalitesini arttırmanın tek yolu daha kaliteli bir kulaklık kullanmak diye düşünüyorum. bu kadar uygun fiyata da zaten bu kadar ses oluyor haliyle bunu bilerek aldığım için hiç şikayetçi olmadım ben.

tam aradığım gibi
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 21.10.2016

hafif ve iyi ses veren bir müzik çalar arıyorsanız ve fiyatı da uygun olsun diyorsanız ben kesinlikle tavsiye ederim.

cızırtı var
  • • Diğer siteler aracılığıyla, 24.09.2016

Hızlı kargo fatura da geldi üründe güzel fakat cızırtı oluyor

sürekli yanımda
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 31.08.2016

ya sürekli yanımdataşıyorum 1 haftadır. hep şarjı da idare ediyor beni çok fazla müzik dinlememe rağmen. ben tavsiye ederim arkadaşlar.

berbat
  • • Hepsi Burada aracılığıyla, 19.06.2016

sesi aslında fena değil ben note5 telefonumun kulaklığı ile kullanıyorum gayet iyi ama şarjı 2 saatten fazla gitmiyor.

begenmedim
  • • Hepsi Burada aracılığıyla, 31.05.2016

hic guzel degil sesi az cikiyo

Begenmedim
  • • Hepsi Burada aracılığıyla, 22.05.2016

Sesi az radyo iyi cekmiyor

memnunum
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 25.04.2016

şarj olarak benim istediğimi veriyor bana hafif olması da çok rahatlatıyor taşırken. ben kısacası memnunum.

ucuz olduğundan aldım
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 31.03.2016

daha önce micado kullandığım için ben güvenerek aldım. beklediğim gibi de çıktı aslında mp3 çalar. fazla yüksek kalitede ses beklemeyenler için ve ucuza kaçmak isteyenler için birebir bence.

Beğendim
  • • Hepsi Burada aracılığıyla, 08.01.2016

Fakat kullanması ilk aldığında kolay deil

pahalı olanlardan farkı yok gibi
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 13.12.2015

bu kadar küçük bir mp3 çalara bu kadar müzik atabileceğimi ben zannetmiyordum açıkcası. beni yanılttı resmen aldığım için bir kat daha mutlu oldum diyebilirim. ses olarak da bence normal bir mp3 çalardan farkı yok. ben tavsiye ederim.

daha iyi kulaklık lazım
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 15.10.2015

küçük olduğu için heryerde rahatça yanımda bulundurabiliyorum. kesinlikle daha iyi bir kulaklık gerekiyor fakat. şık duruyor mp3 çalar olarak. spor yaparken de çok rahat oluyor.

tasarımı çok güzel
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 22.08.2015

fiyat olarak çok çok uygun bi mp3 çalar. ses kalitesi normal. güzel bi kulaklıkla daha iyi olacaktır. taşıması çok rahat özellikle. sırf görüntüsü için aldım.

biraz hassas
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 14.07.2015

yani bu fiyata bence idare eder bi müzik çalar diyebilirim. sadece biraz dikkatli kullanmak gerekiyor. hassas bi mp3 çalar çünkü.

tekrar memnuniyet
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 27.06.2015

mikado daha önce kullanmıştım sırf bu yüzden tekrar almaya karar verdim. 16gb yeterli bi hafıza bence. sesi net geliyor. kulaklıkların önemi çok büyük tabi. hoşuma gitti rengi de. ben çok memnun kaldım tekrar.

shuffle gibi
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 27.03.2015

görüntüsü shuffle'ı andırıyor evet :) ucuz ve kaliteli bi mp3 player.

yanımda sürekli
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 07.02.2015

küçük olduğu için bana çok avantajlı oluyor spor yaparken. müziğim sürekli yanımda daha ne olsun :)

denk gelmem iyi oldu
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 30.01.2015

usbden şarj olabilmesi güzel bi avantaj. küçük bişey arıyordum iyi denk geldim. iyi bi kulaklıkla güzel müzik dinleyebiliyorsunuz. tavsiye ederim.