APPScomm P5 Siyah Akıllı Saat Yorumları

APPScomm P5 Siyah Akıllı Saat yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2015
    iş görmüyor.

    apk sitesi tasarımda. diger apk ler is gormuyor.ses cızırtılı. iade ettim. teşekkürler hepsi burada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.09.2014
    fiyatı uygum mükemmel

    Hepsiburada dan sipariş ettim 24 saat içinde elme ulaştı sandığımda daha fazla işlemleri olan bir saat. saatin üzerinden telefopn ile görüşmek mümkün telefom-n reheberi ile senkronize oluyor bt mesafesi cok iyi Tagvsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.08.2014
    akıllı saat almak isteyenlere tavsiye ederim :)

    Ürünü hepsi burada kalitesi ve güvencesi ile aldım hızlı gönderi ve ücretsiz kargo için teşekkür ederim. ürün çok hafif ve şık özellikle kayışı çok yumuşak ve kolu hiç rahatsız etmiyor. ürünün arka kısmı özel bir malzemeden yapılmış ve saat terlediğinizde kolunuza yapışmıyor. ekran dokunmatiği çok hassas insanı uğraştırmıyor. bluetooth ile telefona bağlanıyor ve uzaklaşınca kopma uyarısı veriyor. saatimden arama çağrı cevaplama mesaj okuma ve gönderme yapabiliyor.ayrıca sosyal ağların iletilerini alabiliyorum. şarjı 2 günü rahat bitiriyor 3.gün ortasında bitiyor ama sık sık kurcalamazsanız 3 günü bitirir gibi geliyor. pahalı emsalleri kadar çok özelliği olmasa da bu fiyata onlara kafa tutacak kadar kaliteli bir ürün.kısacası çok para vermeyim ama kötü bir üründe almayım diyenler için akıllı saatler içinde alınabilecek en güzel ürünlerden biri. özel fiyatı için teşekkür ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
APPScomm P5 Siyah Akıllı Saat kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. APPScomm P5 Siyah Akıllı Saat yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat