Dark SWB03 Akıllı Saat Yorumları

Dark SWB03 Akıllı Saat yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2016
    tavsiye edemem istenilen performansı alamayacaksınız

    sarj etmekte sıkıntı yaşıyorum bi gün zar zor gidiyo şarjı senkronize etmek çok zor bide saati bile ayarlayamaysunuz senkronize edildilirken tesadüfe ayarlanaırsa ayarlanıyo kendi kafasına göre takılan bir saat paranızı çöpe atmayın derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.11.2016
    Bir Yıldız

    Titreşimi yok denılcek kadar az tıtrıyo ve uygulamada duzgun calısmıyo

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2016
    İdare Eder

    Titreşimi için almıştım, telefon çalmaya başlayınca 2 veya 3 defa titreşiyor ekranda ışıklar yanıyor tabi bu arada sizde bu titreşimi hissederek telefonunuza bakacaksınız. Bence yeterli saatten konuşmayacak ve sadece sizi uyarması için alıyorsanız kolunuzda değişik ve kibar duruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2016
    Senkrolize Promblemi

    Uygun fiyatlı ve telefonumla senkrolize olacak bir ürün arayışındaydım. Bulamazsam adımsayar alacaktım. Bu ürünü görünce dayanamadım ve sipariş ettim. İlk geldiğinde programı indirdim ve senkrolize ettim ve bir daha ne kadar uğraşırsam uğraşayım olmadı. Kötü değil kesinlikle adım sayma ve saat fonksiyonunu kusursuz gerçekleştiriyor. Bana kalırsa sorun saatin Atelefonla senkrolize olmasını sağlayan app'te problem. Bu sebeple geri iade etmedim ve kullanmaya devam ediyorum. Satın alırken senkrolize problemi yaşadığını bilip ona göre karar vermeniz önemli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2016
    Muhteşem ve kullanışlı

    Saat diyip geçmeyin özelliklerinde yazıldığı gibi ve bu fiyata bu kadar özellikte ürün kolay kolay bulunamaz

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2016
    pek kullanışlı değil

    işlevlerini ve vaad ettiklerini yerine getirmiyor daha iyi bir harcamayla kendinizi daha iyi bir şekilde ödüllendirebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2016
    Fiyat iyi

    Ürün kullanışlı ve şık fakat titreşimini bir türlü açamadık sadece saat ve görüntü olarak kullanılmakta diğer özlliklerinde ise problem yaşamadık çok para vermektense alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2015
    Fiyatına Göre İyi

    Misfit Shine modelinin aynısı denebilir iyi kopyalamışlar. Sadece biraz daha kalın. Hplus programı ile senkronize çalışıyo. Kalp atım hızını göstermiyo. Kullanımı basit. Son 3 gündür senkronize ettiğim halde kaç adım kaç kalori göstermiyo. Yazılımsaldır umarım. Görenler şaşırıyo ayrı bi havanız oluyo. İlk kez alcaklar ve profesyonel olmayanlara öneririm :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dark SWB03 Akıllı Saat kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dark SWB03 Akıllı Saat yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat