Sony SmartWatch 2 Siyah Yorumları

Sony SmartWatch 2 Siyah yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2017
    Dört Yıldız

    güzel ama kullanma klavuzu türkçe yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2017
    SONY varsa sorun yok.

    Saati 2 ay önce aldım. Özellikleri ne yazıyorsa o. sıkıntı yok, şarjı uzun gidiyor. görsel olarak gayet başarılı ve dikkat çeken bir saat. Kargo da iyi. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2017
    hoparlör ve mikrofon olmadığı için konuşma yapamıyorsunuz

    dikkatli okuyunuz. sony swr30 kullanıyorum. swr30'da mikrofon ve hoparlör olduğu için "wifi aç/kapat,blueetooth aç/kapat, mesaj gönder, facebook aç, hesap makinesi aç, ses kaydet, ön kamerayı aç, video çek,cristiano ronaldo kaç yaşındadır, eyfel kulesinin yüksekliği kaçtır , vb komutları verebiliyorum.(dikkat bu komutları yapabilmek,soruları sorup cevap alabilmek için telefonda google uygulaması güncel olmalı.) ancak smartwatch 2'de mikrofon ve hoparlör olmadığı için herhangi sesli komut veremiyorsunuz ve soru soramıyorsunuz. en kötüsü de gelen aramaya saat ekranından cevap verseniz bile telefondan konuşmak zorunda kalıyorsunuz. benim kullandığımın kötü yanı ekranı ışıklı ve renkli değil. smartwatch 2'nin ise saatten konuşma özelliği yok. bunları göz önüne alarak sipariş veriniz. umarım yorumum faydalı olmuştur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2016
    mükemmel

    siparişi cuma verdim ve cumartesi elimdeydi ürün gerçekten güzel kullanışlı tek eksiği hoparlör ve kamera olmaması onun haricinde hiç bir eksiği yok hepsiburada ya hızlı gönderim için teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.09.2016
    cok iyi

    urun cok iyi sony disi herhangi bi telefonla hic sorun yasamadan calisiyor yani bi sikıntısı yok kayisi resimdeki gibi degil biraz yumusak terlete biliyor ve face ve insta ni bildirimleri sony olmayinca telefonunuz gelmiyor ama playden indirebileceginiz uygulamalarla sorunsuz aktif kullanmak ici ilk olara smartconnect indireceksiniz sonrasi size gore kisisellestirme

  • NI1 aracılığıyla, 29.08.2016
    Beklentilerimi karşılamadı

    Whatsaap haricinde mesaj iceriklerini göstermiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2016
    Süper

    Ürünü Cuma günü sipariş verdim ve Cumartesi günü elime geçti kargo inanılmaz hızlı.. Ürüne gelince 0 şarj ile geldi bana ama yarım saat bile sürmeden %100 oldu şarjı ben diğer akıllı saatlerden farklı olan hiç bir şeye basmak gerekmeden saati görebildiğimiz için tavsiye ettim ve gayette iyi yapmışım. Bir sürü extra uygulama indiriliyor bu yanıda çok güzel. Kısacası fiyatına göre şuan piyasada ki en iyi smartwatch.. Alın pişman olmazsınız...

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2016
    gerçekten güzel

    ürün gayet beklenildiği gibi güzel kullanışlı ve hakikaten tasarım çok hoş bir saat siparişimin gelmesi bir haftayı buldu ama buna deydi :) tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2015
    BEKLENTİMİN ÜSTÜNDE BİR ÜRÜN

    KARGO AŞAMASINDA ÇOK SIKINTILI OLDU ÜRÜN BANA 6 GÜNDE ANCA GELDİ BU KONUDA SIKINTILI OLDU ÜRÜN KONUSUNDA ZATEN SONY Z2 KULANDIGIM İÇİN BİLİYORUM DOĞRU SECİM YAPTIM VE ÜRÜNDEN ÇOK MEMNUN KALDIM

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2014
    çok iyi

    SONY YAPMIŞ HEM HAFİF HEM HIZLI ARTI SAAT OLARAK DA KULLANILABİLİR.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2014
    saat ve teknoloji merakınız varsa düşünmeden alın...

    çok iyi yanlızca saat olarak bile kullanılabilir ürün piyasada satılmıyor vardır bi illeti diye düşünmeyin gözünüzü karartın alın ben memnunum son derece özellikleri sonradan yüklemek gerekiyor ama en büyük özellik 400 kb sorun olmuyor yani telefondada kasma yapmıyor nfc ile akıllı bağlantı dolayısıyla zaman kaybınada yol açmıyor..

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.09.2014
    SONY farkı

    Sipariş çok hızlı, aynı gün kargoya verildi. Cihaz güzel ve estetik.USB ile çok hızlı şarj oluyor ve uzun süre gidiyor şarjı. Kurulum ve tel ile eşleşmesi çok hızlı ve kolay. Cevapsız, Rehber, Müzik, facebook, mail, fener, ayarlar vs gibi özellikler yüklenebiliyor. Titreşim ile uyarısı mevcut. Bekleme modunda saat arayüzü için birçok seçenek mevcut. Eksik kalan özellik; Dahili Hoparlör olmamaması ve Kamera olmaması. Hızlı gönderi için teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2014
    mükemmel

    umduğumdan güzel bi saat görünüm olarak şık bir akıllı saat nede olsa sony

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.09.2014
    Eksikliklerine rağmen iyi bir cihaz

    Öncelikle ürün malzeme kalitesi çok iyi. Diğer akıllı saatler gibi tamamen plastik bir ürün değil. Bağlantı kurma ve özellikler çok iyi. Hava durumu v.b. bazı uygulamalarda sorunlar var. Örneğin istanbul seçemiyorsunuz. Ama Sony dışında yazılmış başka uygulamaları kullanabilirsiniz. Biraz daha iyileştirmeler yapılırsa iyi bir duruma gelir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2014
    En alınası akıllı saat

    Ürünü bu sabah geldi. Akşama kadar herşeyini denedim ve mükemmel bir iş çıkartmış Sony. Yine beni şaşırtmadılar. Fiyatını ve tüm android 4.0 üzeri cihazları desteklediğini düşündüğümüzde rakipsiz kalıyor. Su ve toza dayanıklı olması da cabası. Sony her zaman Sony..

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2014
    Kullanışlı

    Ürünü buradan aldım. Sorunsuz bir şekilde kargo elime geçti. Kullanımı çok rahat. Cihazda dahili hoparlör ve kulaklık çıkışı yok. Ama yüklenebilir uygulamalar ve bildirimleri titreşimle bilgilendiriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2014
    Mükemmel

    Diğer akıllı saatlere göre oldukça stabil hızlı ve rahat çalışan bir cihaz.Şarj süresi oldukça dahayanıklı android 4.0 üstü tüm telefonlarla çalışabilir su geçirmez ve harika tasarımı var.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony SmartWatch 2 Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony SmartWatch 2 Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat