Dark SW06 Smart Watch Siyah  Akıllı Saat Yorumları

Dark SW06 Smart Watch Siyah Akıllı Saat yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 12.10.2019
    Teşekkürler

    Ürünü çok beğendim teşekkür ederim!

  • NI1 aracılığıyla, 24.02.2019
    Ürün özellikleri ne hiç uyuşmuyor

    Ürün berbat iade etmek istiyorum ürünü incelediğimde 7 şarjı gidiyor diyor 1,5 günde şarjı bitiyor 265 tl bu ürüne yazık

  • NI1 aracılığıyla, 10.02.2019
    kalite güven ve dürüst alışveriş

    ürün çok güzel çok kaliteli

  • NI1 aracılığıyla, 24.01.2019
    ürün hakkında bilgilendirme

    arkadaşlar saat elime geçti alıp almamak için çok düşündüm acana anlatıldığı gibimidir diye ve aldım. size deneyimlerimi anlatıyım öncelikle telim iphone 6 s plus telefona bağladım bildirimlerin hepsi görünüyor sıkıntı yok ama saat kolumda iken hareket ettirdiğimde saat arayüzü açılmıyor saati görebilmek için illa saat güç tuşuna basmam gerekiyor. ikinci sorun ise rehber eşitlemeyi yapamadım tel ile rehber eşitlenmiyor birisi aradığında ismi yazmıyor numara yazıyor yani. videoda anlattığı gini uygulamaya girincede settings ayarlarına tıklıyınca ordaki menüler çıkmıyor yani istediğim bildirimi açıp kapatamıyrrum ses ise yani iyi değil kötü de değil desem doğru olur diye tahmin ediyom şarj süresini ise bilmiyorum şuanlık ölçemedim saati alalı bir kaç saat oldu

  • NI1 aracılığıyla, 16.01.2019
    Saat ile konuşmak dışında diğer özellikleri iyi

    Saat hızlı kargo ile zamanında elime ulaştı. Ürünü incelediğimde anlatılan özelliklerinin anlatıldığı gibi iyi olduğunu gördüm. Tek kötü tarafı telefona çağrı geldiğinde saatten cevap verdiğinizde çok cızırtılı ve anlaşılması zor bir ses gelmesi konuşmanızı çok zorlaştırıyor. Ama karşı tarafa sesimin net bir şekilde gittiğini gördüm.Ben sadece çocuğumun çağrıları görmesini yeterli bulduğumdan iade etmedim. Konuşmak için değil ana diğer özellikleri için tercih edilir.

  • NI1 aracılığıyla, 24.11.2018
    hızlı ve orjinal

    evet beğendim orjinal kaliteli

  • NI1 aracılığıyla, 07.06.2018
    batarya maksimum 2 gün gidiyor

    ürün görüntü anlaöında iyi lakin saat büyük olsada ekranı küçük üstten alttan ve yanlardan bayağı boşluk kalıyor size zorla yükletilen fundo programı bir türlü kapanmıyor durduk yere bildirim veriyor ve can sıkıyor farklı program yükleyip telefonun ekranına onlarca değişik saat yükleyebiliyorsunuz ama bu seferde saglık vs gibi uygulamaların takibini yaptığınız fundo gitmiş oluyor fundo proğramı kapansa ve fundo da istediğimiz saat arayüzlerini telefona yükleyebiliyor olsak çok iyi olurdu ayrıca saatin bire bir aynı özellikte herşeyi aynı markası farklı bir ürün daha var king markasının ve fiyatı daha ucuza önceden farkına varsam aynı saati daha uyguna almak isterdim siz bu hataya düşmeyin herkese iyi alışverişler dilerim

  • NI1 aracılığıyla, 21.05.2018
    İdare eder...

    Anlatılan herşey doğru tek şarj yalan 1 gün anca gidiyor hergün şarj ben telefonumu hergün takmıyorum idare eder

  • NI1 aracılığıyla, 13.05.2018
    GAYET GÜZEL

    spor yapan eşim icin sipariş ettim.teslimat hizliydi.ürün gayet kullanışlı ve şık.tüm özellikler kullanışlı.cok begendik.herkese tavsiye ediyoruz.

  • NI1 aracılığıyla, 08.03.2018
    Rezalet

    Ürün beklediğim gibi değil maalesef. En çok motosiklet kullanırken arayanı cevaplamak için aldım ama ses kalitesi çok kötü. O yüzden geri iade ettim.

  • NI1 aracılığıyla, 07.02.2018
    GÜZEL VE ŞIK

    ÜRÜN ÇOK ŞIK. KALİTELİ BİR DURUŞU VAR . BAHSEDİLEN TÜM ÖZELLİKLERİ KULLANABİLİYORSUNUZ. BU GÜN BİR TANE DAHA SİPARİŞ ETTİM.

  • NI1 aracılığıyla, 06.04.2017
    Kaliteli ürün, Uygun fiyat. Teşekkürler

    Beğendim. Fiyatına göre işlevsel bir ürün..

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2016
    Güzel

    Giriş seviyesi için normal

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dark SW06 Smart Watch Siyah Akıllı Saat kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dark SW06 Smart Watch Siyah Akıllı Saat yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat