Atlanta Smart G4 Android-Hybrid Uydu Alıcısı Yorumları

Atlanta Smart G4 Android-Hybrid Uydu Alıcısı yorum ve tavsiyeleri

(24 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2016
    zayıf

    wi-fi çekim gücü çok zayıf. aldığım gibi iade ettim. modeminiz televizyonun hemen yanındaysa sorun yok. ama 3-5 metre uzaksa kesinlikle wi-fi çekmiyor.

  • NI1 aracılığıyla, 14.04.2016
    Çok ilgili firma. süper cihaz

    tam istediğim cihaz.herseyi yükleyip hazır gönderdiler

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2015
    FENA DEĞİL

    Eğer elektronikten biraz anlıyorsanız sizi üzmez. Haftada bir çökmesini saymazsak iyi makine. Android tabanlı olduğu için bazen uygulama hatası veriyor mesela kanal değiştiremiyorsun. Açılışta kırmızı tuş+2+2 yaptığında cihaz fabrika ayarlarına dönüyor. Her şey siliniyor. cc.cam ip tv ne varsa yeniden kuracaksın. Kanal listesini usb ye yedekleyeceksin yoksa baştan taratmak zorunda kalırsın. Ayrıca fiyatı çok yükselmiş ben yazın buradan hediye çeki indirimiyle 480 tlye almıştım filbox hediyeli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2015
    Mükemmel bir cihaz

    Smart TVlere yüksek paralar vereceğinize; uygun fiyata smart olmayan bir TV alıp yanına bu cihazı alın. Üstün performansı var. Android tabanlı olduğu için tablet gibi kullanabiliyorsunuz, isterseniz Spotify yükleyip dilediğiniz gibi müzik dinleyin, isterseniz dizi film izleyin. Şu an piyasada bu cihazdan iyisi yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2015
    Tek kelime ile muhteşem

    USALS motor uydu ile birlikte kullanıyorum. Cccam sahibiyim ve dsmart abonesiyim. IP TV çok iyi. Seyirturk uygulaması eklenince sıcak yaz günlerinde tıkıldığımız evde tam bir multimedia merkezi oldu ve gündüz çocukların, gece bizim tüm ihtiyaçlarımızı fazla fazla ve hiç keyif kaçırmadan görüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2015
    Sonsuz tavsiye

    Ürün elime geçti kurulumunu yaptıktan sonra farkı hemen hissetmeye başladım. GÜncellemelerini bitirdikten sonra tam istediğim gibi bir cihaz oldu. Kanal geçişler son derece hızlı. uygulamalar gayet başarılı Play Store dan indirdiğim bir kaç uygulama sayesinde gayet hızlı optimize bir cihaz oldu. Klavyeli kumandasında kullanım olarak kısmisıkıntılar var. onlarda opsiyonel kullanımı etkileyen bir durum değil. Mesela androidde genel olarak tpuch screen mantığı gittiği için cihaz uygulamalarda kumanda ile kullanması zor bazı uygulamalarda ise imkansızlaşıyor. Mouse optik point yerine touchpad olsa en azından scrolları değişik parmak kombinasyonları ile sayfaları aşağı yukarı hareket ettirmek daha kolay olur. Birde mouse kullanımı sadece kumandanın dik pozisyonuna göre kalıyor. Klavyeti çevirdiğinizde kumanda yatay konumda olduğu için yönler yatay konuma göre değişmiyor. Gyro olsa yatay dikey algılasa yönlerde aynı şekilde değişir ve kullanım çok rahatlar. Klayve kullanımı o sebeple kombine bir kullanıma izin vermiyor. içindeki iMedia player çok başarılı 4K 3D blueray filmlerimi bile gram takılma olmadan kullanabiliyorum. Geliştirici modunu aktif edebilsedim. Donanımsal ve yazılımsan olarak daha detay sunabilirdim. Kısaca tavsiye edebileceğim bir ürün.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.04.2015

    yeni aldığım ürünün birçok işlevsel özelliği var en çok hoşuma giden wifi özelliği çok hızlı kullanabiliyorum hd kalitesi çok iyi birinci sınıf android işlemciye sahip anlayacağınız yok yok kesinlikle tavsiye ediyorum kaçırmayın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2015
    Şık ve Dinamik

    Ürün piyasada olan benzer ürünlerine göre teknolojik olarak en iyisi diyebilirim. Çok şık, içerisinde barındırdığı onlarca özelliklerin yanında zarif bir görünümü var. Çok üst seviye akıllı bir televizyon alacağınıza bu cihazı alın bütün özellikler sizin olsun. Eminim ki bu cihaz size beklediğinizden fazlasını verecek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2015
    tavsiye edilir

    tüplü televizyonum bile süper oldu almanızı tavsiye ederim bütün uygulamalar güzel çelışıyor. Not: tüplü televizyon için hdmı to scart converter almanız gerekiyor bilginize

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.03.2015

    Yazlık için bir uydu alıcısı lazım. fazla fiyat da vermek istemediğim için uygun olanlara bakıyorum. bu ya da buna benzerleri benim işimi fazlası ile görür. en çok fiyat olarak hoşuma gitti. almayı düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2014
    süper

    bu kadarını beklemiyordum indirimi yakalamışken tereddütsüz aldım ve çok memnunum..

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2014
    Şaşırtıcı

    Ürün beklediğimden de üstün çıktı tereddütte olan arkadaşlara tavsiyem hiç beklemeden siparişinizi verin ertesi gün keyfini çıkartmaya başlayın. Hepsiburada ailesine teşekkürler..

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 26.11.2014

    yaklaşık bir yıldır kullanıyorum, hem uydu cihazı hem de akıllı kutu olarak çalışıyor. google marketten indirdiğim uygulamalar sayesinde maillerime bakıyor, mesajlaşıyor, internetten dizi ve sinema filmleri izleyebiliyorum. Bence alınabilir, akıllı klavye kumandayla televizyonum küçük bir bilgisayara dönüştü. Artıları : akıllı, google play store, hızlı, ınternet kanal güncelleme, ıp tv, modül girişi, uygulama marketi,

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.11.2014

    Ürünü Smart özelliği var diye almıştım, ancak uydu alıcısı özellikleri de beklediğimden iyi çıktı. Şimdi istediğimde internette geziniyor, film izliyor, facebook'ta yazışıyor, fotoğraf paylaşıyorum, istediğimde de uydu kanallarını izliyorum. Ayrıca modül girişi olduğu için D-Smart ve Filbox kartlarımı da kullanabiliyorum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 22.11.2014

    İnternetten çok araştırdım android özelliklere sahip en iyi uydu alıcısının Atlanta smart G4 olduğuna karar verdim. Ürünü 2 ay öncesi sipariş etmiştim şuan oldukça keyifli bir şekilde kullanıyorum. Meraklısı olanlara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2014
    Güzel Bir Uydu Alıcı

    Her şey hazır ve kurulu geldi. Televizyonum akıllandı :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.09.2014
    Çok iyi bir seçim.

    Yaklaşık 6 aydır bu ürünü kullanıyorum. Standart LCD televizyonumu Smart TVye dönüştürdüm. Daha önce de Atlanta HD Box kullandığım için yeni uydu cihazı alırken Android işletim sistemine sahip olan bu modeli seçtim. Dahili Wi-Fi özelliğiyle internet için kablo karmaşasından kurtuldum. facebook, twitter, youtube, hatta instagram bile kullanıyorum. internet üzerinden IPTV, Dizi ve Film izleme keyfi müthiş. Yakında Digiturk Play abonesi olup maçları da izlemeyi planlıyorum. Akıllı bir uydu alıcısı almak isteyenler kaçırmasın derim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.08.2014

    TEK KELIMEYLE HARIKA HIZLI SMAT BIR URUN. HERKEZE TAVSIYE EDERIM.,

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 22.08.2014

    Evde televizyonun çekmiyor ya da çektiği kanallar size yetmiyor mu? Buna çözümü yorumbudur***** da yer alan Uydu Alıcısı ve Aksesuarları Atlanta Smart G4 buldu hem de bu kadar uygun fiyata hiçbir yerde bulamayacağınız bu ürün sadece bu sitededir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2014
    fiyat = kalite

    Fiyatına göre alınabilecek en iyi ürünlerden bir tanesi.tüm uydu alıcılarım atlanta,güncelleme olsun kullanım kolaylığı olsun gayet başarılı. made in korea

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Atlanta Smart G4 Android-Hybrid Uydu Alıcısı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Atlanta Smart G4 Android-Hybrid Uydu Alıcısı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat