Alcatel OneTouch Watch Akıllı Saat Siyah Yorumları

Alcatel OneTouch Watch Akıllı Saat Siyah yorum ve tavsiyeleri

(22 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 06.01.2020

    one touch saati beğenerek aldım fakat 6 ay sonra sarj sorunu başladı bence hiç dayanıklı ve uzun ömürlü değil memnun değilim tavsiyede etmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2017
    Harika

    Saat anlatıldığı gibi sağlam ve kaliteli paketleme ve kargo süreci muhteşem özellik olarak arayuzu sade ama çok kullanışlı tavsiye ederim cok hafif ve sarji cok iyi teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.06.2017
    Beş Yıldız

    harika bir saat

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.05.2017
    Süperrrrrr

    Ürün süper fiyatına göre gayet başarılı şık ve spor herkeze tavsiye ederim cidden parasının saati deil daha yüksek fiyata alınabilecek bi saatken performansına göre gayet uygun..

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2017
    Orta karar

    Tasarımı ve pil ömrü güzel, iPhone 6 ile kullanıyorum. Bluetooth eşleştirme mantığı tuhaf. Telefona kendi yazılımını kurup ,telefon ayarlar menusunden bluetooth açıp eşleştirmeyi buradan değil kendi yazılımı içinden saati seçip yapmak gerekiyor yoksa eşleşme olmuyor. Telefonda Bluetooth kapatıp eşleşme kesilirse ve sonra yeniden bluetooth açarsan eşleşmiyor. Telefon ayarlarından bu aygıtı unut diyerek her seferinde yeniden kendi yazılımından eşleştirme yapmalısınız. İleti uyarısı olarak SMS leri göstermedi. Facebook,Instagram,whatsapp iletilerini uyarı olarak gösteriyor ancak gösterdiği ileti uyarısı Face'de siz görünce saatde kayboluyor ama Insta iletileri asılı kalıyorç .Ama bunun dışındaki bir uygulama mesela Son Dakika gibi iletilerii göstermiyor ve ileti gönderme listesine kendi listesi dışından herhangi bir uygulama eklenemiyor. Saat karanlıkken , saati görmek istediğinizde kolunuzu belirgin bir hızda çevirmeniz lazım yoksa uyanmıyor. Başka bir akıllı saat kullanmadığım için diğerlerinde bu saydığım olumsuzluklar nasıldır bilemiyorum veya olumsuzluk değildir belki. Bunların dışında genel olarak tipi güzel hafif , şık bir tasarımı var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2017
    Üç Yıldız

    Telefon gayet güzel. Telefon ara yüzü olarak sadece 3 adet çok sade görünüm var. Daha çok ara yüz olmalıydı. Ios ile mükemmel çalışıyor. Telefonu yanıtlama opsiyonu yok. Bu bir eksik. Genel olarak bakıldığında fiyat - performans açısından oldukça iyi. Ama geliştirmeye çok açık bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2017
    tavsiye ederim herkese...

    Telefon gayet güzel, tasarımının sade olması gayet hoş, saate görsellik katacağız diye yanlara tuş kalabalığı yaratılmamış. Saatin telefona yüklenen uygulaması aracılığıyla cep telefonu ile entegrasyonu çok ama çok başarılı. Kayış ve kasası da gayet kaliteli malzeme. tavsiye ederim herkese...

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2016
    Güzel ürün

    Saat gayet şık sadece diğer saatlere göre biraz küçük kayışdan şarj olayı süper iOS ta sorunsuz diyebilirim sadece bazen uygulamayı arka planda kapatırsan aramaları göstermiyor birde bildirimlerde ışık yansa daha iyi olur çünkü titreşim sevmiyorum ama fiyatına göre iyi saat kadranları güncellemeyle artırılabilir şarjı 3 gün garanti su geçirmemesi güzel almak isteyenlere tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2016
    Kullanışlı Çok iyi

    ürün belirtilen tüm özellikleri taşıyor. iphone 5sde sıkıntısız kullanıyorum. kesinlikle rahatlık ile alıp kullanabilirsiniz. you tubede ve alcatelin sitesinden inceledim, gerçekten çok kullanışlı. son olarak tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2016
    güzel ürün

    kargo da hızlı. ürün tam olarak sıfır ve bütün özellikler mevcut.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2016
    Görünüşüne aldanmayın

    Öncelikle şunu belirtmek isterim ki saatin görünüşü resimdeki gibi değil. Yani daha küçük. Kadranı ve kordonu biraz daha büyük olsaydı çok daha iyi olurdun. Görüntü benim için önemli. Benim için tek eksi yanı bu. Bunun dışında işleyişi çok iyi. Stabil bir şekilde çalışıyor. İos cihazımla fazla fazla uyumlu. Hepsiburada ya hızlı teslimat için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2016
    Beklediğim gibi

    saati aldım ve kullanmaya başladım bugün. araya haftasonu girdiği için 4 günde geldi (ilçede kargo firmasının şubesi yok) kordon hafif ve güzel. rahatsız etmiyor. bütün bildirimler titreşim olarak geliyor saate. bence fiyatını hakeden bi ürün. alacak arkadaşlara tavsiye ederim. moto 360 çok pahalı bence. ios ile uyumlu çalışıyor. hemen kendi yazılımını güncelledi. çevremdekiler gürünce merak ediyor. dikkat çekici tasarımı var ayrıca. bence eksi olarak ekran boyutu, gelen aramayı cevaplayamama olarak söyleyebilirim. hepsiburadaya teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2016
    Fiyat Performans Olaganustu

    Alcatel one touch watch ile ilgili olarak bir gaz ile pazar gunu urunu hepsiburada da gordum ve aldim. Aldiktan sonra yaptigim arastirmalarda, onemli yabanci sitelerdeki yorumlari gorunce biraz korktum... Ancak urun sali gunu bana ulastiginda bu yorumlarin muhtemelen urun kullanilmadan yapilmis olmali diyebdusundum. Hem saat olarak hemde sahip oldugu ozellikler olarak gercekten fiyat performans urunu. Kalp atisini dogru olctugunu hem spor salonundaki makinadan hemde anacigimin emektar tansiyon aletinden dogruladim. Kisacasi hem markasi bilinen bir urun hemde sahip oldugu ozellikler ile diger markali urunlerden 2 kat daha ucuz. Saat cok yakisikli....Hizli teslim icin hepsiburada ya tesekkurler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2016
    Değerlendirme notları

    Ürünü alalı yaklaşık 3 gün oldu. Tasarımı gayet şık saatte yuvarlak tasarım kolda çok hoş duruyor. Parmak izi bırakmayan ve dokunmatik hassasiyeti oldukça tatminkat bir ekrana sahip. Kordounda bulunan USB girişi sayesinde şarz edebilme kolaylığı. Saat 3 gündür kolumda ve hala şarzı var. Dolayısı ile şarz ömrü oldukça iyi. İphone 6s kullanıyorum cihazla uyumlu bir saat whatsapp, sms ve çağrılar geliyor ama nedendir bilmem Maillerin bildirimi gelmiyor. Kordon kısmı oldukça hoş. Bence verilen ücret ile hoş ve akıllı bir saat almak isteyen birinin ihtiyacını karşılar. Zira benimkini karşıladı..

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2016
    Çok başarılı

    Şiddetle tavsiye ederim. IOS ile uyumlu çalışıyor. Malzeme kalitesi oldukça iyi bu fiyata muhteşem bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2016
    TANER -İOS KULLANICILARI İÇİN UYGUN FİYATLI BİR ÜRÜN

    Dizaynı güzel, pil süresi rakiplerine göre gayet başarılı, çok sayıda duvar kağıdı var,saat arayüzü 3 tane ürün çok mükemmel, hassas ölcüm yapıyor yanılmıyor, hızlı, telefonun şarjını hiç yemiyor, saatin sarjı 2-3 gün rahat gidiyor,şuana kadar bir problemle karşılaşmadım. ürün gayet güzel tavsiye ederim..ios kullanan birisi olarak değer

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2016
    Harika!

    Ürün bana biraz geç geldi, 5 gün sonra elime ulaştı.Bu 5 gün içinde de uzunca araştırma fırsatım oldu. Fiyat/performans ürünü zaten, her detayıyla mükemmel görünüyor. IOS ile tam uyumlu. Şarjı hızlı doluyor. Gelen mesajları okuyabiliyor, telefon çaldığı zaman titreşim veriyor, nabız ölçme özelliği mevcut bluetooth 4.0 ile de enerji tasarrufu sağlanmış mükemmel bir cihaz. Şayet bir akıllı saat alacaksanız mutlaka bir göz atın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2015
    Kalite..

    araştırmalarım sonucu aldım bu ürünü, ürün çok mükemmel, hassas ölcüm yapıyor yanılmıyor, hızlı, telefonun şarjını hiç yemiyor, saatin sarjı 5-6 gün rahat gidiyor, ben bir bisikletci olarak herkese tavsiye ederim, gerçekten parasının hakkını fazlası ile veren bir saat, hızlı gönderim için hepsiburada.coma teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2015
    Güzel

    Dizaynı güzel, pil süresi rakiplerine göre gayet başarılı, ben daha fazla çeşit saat arayüzü beklerdim, çok sayıda duvar kağıdı var, fakat saat arayüzü 3 tane sadece, bence bu önemli bir eksiklik, mail bildirimi alınamıyor, Akıllı saatlerin pil süresi ve özellikleri gelişinceye kadar bu saat ile idare edilebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2015
    iOS kullanıcıları

    Gayet güzel bir saat mesajlar çağrılar gibi bir çok özelliği kullanabiliyorsunuz uyarı veriyor. Fiyata göre süper..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Alcatel OneTouch Watch Akıllı Saat Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Alcatel OneTouch Watch Akıllı Saat Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat