Seoul Hiremco Chipbox HD Uydu Alıcısı Yorumları

Seoul Hiremco Chipbox HD Uydu Alıcısı yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2017
    yorumlara bakarak aldim

    Turk mali olmasi ve yorumlarin guzelligi ile aldim. ancak bir turlu memnun kalamadim. bilemiyorum kullanmayi mi beceremiyorum? asiri yavas aciliyor. asla ilk basista kumandayi algilamiyor (pili degistirdim) bir garip cihaz

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2016
    harika ürün

    gayet kaliteli güzel ürün tavsiye ederim hızlı güzel güvenilir tşkler

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2013
    2009 yılından itibaren kullanıyorum.

    arkadslar 2009 yılında almıştım. alt modellerinden o zaman usp girişli modeller vardı. aldım hatta komsum görünce oda istedi. yıllardır. kullanıyorum sıkıntı olmadı. ayrıca teknik destek olaraktan form sitesi var. benım özellikle aldım . çünkü fiyatı gerçekten uygundu ve yerli üretim olmasıı

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2013
    Bu fiyata daha iyisi yok

    Bu fiyata daha iyisi yok dedim ama haksızlık etmeyeyim. Bu fiyata muadili yada çakması bile yok. Daha önce aynı markanın X3 turbo modelini kullandım hiç sorun yaşamadım. Bu modelide alır almaz güncelledim ve IPTV özelliği ve kanalları eklendi ve istenirse yine hava durumu gazete gibi bir çok eklentilerde mevcut.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2013
    Mükemmel..

    cok güzel bir ürün.. yanında gelen HDMI kablosu cok kaliteli.. menuleri ve kullanımı cok kolay.. kanal gecişleri yeni versiyon güncellemesi ile dahada hızlı. internetiniz baglı olduğu sürece sorunsuz kullanırsınız sürekli kendini güncelliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2013
    kullanan arkadaşlar dikkat

    usb flaş bellekten her türlü formatta filmi rahat okuyabiliyormu acaba + mp3 müzikleride okuyormu + flaş bellektende güncelleme yapabiliyormu diğer özellikleri cok iyimiş scart çıkışı olmasıda iyimiş

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2012
    Kaliteli ve Kolay Güncellenebilir bir Sistem

    Ürün altın uçlu HDMI kablo ile geldi. Oldukça başarılı bir ürün. özellikle Türk yapımı olması ve teknik desteğinin online olarak verilip firmware güncellemesinin yapılabilmesi çok güzel. USB destekli ve Web arayüzünden kumanda kullanılabiliyor. Basit bir akıllı telefon ile tv kumanda edilebiliyor. Tabi bunun icin ethernet bağlantısının yapılması gerekli. USB girişi önde ve kapak içinde bir tane de arkaya yapılsa tadından yenmezdi :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2012
    Mükemel Bir Cihaz Herkeze Öneririm

    Arkadaşlar Kullanıyorum Gerçekten Mükemmel Herkeze Öneririm Hemde Yerli Garantili Ve Malının Arkasında Duruyorlar

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2011
    Çok iyi

    Mrb arkaşlar bu ürünü yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ürün içerisinde altın kaplamalı hdımı kablosu geliyor. Kaliteli bir kablo oldugunu söleyebilirim interneten yazılım desteyi müthiş derece iyi nerdeyse 2 haftada bir yazılım çıkartarak ürünün problemlerini giderdiler aldıgımda kanal geçişleri ve menüsü çok yavaştı ve şu an enson v17 yazılımıyla birlikte çok hızlandı kanal ve hafıza ydekleme ve yazılım çökmelerine karşı koruma koymuşlar sadece 3 tuşla yazılımını düzeltebiliyorsun chiz şu an çok stabil çalışıyor tabi v 17 yazılımıyla tv lerin görüntü kalitsi çok süper sd -leri bile çok güzel gösteriyor hd ler zaten müthiş güzel,ürün tek eksiyi var sofkey desteyi olmaması ama kart payalşımı var . alcak olan arkaşlara önerim alınca hemen interneten üzerinden güncel yazılımını yüklemeleri. Çok güzel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2011
    Türk üretimi çok iyi.

    Türkiyede üretilen ilk açık kaynak Linux işletim sistemli uydu alıcısı. Kanal geçişleri, menü hızı çok iyi. Görüntü kalitesi çok doğal. Paylaşım özellikleri çok stabil çalışıyor. Cihaz gerçek Linux işletim sistemli olduğu için çakılmıyor, kolay kolay donmuyor. DIVX, AVI okumuyor. Ancak DIVX vs .TSye dönüştürülüp oynatılabiliyor. MKV ise TSmuxer ile hızlıca hemen dönüştürülüp gayet güzel oynuyor. Cihaz saati internetten alıyor. O yüzden hep doğru gösteriyor. Cihazda tema ve fontlar değiştirebiliyor. Yakında bu cihazın çok tutulacağına inanıyorum. Türk mühendislerinin imkan verildiği zaman neler yapabildiğinin göstergesi. Tebrik ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2011
    USB Port

    Ürünün USB portu kesinlikle arka tarafa alınmalı. Ön tarafta kablo karışıklığı yaratacağı yada kapak açık kalacağından sürekli flash disk takılı olarak kullanılamayacağı kesin.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Seoul Hiremco Chipbox HD Uydu Alıcısı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Seoul Hiremco Chipbox HD Uydu Alıcısı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat