Mikado MP-87 Gümüş MP3 Çalar

Mikado MP-87 Gümüş MP3 Çalar Yorumları


12 yorum yapıldı :

4.1

7 kişi 5 yıldız verdi


Yorum yapmak için tıklayınız

Yorumları yıldız sayısına göre getir :
%58 (7 kişi)
%33 (4 kişi)
%8 (1 kişi)




kulaklığı değiştirin
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 29.12.2016

kulaklık çok kötü gerçekten. şimdi iyi bir kulaklıkla deniyorum sesi daha iyi geliyor. sanırım artı olarak bu iyi kulaklıktan da bir tane daha sipariş etcem çünkü bunu kardeşim kullanıyor.

çok ucuz
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 29.11.2016

uzun uzun anltılacak bir şeyi yok aslında sıradan bir mp3 çalar :) fakat tek artısı küçük ve istediğiniz gibi yanınızda taşıyabiliyorsunuz. sesinden çok aşırı bir kalite beklemeyin sonuçta 20 liradan bile az bir fiyata alıyorsunuz.

İki Yıldız
  • • Hepsi Burada aracılığıyla, 28.11.2016

Kulaklık çok kötü

uzun süre kullanamıyorsunuz
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 14.11.2016

taşıması gerçekten rahat oluyor ve kaliteli bir kulaklıkla dinleyince ses harika geliyor. tuşları adi değil fakat biraz daha uzun süre kullanabilmeyi bekliyordum ben.

uygun
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 31.08.2016

kullanımı çok kolay. benim kardeşim istemişti bunu. fiyatını uygun görünce 2 tane sipariş ettim. ikimiz de şuan kullanıyoruz ve şimdilik bir sıkıntıyla karşılaşmadık.

güvenilir
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 16.10.2015

bu kadar uygun fiyata dayanıklı ve şık bir mp3 alabilmek zor gibi. diğer çin mallarının yanında daha güvenilir en azından.güveni

taşıması rahat
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 22.08.2015

rengi çok güzel. tasarımı kibar. fiyatı da çok aşırı uygun ya. kulaklıkları düzgün seçince ben çok iyi sonuçlar aldım. istediğim heryerde yanımda rahatça taşımak ayrı bi deneyim oluyor benim için. ben çok memnun kaldım.

gayet güzel
  • • Hepsi Burada aracılığıyla, 24.07.2015

şarjı iyi ses iyi hafiflik kısaca ben memnun kaldım

fena değilmiş
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 14.07.2015

taşıması çok rahat ve ses kalitesi bence fena değil. spor yaparken yanımdan ayırmıyorum. mikadoyu daha önce duymamıştım fakat fena bi marka değilmiş.

spor yaparken müzik
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 27.06.2015

boyutları tam istediğim gibi bir mp3 çalar. müziğimi dinlerken spor yapabiliyorum. uygun da bi kulaklık bulduğm için çok memnun kaldım kullanımından ben mp3 çaların.

tuşları hassas
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 28.03.2015

bu fiyatta böyle bir mp3 playerimin olması gerçekten inanılır gibi değil. tuşları biraz hassas sadece fakat iş görüyor.

şaşırttı
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 07.02.2015

ben böyle ses kalitesi beklemiyordum açıkcası. fiyatının uygunluğu da bu yüzden beni çok şaşırtıyor.