Dark DK-AC-SW05S3 Mavi Kayış Metal Kasa Akıllı Saat Yorumları

Dark DK-AC-SW05S3 Mavi Kayış Metal Kasa Akıllı Saat yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2016
    normal

    dış görürünüşü güzel dokunmatigi fln da güzel ekran çözünürlügü tatmin etmedi eger imkanınız varsa biraz daha kaliteli bi markadan alırım yoksa parasına göre iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2016
    Mükemmel

    Gerçekten beyendim telefondan değilde saatten araması müthiş bir şey saatten biriyle konuşmak acayip birşey uzun lafın kısası böyle bir fiyata kullanışlı ürün bulamazsınız

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2016
    bir yandan güzel diger yandan kotü

    bluetooth guzel calisiyo cok guzel baglaniyo telefona yazi tipleri rahat okunuyo ama gel gor ki kayis kismi berbat 3 gunde evime geldi ve aldigim gun geri iade ettim. Tavsiye etmeyecegim bir urun fiyatinin hakkini vermiyo

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2016
    Çok karizma bir duruşu var

    Tüm telefon görüşmelerimi saat üzerinden yapıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım. dokunmatik kalitesi düşündüğümden daha iyi çıktı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dark DK-AC-SW05S3 Mavi Kayış Metal Kasa Akıllı Saat kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dark DK-AC-SW05S3 Mavi Kayış Metal Kasa Akıllı Saat yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat