Mikado MP-87 Yeşil MP3 Çalar

Mikado MP-87 Yeşil MP3 Çalar Yorumları


13 yorum yapıldı :

4.1

7 kişi 5 yıldız verdi


Yorum yapmak için tıklayınız

Yorumları yıldız sayısına göre getir :
%54 (7 kişi)
%15 (2 kişi)
%23 (3 kişi)
%8 (1 kişi)




düzgün kullanmak lazım
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 29.12.2016

boyutları resimdeki gibi. şarj kablosu biraz nazik arkadaşlar bu yüzden dikkatli olun ve benim gibi kopartmayın. bellek kartı olmadan da çalışmıyor bu arada. düzgün kullanmazsanız 1 ay bile dayanmaz.

telefonum daha güçlü sayesinde
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 29.11.2016

sadece sırt çantamı alıp geziye çıktığım zamanlar için yanımda bulundurduğum bir mp3 çalar. çok kaliteli değil fakat en azından telefonumun şarjını bitirmeme engel oluyor :)

güzelmiş
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 31.08.2016

seyahatlerimde yanımda taşıyabileceğim rahat bir mp3 çalar. telefonumun şarjını bitirmekten kurtuldum uygun bir fiyata.

fiyatı etken oldu
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 25.04.2016

ilk gördüğümde almalıyım demiştim özellikle de fiyatını görünce çok etkili olmuştu almamda. 2 haftadır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. şarjı uzun süre gidiyor. tavsiye ederim.

şaşırttı beni
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 31.03.2016

şarjının iyi gitmesi benim için önemli olandı. sesten pek beklentim olmamasına rağmen beni şaşırttı diyebilirim.

yeterli bana
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 13.12.2015

siyah rengi de vardı sitede fakat ben biraz daha çantamla uyumlu olduğu için bu rengini almayı tercih ettim. çantamın taşıma kollarına sıkıştırıyorum ve çok rahat oluyor yolda yürüken veya gezilere katıldığımda. ben memnun kaldım ses kalitesi olarak. yetiyor bana.

canlı renk
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 16.10.2015

rengini beğendim. çok canlı duruyor. ses kalitesi diğer mp3 çalarlar gibi olmasa da ben spor yaparken çok yararlandım.

gerçek :)
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 22.08.2015

bu fiyata böyle bi mp3 playera sahip olmak başlarda şaka gibi gelmişti bana fakat gerçek yani :)

Çok iyi
  • • Hepsi Burada aracılığıyla, 21.08.2015

Ürün yapı olarak gerçek den şık ve ufak boyutlu olması taşıma konusunda sıkıntı yaratmıyor. Güzel bir kulaklık ile gerçek den güzel ses veriyor. Şarj süreside yeterli sürekli açık 4-5 saat kadar dayanıyor. Bu fiyata bu performans kaçmaz :)

iyi ses seviyesi
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 14.07.2015

usb den şarj edilebilmesi çok iyi bi özellik benim açımdan çünkü bilgisayardan müzik attığım zaman aynı anda şarj ediyorum. rengini çok beğendim ses seviyesi de iyi. ben memnun kaldım.

bu fiyata bu kadar
  • • Hepsi Burada aracılığıyla, 10.07.2015

ürün resimlerde görüldüğü gibi boyutları 3 cm x 2 cm gelir gelmez şarj kablosu koptu evde benzer kablo buldum onunla şarj ettim şarja bağladığınızda dolup dolmadığı belli olmuyor TF kart olmadan çalışmıyor dahili bellek yok bu nedenle evdeki 4GB lık mikro SD kartımı da feda ettim FM radyo yok kayıt yok kızıma almıştım 2 ay ömür biçiyorum

uygun fiyat şık tasarım
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 27.06.2015

yanımda taşımak işkence olmuyor. sırf bu yüzden tercih ettim minik bir mp3 çalarımın olmasını. ses kalitesini beğendim açıkcası korktuğum gibi de çıkmadı. fiyatı da uygun olduğu için çok iş gördü diyebilirim.

heryerde yanımda
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 28.03.2015

heryere yanımda taşıyabildiğim ve spor yaparken rahat bi kullanıma sahip olan bi mp3 çalar. ben tavsiye ederim.